Pariisi
Kulttuuri ja historia

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pariisi, Kulttuuri ja historia

Kulttuuri ja historia: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pariisi?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Pariisi ovat:

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 26 807 arvosteluun

Ihana Show, Upea sali, hurmaava paikan näyttäjä hauskuutti ja tarjosi ensin ihan surkeaa paikkaa, johon tietysti reagoin ja häntä nauratti, olinhan kuitenkin ostanut liput jo vuotta aiemmin ;) Päästiin parvelle ja hyville paikoille. Sitten kattolamppu oli tiellä, noooh ...näillä mennään ajattelin...kun valot himmeni kattolamppukin edestämme jatkoi matkaansa...yes. Upea esitys ja käsittämättömän taitavia duettoja tanssin lomassa. Käärme esitys ei mielestäni toiminut, voisi poistaa kokonaa!! Naiset olivat kauniita ja miehet komeita. Puvut hurmaavia. Hienoa oli nähdä niin paljon tanssijoita lavalla ja vaikka esityksiä on 2 pr ilta joka päivä, olisin luullut, että paatuminen näkyisi silmiin pistävästi. hih...etsin ammattisilmilläni hyvä nilkkaisia naistanssijoita...muutamat löysinkin. Vauhtia riitti ja shampanjaa tuli reilusti, pullo per pariskunta ...trebien. Oli ikimuistoinen ilta, menen toistekkin !!

Organisaatio toimi erittäin hyvin. Tietenkin, kuten muut matkustajat olivat jo sanoneet, bussi oli liian myöhässä. Aikaa oli kuitenkin riittävästi. Junalla olisimme kuitenkin olleet paljon nopeampia kuin bussilla. Bussi oli jumissa ruuhkaliikenteessä ja paluumatka kesti yli tunnin. Muuten erittäin hyvin järjestetty mukava opas. Kaikki kivaa

Kannatti ladata sovellus ja ostaa liput etukäteen, niin vältti jonottamisen lipunmyyntiin tunnelissa. Kokonaan jonotusta ei toki vältä, mutta nopeuttaa paljon kun voi mennä suoraan turvatarkastus/lipun tarkastus jonoon. Maksutapoja sovelluksessa voisi olla lisää luottokortin lisäksi.

Aida oli paras opas! Hän oli todella hauska ja hänen tarinansa oli poissa tästä maailmasta. Hän antoi meille paljon tietoa tornista hauskalla ja interaktiivisella tavalla. Uskomme, että hänen ottaminen oppaana teki todella positiivisen muutoksen.

Todella upea kokemus! Käytiin työporukalla ja kaikki olivat varsin tyytyväisiä. Mahtavat paikat, hyvä ruoka ja uskomaton show. 6/5!