Pariisi Lentokenttäkuljetukset

  • Kuljetukset
18 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Pariisi: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Pariisi parhaat nähtävyydet?

Kohteen Pariisi parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Pariisi?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Pariisi ovat

Versailles'n palatsi

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Pariisi?

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 1 967 arvosteluun

Matkaoppaamme David oli A+. Hän oli erittäin perehtynyt Ranskan historiaan. Hän oli myös suorasukainen. Siellä oli neljän hengen perhe, joka oli 1/2 myöhässä, mutta hän odotti heitä ja löysi heidät sitten kadulta. Hän oli kärsivällinen kaikissa 12 ihmisen riitelemiseen liittyvissä ongelmissa. Pyörät olivat vain niin ja niin. He eivät käsitelleet hyvin - etupyörää oli vaikea hallita ja tauko oli haaste. Se oli kaiken kaikkiaan hieno päivä.

Meidän ei tarvinnut kauaa odottaa sukkulaa matkalla lentokentältä hotellille. Erittäin mukavat valmentajat. Vain paluumatkalla lentokentälle matkoja on liian vähän, minkä vuoksi jouduimme lähtemään 2 tuntia aikaisemmin kuin oli tarpeen. Hanki oppaasi -mobiiliseteleitä ei voitu skannata. Kuljettaja otti siitä valokuvat tätä tarkoitusta varten. Lippujen tulostaminen voi olla toinen vinkki täällä.

Kuljettajat olivat ammattitaitoisia ja ajoissa. Varaus kamala. Halusimme olla varmoja, että heidän tarjoamansa ajoneuvo mahtuu matkustajien ja matkatavaroiden määrään. Lentokentän kuljettajan alkuperäinen valinta näytti tyrmistyneeltä, kun hän näki matkatavaroiden määrän. Lopulta minulla oli käsimatkatavarat sylissäni koko 45 minuutin matkan ajan.

Nautin kokemuksesta, mukava bussi. Ainoa tilanne, josta en pitänyt, oli kuljettaja epäili verkkokupongiani. Näytin sen matkapuhelimessa, enkä hyväksynyt sitä, koska en tunnistanut sitä. Onneksi otin sen myös painettuna ja vain sillä tavalla tilanne ratkesi.

Toimi kuin unelma!

Tämä oli todella helppo ja selkeä käyttöinen Voucher ensikertalaiselle. Bussi löytyi helposti ja itse palvelu toimi moitteettomasti. Suosittelen ja muistan käyttää tätä jatkossakin.