Pääsylippu

Disneyland Paris, yhden päivän lippu

Pääsylippu

Disneyland Paris, yhden päivän lippu

alkaen 56 € per henkilö

Sertifioitu

Nauti taianomaisesta ajasta Disneyland® Parisissa. Valitse Walt Disney Studios® Park, Disneyland® Park tai molemmat puistot, jotta saat vierailustasi kaiken irti!

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 3 päivää etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Hanki 2 puiston lippuvaihtoehto loputtomaan hauskanpitoon Disneyland® Parisissa.
 • Tapaa suosikki Disney-hahmojasi vain 35 minuutin päässä Pariisin keskustasta.
 • Nauti hauskanpidosta koko perheelle ratsastuskilpailuilla, esityksillä ja paraateilla.
 • Koe kaikkien aikojen ensimmäinen Marvelin drone-spektaakkeli.
 • Tutustu upouuteen Marvel Avengers -kampukseen Walt Disney Studios® Parkissa.
Koko kuvaus

Disneyland® Park: Nauti 30. syyskuuta 2023 asti Disneyland Paris'n 30-vuotisjuhlavuoden Grand Finale -tapahtumasta. Unelmoi suuremmasta, naura kovempaa ja hymyile leveämmin leukoja häkellyttävillä esityksillä, uusilla nähtävyyksillä ja elämyksillä, jotka tekevät tämän kerran elämässä järjestettävän juhlan lopusta erityisemmän kuin koskaan. Disney-sankarit ja -sankarittaret elävät mielikuvitusmaailmassa, joka ei ole kovin kaukana, mutta joka onneksi ei lopu koskaan. Nauti loputtomasta hauskanpidosta erilaisissa maagisissa maissa. Koe suosikki Disney-tarinasi juuri niin kuin muistat ne klassisista Disney-elokuvista. Täällä sadut todella toteutuvat. Jännitystä Disneyland® Parkissa on kaikenlaista. Big Thunder Mountain ja Star Wars® Hyperspace Mountain tarjoavat vauhtia aikuisille, kun taas pienimmät voivat purjehtia korkealle kuutamoiseen taivaaseen "Peter Panin lennolla".

Perheen hauskanpitoa löytyy tietysti puiston jokaisesta nurkasta, 'Pirates of the Caribbean'-puistosta 'Mad Hatter's Tea Cups'iin'. Tapaa Disney-hahmoja. Älä jätä väliin päävetonaulaa: meet 'n' greet rakastettujen Disney-hahmojen kanssa. Pidä kynä ja kamera valmiina ja tapaa rakastamasi hahmot.

Mitä?

Joka päivä on juhla Disneyland® Parkissa. Kaikkien ihanien nähtävyyksien ja hahmojen lisäksi tarjolla on paljon upeita perheparaatteja ja esityksiä, joista voi nauttia ympäri vuoden.

Tänä vuonna voit nauttia 30-vuotisjuhlavuoden juhlallisesta aurasta, mukaan lukien musiikki ja koristelu, kun se muuttaa puiston eloisaksi ihmemaaksi. Mikki, Minnie, Donald ja Daisy esittelevät iloisesti häikäiseviä uusia asujaan ja tanssivat iloisessa päiväshow'ssa, joka on luotu erityisesti 30-vuotisjuhlavuotta varten.

Kun ilta laskeutuu, valmistaudu hämmästymään, kun upouusi, maaginen hetki käyttää uraauurtavaa teknologiaa valaistakseen Uniahon linnan, jota seuraa näyttävä Disney Illuminations.

Walt Disney Studios® Park: Tutustu elokuvan ja television taianomaiseen maailmaan Walt Disney Studios® Parkissa. Tutustu neljään Cinemagic-studiotonttiin, joissa on jännittäviä nähtävyyksiä ja näyttäviä esityksiä. Pääset keskipisteeseen Studiosissa, joka on vain muutaman askeleen päässä Disneyland® Parkista. Koskaan ei voi tietää, minkä tähden saatat tavata. Liity yhteen Kostajien kanssa ja ota vastaan mahtavimmat MARVEL-tehtävät Kostajat Kampusmaalla. Mene kulissien taakse ja kokeile Worlds of Pixar -aluetta. Pääset mukaan värikkäisiin maailmoihin, jotka ovat täynnä nähtävyyksiä, viihdettä, ruokaa ja hauskanpitoa hahmojen kanssa suoraan Ratatouillesta, Löytävästä Nemosta, Toy Storysta ja muista maailmoista.

Sisältää
 • Sisäänpääsy Disneyland Park® -puistoon ja/tai Walt Disney Studios® -puistoon valitusta vaihtoehdosta riippuen
 • Ruoat ja juomat

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Mene suoraan lomakeskuksen sisäänkäynnin kääntöportille ja esitä matkapuhelimessa oleva tai valkoiselle A4-paperille tulostettu e-lippusi pystymuodossa. Varmista, että tulostuslaatu on oikea.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Lipun voi käyttää valitsemassasi puistossa varattuna päivänä.
 • Vain päämatkustajan nimet näkyvät lipuissasi.
 • Jos haluat varata lipun samana päivänä kuin vierailusi, valitse vaihtoehto "samana päivänä".
 • Jos olet tehnyt varauksen samana päivänä, tarvitaan 1 tunti, ennen kuin lippu voidaan skannata sisäänkäynnillä.
 • Disney Studios sulkeutuu 1 tai 2 tuntia ennen Disneyland Parkia. Tarkista aukioloajat verkkosivustolta
 • Lippujen nimiä ei voi muuttaa sen jälkeen, kun lippu on varattu.
 • Joulukuun 31. päivänä Disney Studios sulkeutuu klo 12:30 ja puisto klo 18:30.
 • Disneyn kausihinnoittelua sovelletaan
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,5 /5

perustuen 15934 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,1/5
 • Palvelu
  4,5/5
 • Organisointi
  4,4/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Disneyland on juuri sitä mitä lupaakin!! Aivan uskomaton kokokemus, joka ei unohdu ikinä! Olihan siellä jonoja, mutta me jätimme tietoisesti kaikki laitteet käymättä. Hyvin riitti päivä puiston kietämiseen, sekä studiolla käymiseen. Kannattaa ehdottomasti käydä studiolla katsomassa näytöksiä. Illan kohokohta oli valo-/ilotulitus-show. Luin paljon kokemuksia, että puistossa on kallista. Itse jos vertaan suomalaisiin huvipuistoihin, ei hinnat olleet yhtään sen kalliimpia. Unohtumaton matka ja menisin koska vain uudestaan.

Lue lisää

7. heinäkuuta 2022

Kahden puiston lipulla pääsi molempiin puistoihin. Vietettiin mukava päivä, paljon nähtävää ja ostettavaa. Myös ruokatarjonta oli alueella yllättävän hyvä. Kuljettiin kaupungista taksilla ja uberilla, näin saatiin kulkea joustavasti omien aikataulujen mukaan. Suosittelisin huomioimaan, että puisto on laaja ja jonotusajat pitkät, eli alueen läpikäymiseen ei tahdo yksi päivä oikein riittää. Seuraavalle kerralle ottaisin ainakin parin päivän liput ja perheen kanssa matkustaessa miettisin jopa majoitusta puistojen läheisyydestä.

Lue lisää

1. kesäkuuta 2022

Syysloman alussa lokakuussa 2018 oli upea keli, about +25 c päivällä :-) ja varsinkin siinä kelissä Disneyland sekä studiot olivat upea kokemus. Ympäristö, laitteet ja yms. kokemukset olivat todella hienoja. Otimme päiväliput kahdelle päivälle yhteen puistoon; ja vietimme toisen päivän studioilla ja toisen varsinaisessa Disneylandissa. Vaikka oli offseason, jonot elämyksiin olivat pitkiä n. 20 - 60 min per laite. Lisäksi jonot ruokapaikkoihin olivat tosi pitkiä. Kannattaa ottaa mukaan vähän välipalaa kuten banaania, keksejä, suklaata ja juotavaa. Päästävät ne läpi turvatarkastuksista ja läpivalaisusta kyllä (ainakin kun lapsia on mukana).

Lue lisää

26. lokakuuta 2018

Tuotteen tunnus: 395320