Pääsylippu

Disneyland Paris, yhden päivän lippu

Disneyland Paris, yhden päivän lippu

Pian loppuunmyyty
Pian loppuunmyyty

alkaen 56 € per henkilö

Nauti maagisesta päivästä Disneyland® Parisissa. Vieraile valintasi mukaan Walt Disney Studios® Parkissa, Disneyland® Parkissa tai molemmissa puistoissa.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 3 päivää etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Koe loputon hauskanpito Disneyland® Parkissa ja/tai Walt Disney Studios® Parkissa
 • Tapaa Disneyn suosikkihahmosi ja kerää heidän nimikirjoituksiaan matkamuistoksi
 • Vietä hauska päivä tutustuen koko perheen voimin laitteisiin, esityksiin ja paraateihin
 • Juhli tänä vuonna ainutlaatuista Disneyland Pariisin 30-vuotisjuhlaa
 • Löydä elokuvien ja television maaginen maailma Walt Disney Studios® Parkissa
Koko kuvaus

Disneyland® Park: Disney-sankarit ja -sankarittaret elävät fantasiamaailmassa, joka ei ole kaukana, ja heidän satujensa tarinat ovat loputtomia. Nauti loputtomasta hauskanpidosta eri taianomaisissa maissa. Koe Disneyn suosikkitarinasi juuri sellaisina kuin muistat ne Disneyn klassikkoelokuvista. Täällä sadut todella heräävät eloon. Disneyland® Parkissa on monenlaista jännitystä. Big Thunder Mountain ja Star Wars® Hyperspace Mountain tarjoavat elämyksiä aikuisille, kun taas pienimmät voivat purjehtia maailman ympäri It's a Small World -maailmassa

Hauskanpitoa koko perheelle löytyy tietysti puiston jokaisesta nurkasta, aina Karibian merirosvoista Hullun Hatuntekijän -teekupposiin Tapaa Disneyn hahmot. Älä jätä väliin tärkeintä kokemusta: rakastettujen Disney-hahmojen tapaamista. Pidä kynä ja kamera valmiina ja tapaa kaikki rakastamasi hahmot.

Disneyland®-puistossa aivan jokainen päivä on juhlaa. Kaikkien ihanien nähtävyyksien ja hahmojen lisäksi tarjolla on useita näyttäviä perheparaateja ja esityksiä, joista voi nauttia ympäri vuoden.

Tänä vuonna voit nauttia 30-vuotisjuhlavuoden tunnelmasta, kuten musiikista ja koristeluista, kun puisto muuttuu eloisaksi ihmemaaksi. Mikki, Minni, Aku ja Iines esittelevät iloisesti uusia häikäiseviä asujaan ja tanssivat iloisessa päiväshow'ssa, joka on suunniteltu erityisesti 30-vuotisjuhlavuotta varten.

Kun ilta hämärty, valmistaudu hämmästymään, kun upouusi, maaginen hetki valaisee Prinsessa Ruususen linnan uraauurtavan tekniikan avulla, ja sen jälkeen seuraa näyttävä Disney Illuminations -valaistusta.

Walt Disney Studios® Park: Löydä elokuvien ja television maaginen maailma Walt Disney Studios® Parkissa. Tutustu neljään taianomaiseen studioon, jotka pitävät sisällään jännittäviä nähtävyyksiä ja upeita esityksiä. Pääset keskipisteeseen Studiosissa, joka on vain muutaman askeleen päässä Disneyland® Parkista. Voit tavata useita tähtiä joka kadunkulmassa. Mene kulissien taakse ja koe Worlds of Pixar -alue. Suuntaa värikkäisiin maailmoihin, jotka ovat täynnä nähtävyyksiä, viihdettä, ruokaa ja hauskanpitoa ja joiden hahmot esiintyvät suoraan Ratatouillesta, Finding Nemosta, Toy Storysta ja muista elokuvista. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, valmistaudu uuden eeppisen maan avaamiseen Pariisin Disneylandissa. Uutena alokkaana voit liittyä Avengersien joukkoon ja ottaa vastaan mahtavimmat Marvel-tehtävät.

Sisältää
 • Sisäänpääsy Disneyland Park® -puistoon ja/tai Walt Disney Studios® -puistoon valitusta vaihtoehdosta riippuen
 • Ruoat ja juomat
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Mene suoraan puiston sisäänkäynnin kääntöporteille ja esitä e-lippusi matkapuhelimellasi tai tulostettuna valkoiselle A4-paperille ja pystysuunnassa. Varmista, että tulostuslaatu on oikea.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Vain johtavan matkustajan nimet tulevat näkymään lipuissasi
 • Jos haluat varata lipun samana päivänä kuin haluat vierailla puistossa, valitse vaihtoehto "samana päivänä"
 • Jos sinulla on varaus samana päivänä, huomioithan, että lippu voidaan skannata sisäänkäynnillä vasta 1 tunnin kuluttua
 • Disney Studios suljetaan 1-2 tuntia ennen Disneyland Parkia. Tarkistathan aukioloajat Disneyland Parisin verkkosivuilta
 • Lipuissa olevia nimiä ei voida muuttaa varauksen jälkeen
 • 31.12. Disney Studios suljetaan klo 12.30 ja puisto suljetaan klo 18.30
 • Luethan puiston COVID-turvallisuustoimenpiteet ennen tämän aktiviteetin varaamista: https://www.disneylandparis.com/en-us/health-safety-measures/#:~:text=Wearing%20of%20a%20mask%20recommended,for%20Guests%20and%20Cast%20Members.
 • Disneyn kausihinnoittelua sovelletaan
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,5 /5

perustuen 12438 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,1/5
 • Palvelu
  4,5/5
 • Organisointi
  4,4/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Kahden puiston lipulla pääsi molempiin puistoihin. Vietettiin mukava päivä, paljon nähtävää ja ostettavaa. Myös ruokatarjonta oli alueella yllättävän hyvä. Kuljettiin kaupungista taksilla ja uberilla, näin saatiin kulkea joustavasti omien aikataulujen mukaan. Suosittelisin huomioimaan, että puisto on laaja ja jonotusajat pitkät, eli alueen läpikäymiseen ei tahdo yksi päivä oikein riittää. Seuraavalle kerralle ottaisin ainakin parin päivän liput ja perheen kanssa matkustaessa miettisin jopa majoitusta puistojen läheisyydestä.

Lue lisää

1. kesäkuuta 2022

Syysloman alussa lokakuussa 2018 oli upea keli, about +25 c päivällä :-) ja varsinkin siinä kelissä Disneyland sekä studiot olivat upea kokemus. Ympäristö, laitteet ja yms. kokemukset olivat todella hienoja. Otimme päiväliput kahdelle päivälle yhteen puistoon; ja vietimme toisen päivän studioilla ja toisen varsinaisessa Disneylandissa. Vaikka oli offseason, jonot elämyksiin olivat pitkiä n. 20 - 60 min per laite. Lisäksi jonot ruokapaikkoihin olivat tosi pitkiä. Kannattaa ottaa mukaan vähän välipalaa kuten banaania, keksejä, suklaata ja juotavaa. Päästävät ne läpi turvatarkastuksista ja läpivalaisusta kyllä (ainakin kun lapsia on mukana).

Lue lisää

26. lokakuuta 2018

Mukava päivä kauniissa ja hyvin organisoidusta puistossa.

Puisto on tietysti lasten ihmemaa, mutta mukavaa siellä oli teinin ja varhaismurkun kanssakin perheen voimin. Jonottaa toki täytyi melko kauan laitteisiin, mutta vettä, ruokaa ja suojaa auringoltakin oli aina järjestettynä, ja katseltavaahan puistossa riittää jonottaessakin. Etukäteen ostettu lippu säästi jonottamiselta sisäänpääsyssä. Miinuspuolena on puiston kalleus: kohtuuhintaista ruokapaikkaa oli vaikeata löytää.

Lue lisää

26. heinäkuuta 2018

Tuotteen tunnus: 395320