Pääsylippu

Les Invalides: Napoleonin hauta ja sotamuseo -erityispääsy

Les Invalides: Napoleonin hauta ja sotamuseo -erityispääsy

Varattu eilen 14 kertaa

alkaen 14 € per henkilö

Varattu eilen 14 kertaa

Sukella syvälle Ranskan historiaan yhden suurimmista sotahistorian ja taiteen kokoelmista. Älä missaa Napoleon I:n hautaa majesteettisen kultaisen Dome des Invalidesin alla.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Koko kuvaus

Tutustu Hotel National des Invalidesiin, joka on nyt musee de l'Armeen koti. Kävele museon kokoelmissa omaan tahtiisi ja uppoudu yli 500 000 esineeseen keskiajalta nykypäivään. Todista Ranskan erikoisjoukoille omistettu erikoisjoukkojen L'exposition väliaikainen näyttely.

Astu Pariisin sydämeen ja liity Ranskan historiaan Hotel National des Invalidesissa. Ludvig XIV loi veteraaneille ja haavoittuneille sotilaille majoittuvan hotellin, joka on nyt myös musee de l'Armeen koti.

Ihaile maailmankuulua kullattua kupolia, joka on ollut vuodesta 1861 lähtien Napoleonin lepopaikka. Tutustu kokoelmiin ja kulje Ranskan kuninkaiden haarniskan ja aseiden läpi. Katsele ympärillesi miekkoja, tykkejä, univormuja, maalauksia, valokuvia ja Ranskan suurimpien henkilöiden henkilökohtaisia tavaroita.

Katso esineiden ulkopuolelle ja osallistu interaktiivisiin digitaalisiin kokemuksiin laitteilla, joiden avulla vierailijat voivat saada paremman käsityksen joistakin maan historian synnyttäneistä taisteluista. Muista tutkia Special Forces l'Exposition väliaikaista näyttelyä, joka juhlii Special Opers Commandin perustamisen 30-vuotispäivää.

Sisältää
 • Pysyvät näyttelyt
 • Invalidikirkko (Napoleonin hauta)
 • Musée des Plans-Reliefs
 • Musée de l'Ordre de la Libération
 • Vaihtuvat näyttelyt
 • Opastettu kiertoajelu
 • Multimediaopas
 • Pääsylippusi oikeuttaa perheen aktiviteetteihin, mikäli paikkoja on vapaana ja ostat lapsilipun (8€/lapsi)

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Vältä pitkää jonoa ja mene jonoon, jolla museoon pääsevät ennakkoon varatut liput.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Yksittäinen pääsy sivustolle osoitteessa 129 rue de Grenelle
 • Pukuhuoneet ovat kiinni
 • Armeijamuseo toivottaa sinut tervetulleeksi vuoden jokaisena päivänä, paitsi 1. tammikuuta, 1. toukokuuta ja 25. joulukuuta, jolloin se on suljettu
 • Museoon on vapaa pääsy alle 18-vuotiaille ja EU:n kansalaisille alle 26-vuotiaat
 • Huomaa, että kassat sulkeutuvat 30 minuuttia ennen museon sulkemista
 • Suljetut päivämäärät: 1. tammikuuta, 1. toukokuuta ja 25. joulukuuta
 • Pääsylippusi oikeuttaa perheen aktiviteetteihin, mikäli paikkoja on vapaana ja ostat lapsilipun (8€/lapsi)
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,6 /5

perustuen 1951 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,4/5
 • Palvelu
  4,5/5
 • Organisointi
  4,5/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Tämä museo on valtava! mutta niin informatiivinen, etten ollut tietoinen hänen monista konflikteistaan, joihin ranskalaiset olivat sekaantuneet, niin informatiivinen. Meillä oli ongelma Napoleon Tombissa, jossa puhelinlippumme ei skannannut, ja sitten meitä syytettiin väärennetyn lipun tuomisesta ja se ei ollut valokuva, kun se oli sovelluksessa. Meidät lähetettiin lippupisteeseen, joka vain kertoi meille, että sillä ei ole mitään tekemistä heidän kanssaan, eikä se ollut vaivautunut. Mennessämme edestakaisin lippupiste päätti vain antaa meille lipun mennäksemme sisään, mutta luulen, että se johtui siitä, että he sulkevat kello 17, tämä oli 4:30. Joten valmistaudu painettuihin lippuihin, koska meitä ei juuri päästetty sisään. Mutta tämä on ehdottomasti vierailun arvoinen.

Lue lisää

17. tammikuuta 2020

What a beautiful building to begin... absolutely breathtaking...the history of France and its battles from the beginning of time and to the modern day army it is today is housed in its various museums... It's greatest general Napoleon and his tomb is here... Absolutely magnificent The outer grounds and it's café is free to enter but you need a ticket for entry into the museums unless exmpt...

Lue lisää

20. lokakuuta 2022

Käännä

We primarily were interested in seeing Napoleon's tomb, which was most impressive. The military displays that we viewed were interesting and if we had more energy, we would have stayed longer to see more. There were not that many other tourists when we were there, so priority entry was not really needed.

10. lokakuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 70627