Pääsylippu

Louvre-museo: Ajoitetun sisäänpääsyn pääsylippu

Louvre-museo: Ajoitetun sisäänpääsyn pääsylippu

Pian loppuunmyyty
Pian loppuunmyyty

alkaen 17 € (+varausmaksu 3 €) per henkilö

Astu sisään Pariisin Louvre-museoon ja näe taiteellisia mestariteoksia, kuten Leonardo da Vincin Mona Lisa. Sisäänpääsy taataan 30 minuutin sisällä.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono

Elämys

Kohokohdat
 • Nauti nopeasta ja helposta ohita lippujonot -sisäänpääsystä
 • Ihaile upeita taideteoksia muinaisesta Egyptistä renessanssiin
 • Vietä museossa niin paljon aikaa kuin haluat tutustuen paikkoihin omaan tahtiisi
Koko kuvaus

Tutustu Louvreen omaan tahtiisi ajoitetun sisäänpääsyn lipun avulla, mikä varmistaa, että pääset sisään 30 minuutissa. Katso ikäviä ja ikonisia taideteoksia, kuten Mona Lisa ja Venus de Milo.

Tutustu renessanssin mestariteoksiin ja muinaisiin egyptiläisiin jäänteisiin sekä maalauksiin 1200- ja 1900-luvuilta.

Museo avattiin ensimmäisen kerran 10. elokuuta 1793, ja siinä on esillä vain 537 maalausta. Huolimatta siitä, että se suljettiin vuonna 1796 rakenteellisten ongelmien vuoksi, se avattiin uudelleen vuonna 1801 Musée Napoléonina suuremmalla kokoelmalla.

Kokoelmaan on sittemmin tullut 20 000 teosta. Nyt on 8 osastoa: Egyptin Antiikki; Lähi-idän antiikki; Kreikan, etruskien ja roomalaisten antiikki; islamilainen taide; Veistos; Koriste taide; Maalaukset; ja Tulosteet ja piirustukset.

Sisältää
 • Louvren museo -pääsylippu
 • Opas
 • Ääni-opas
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Näytä lippusi turvahenkilöstölle omistetulla Priority Access -linjalla Pyramidin pääsisäänkäynnin, Porte de Lionsin tai Louvren museon Carrousel-sisäänkäynnin kohdalla. Tämän jälkeen käyt läpi lentokenttätyylisen turvatarkastuksen. Tämän jälkeen pääset suoraan museoon lipullasi.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Passi tai henkilökortti

Ei sallittu

 • Matkatavarat tai suuret laukut
 • Ylisuuret matkatavarat

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Sisääntuloaikasi voi olla 30 minuuttia ennen tai jälkeen pyytämääsi. Jos valitset esimerkiksi 14:00, sisääntuloaikasi voi olla 13:30, 14:00 tai 14:30.
 • Saat Louvre-liput sähköpostitse
 • Jotkut huoneet on väliaikaisesti suljettu.
 • Salle des États (jossa Mona Lisa on esillä) sisään ja sieltä poistuu erillisten ovien kautta.
 • Lastenvaunujen tai pyörätuolien lainaus säilyy
 • Vierailijoiden, joilla on ilmainen sisäänpääsy ("Pass Education" -haltijat, alle 18-vuotiaat ja EU:n asukkaat alle 25-vuotiaat, joilla kaikilla on voimassa oleva henkilöllisyystodistus), on varattava aika verkossa Louvren verkkosivustolta voidakseen päästä sisään kanssasi
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,6 /5

perustuen 25867 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,4/5
 • Palvelu
  4,5/5
 • Organisointi
  4,4/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Matka oli mahtava. Pariisissa en löytänyt Effile-torni kohtaamispaikkaa ja menetin toiveeni mennä effile-torniin. Mutta viime hetkellä sain puhelun henkilökunnalta, ja he sovittelivät minua matkanoppaan kanssa ja saavuttivat lopulta sijaintini ja antoivat liput. Sitä ei koskaan tapahtunut koko elämäni aikana. Olin niin vaikuttunut ja huolehtin turisteista. Suuri kiitos Hanki opasjoukkueesi .. Thx, Somu

Lue lisää

24. joulukuuta 2019

Tämän passin ostaminen on todella helppoa, mutta vedenalaiset kivet alkavat edelleen. Tärkeintä oli valita oikea paikka mennä sisään, koska yritys päästä museoon Pyramid-sisäänkäynnin kohdalla epäonnistui - vartijat lähettivät minut säännöllisessä käännöksessä, vaikka näyttäisin heille L. passin kuvan puhelimessa. Carousel-sisäänkäynnin yritys oli menestyvämpi, mutta minun piti mennä koko jonon (erittäin tyydyttyneen) läpi tullakseni turvatarkastusportin läheisyyteen. Toinen haittapuoli oli se, että museon sisäänkäynnillä oleva skanneri ei pystynyt lukemaan viivakoodia puhelimessani. Joten minun piti kysyä yhteistyötä Tickets-asiakaspalvelusta. Sen jälkeen kaikki oli OK. Yhteenveto - saapumistasi ajallaan, kuten osoitettu, vaatii keskittymistäsi ja huomiota kaikkiin yksityiskohtiin, joita ei ole selvästi määritelty lipussa.

Lue lisää

19. joulukuuta 2019

The Louvre is a must visit in Paris. It was great to have the timed option and not have to worry about queuing for tickets. We went to the meeting point and could see a board with our time on and it was clear where to go. There was still a small wait to get through security but it didn’t take long. I was on a trip with my sister and we had made a list of the items we wanted to see in the museum - The Mona Lisa (obviously), Venus de Milo, Victory, etc. Even if you don’t have anything in particular you want to see it’s still a fabulous experience just walking around.

Lue lisää

14. toukokuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 145779