Lisää päivät

PariisiLuonto ja seikkailu

Suosituksemme kategoriassa Pariisi Luonto ja seikkailu

Pariisin akvaario: Kokopäivälippu

1. Pariisin akvaario: Kokopäivälippu

Suuntaa kohti Trocadéron puutarhoja Pariisin sydämessä ja vietä hauska päivä Aquarium de Parisissa. Akvaariossa on yli 10000 kalalajia ympäri maapallon, ja 3500 neliöinen tila antaa kattavan kuvan maailman vesistöistä. Näe pelottavia haita ja suloisia merisiilejä, ujoja vuokkokaloja ja upeita rauskuja. Näytillä on vedenalaista elämään aina Réunion-saarelta ja Intianvaltamereltä Ranskan Seineen saakka. Voit jopa koskettaa ja ruokkia kaloja erikoisaltaassa! Pariisin akvaariossa on myös kaksi elokuvateatteria, jotka näyttävät kiehtovia National Geographicin dokumentteja, sekä kala-animaatioita lapsille. Perheen pienimmät rakastuvat varmasti myös merirosvoihin ja vesitansseihin akvaariolla. Vietä maaginen päivä perheen ja ystävien kanssa, ja opi jännittävästä vedenalaisesta maailmasta. Nauti vapaasta pääsystä päivittäin pidettäviin interaktiivisiin työpajoihin (etukäteen varausta ei vaadita).

Pariisi: Hop-on Hop-off -bussikierros ja Seinen risteilypaketti

2. Pariisi: Hop-on Hop-off -bussikierros ja Seinen risteilypaketti

Nauti joustavaa tapaa tutustua kaikkiin Pariisin tärkeimpiin nähtävyyksiin ja maamerkkeihin sekä maalla että vedessä kestävässä avoimessa hop-on hop-off-bussissa. Aja Louvren museon, Notre-Damen katedraalin, Champs-Elysées'n, Eiffel-tornin ja muiden nähtävyyksien ohi ja hyppää pois haluamallasi pysäkillä. Lippuusi sisältyy myös Vedettes de Paris Seinen jokiristeily, joka lähtee Eiffel-tornilta. Lähde risteilylle ja tutustu Pariisiin ja sen monumentteihin eri näkökulmasta. Näe Unescon maailmanperintökohteeksi nimetyt jokirannat ja kuuluisat sillat, kuten Pont de Bir-Hakeim, Pont Alexandre III, Pont Neuf ja monet muut. Voit käyttää passia 1 tai 2 peräkkäisenä päivänä. Keskity huippunähtävyyksien tutkimiseen, jos sinulla on vain 1 päivä aikaa Pariisissa, tai käytä aikaa 2 päivän aikana ja tutustu viehättäviin kaupunginosiin, kuten Saint-Germainiin, Latinalaiskortteliin ja Le Marais'hin. Passisi on voimassa lunastushetkestä alkaen, ja voit käyttää sitä rajattomasti ennen sen voimassaolon päättymistä. Bussin pysäkit: 1: 1. HAUSSMANN - GRANDS MAGASINS - 13, rue Auber 75009 Pariisi. 2. OPERA GARNIER - 49, avenue de l'Opéra 75002 Pariisi. 3. MUSEE DU LOUVRE - Place du Carrousel 75002 Pariisi. 4. NOTRE-DAME - 4, rue du Petit Pont 75005 Pariisi. 5. MUSEE D'ORSAY - 8, quai Anatole-France 75007 Pariisi. 6. CONCORDE - 12, place de la Concorde 75008 Pariisi. 7. CHAMPS-ELYSEES - GEORGE V -116, avenue des Champs-Elysées 75008 Pariisi. 8. TROCADERO - 15, avenue du Président Wilson 75016 Pariisi 9. TOUR EIFFEL - 69, quai Branly 75007 Pariisi. 10. PONT ALEXANDRE III - INVALIDES - 41, quai d'Orsay 75007 Pariisi

Pariisi: Tuk-Tuk-kierros, jossa nouto

3. Pariisi: Tuk-Tuk-kierros, jossa nouto

Kiipeä ympäristöystävällisen tuk-tukin kyytiin erilaista Pariisin kiertoajelua varten ja tutustu kuuluisiin katuihin sähköajoneuvolla. Valitse shortsikierroksen vaihtoehdoista saadaksesi hyvän yleiskuvan kaupungista, tai päivitä puoli-, pikku- ja kokopäiväkierroksiin saadaksesi kattavamman kokemuksen. Hyödy noutamisesta hotellistasi ja mahdollisuudesta mukauttaa matkasuunnitelma mielenkiinnon kohteidesi mukaan. Ota enintään 3 ystävääsi mukaan 1-4 hengen Tuktuk-kierrokselle. Näe kaikki maamerkit ja kerro kuljettajalle, missä haluatte pysähtyä ja kuinka pitkäksi aikaa, kun ajatte kaupungin läpi.

Pariisi: Trianonin linnat ja Versaillesin palatsi E-Bike Tour

4. Pariisi: Trianonin linnat ja Versaillesin palatsi E-Bike Tour

Tapaat oppaasi ja saat sähköpyöräsi käyttöön. Aloita vierailu ajamalla Seinen varrella polkupyörätietä pitkin ulos Pariisista. Ylitä Saint-Cloudin puisto (1500 hehtaaria). Tutustu Hardouin-Mansartin ja Le Pautren suunnittelemiin Grande Cascaden suihkulähteisiin. Hämmästy Saint-Cloudin entisen kuninkaallisen linnan historiasta. Tämä linna oli Ludvig XIV:n nuoren veljen Philippe d'Orléansin asuinpaikka. Se oli myös Napoleonin asuinpaikka. Kulje Parterre des 24 jetsin patsaiden läpi. Ota selfie, jonka taustalla on upea näkymä Pariisiin.Hyvinvoiva näkymä Pariisiin.Hyvinvoiva näkymä Pariisiin. Aja pienen Marnes-la-Coquetten kylän läpi. Ihaile tämän "Pariisin porteilla" sijaitsevan pikkukaupungin kaunista arkkitehtuuria. Tutustu sitten Fausses-Reposesin metsään ratsastaessasi auringolta suojassa olevia polkuja pitkin puiden latvuston alla. Seuraavaksi voit suunnata Notre-Damen markkinoille. Osta erilaisia herkullisia paikallisia tuotteita budjettisi mukaan, kuten viiniä, juustoa, patonkia tai saucissonia. Oppaasi, entinen ravintoloitsija, neuvoo sinua mielellään. Nauti piknik-lounaasi veden äärellä Grand Canal -kanaalin rannalla. Grand Canal sijaitsee Versailles'n palatsin alueella.Versailles'n palatsin alueella. Lounaan jälkeen pysähdy Ludvig XIV:lle tärkeän Gand Trianonin linnan edessä. Vieraile sitten Petit Trianonin linnassa, jonka Ludvig XVI lahjoitti Marie-Antoinettelle (20min). Kävele puutarhoissa, rakkauden temppelissä ja Marie-Antoinetten kylässä (30min).Kävele Trianonin puutarhoissa, rakkauden temppelissä ja Marie-Antoinetten kylässä (30min). Asu ikoniseen Versaillesin palatsiin, jota ympäröivät upeat suihkulähteet ja vehreät puutarhat. Tutustu Le Nôtren suunnittelemiin puutarhoihin omaan tahtiisi (30min) Tutustu peilisaliin ja kuninkaan asuntoon (1t15). Voit käyttää audio-opasta: Château de Versailles'n ehdottama mobiilisovellus. Se on saatavilla useilla kielillä. Voit myös ottaa mukaan kuulokkeet mukavuuden lisäämiseksi. Alla linkit sovelluksen lataamiseen Androidille tai iPhonelle. Android (Google Play): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sycomore.chateaudeversaille.activity&hl=fr&gl=US Apple (App Store) : https://apps.apple.com/fr/app/ch%C3%A2teau-de-versailles/id948642447 Hyppää sitten takaisin pyöräsi selkään ja polje takaisin

Pariisi: yöbussikierros audiooppaan kanssa

5. Pariisi: yöbussikierros audiooppaan kanssa

Kokeile Pariisin taikaa ja romantiikkaa yöllä bussikierroksella. Seuraa kaupungin heräämistä henkiin auringon laskiessa ja valojen syttyessä 100-prosenttisen ympäristöystävällisen avobussin mukavuudesta. Hämmästele Pariisin ikonisimpia nähtävyyksiä, kuten oopperaa, Champs Elysées'tä, Eiffel-tornia, Louvre-museota ja paljon muuta, kaikki kauneimmillaan ja kimmeltävimmillään. Näe valon kaupunki kaikessa loistossaan, kun valot syttyvät yöllä.

Pariisi: 1 tunnin opastettu Segway-kierros

6. Pariisi: 1 tunnin opastettu Segway-kierros

Näe kaikki Pariisin tärkeimmät nähtävyydet yhdessä tunnissa. Tutustu kaupunkiin, kun kruisailet kaduilla Segwayn kyydissä. Tapaa oppaasi lähellä muutaman korttelin päässä Champ de Marsista. Saat 10 minuutin turvakoulutuksen sertifioidulta Segway-ohjaajaltasi. Vietä muutama minuutti totuttelemalla Segwayysi ennen kuin lähdet kaduille. Kruisaile Eiffel-tornin, Champ de Marsin, Lavirotte-rakennuksen, kulttuurikeskuksen ja uuden venäläisen ortodoksikirkon sekä muiden kuuluisien Pariisin maamerkkien ohi. Pysähdy ottamaan valokuvia sekä Segwayn päällä että sen ulkopuolella.

SEA LIFE Paris: Pääsylippu

7. SEA LIFE Paris: Pääsylippu

Tule sisään SEA LIFE Parisiin ja tutustu akvaarion uusiin ja vanhoihin asukkaisiin sekä erikoistapahtumiin. Astu SEA LIFE Paris -akvaariossa aaltojen alle ja pääset lähemmäksi kuin koskaan ennen yli 2250 olentoa. Ensimmäisenä pääset näkemään satoja mereneläviä, kuten pingviinejä, majesteettisia haita, lumoavia merihevosia ja upeita vihreitä kilpikonnia. Aloita sitten uudella ja ilmaisella SEASCAN-sovelluksella ja opi samalla. Selvitä sitten, miltä tuntuu koskettaa pieniä rapuja, ja opi lisää merenrannan suojelemisesta interaktiivisessa kivialtaassa. Tutustu hauskoihin keskusteluihin, eläinten ruokintaistuntoihin ja interaktiivisiin kokemuksiin, kuten I-Sand Creation ja Virtual Aquarium. Tule lopuksi nokka nokkaan leikkisien pingviinien kanssa Etelämanner-seikkailussa ja merikilpikonnien ja haiden kanssa Atlantiksessa. Tee pysähdys uudella teemavyöhykkeellä, jossa voit matkustaa Aasiaan.

Pariisista: Pienryhmän Loiren laakson linnat koko päivän kierros

8. Pariisista: Pienryhmän Loiren laakson linnat koko päivän kierros

Tutustu Loiren laakson hienoimpiin linnoihin opastetulla päiväretkellä Pariisista. Kuljetus ilmastoidulla minibussilla Chenonceaun, Chambordin ja Amboisen linnoihin. Kävele Château de Chenonceaun kukkapuutarhoissa ja katsele herkkiä kaaria, jotka ylittävät Cher-joen. Opi poikkeuksellinen historia rakennuksesta, jota johtaivat naiset suuren osan sen olemassaoloajasta. Jatka Chambordiin tutkiaksesi Loiren laakson suurinta linnaa. Ihaile kuninkaallisen Château de Chambordin ylellistä arkkitehtuuria ja kaksinkertaisia kierreportaita. Katso sadat pylväät ja tornit, jotka koristavat sen kattoa. Lopeta päivä kuningas Francois I:n entisessä kodissa ja katso Leonardo Da Vincin hauta Amboisen kylässä ja Château d'Amboisessa. Monarkia takavarikoi sen 1400-luvulla, ja se oli suosittu kuninkaallinen asuinpaikka, ja sitä rakennettiin laajasti uudelleen.

Pariisi : Yksityinen opastettu kierros polkupyörätaksilla - Gustave Eiffel

9. Pariisi : Yksityinen opastettu kierros polkupyörätaksilla - Gustave Eiffel

Nauti yksityisestä kaupunkikierroksesta polkupyörällä kokeneen kuljettajan johdolla. Pyörätietä pitkin vierailet yli 20 Pariisin maamerkillä ja kauneimmilla monumenteilla (1 tunnin kierroksilla). Mukavassa istuimessa ja poikkeuksellisella 180°-näkymällä opit monumenttien historiasta ja nautit valokuvatauoista kierroksen aikana. Olemme kehittäneet räätälöityjä sääsuojia, jotka toivottavat tervetulleeksi mihin aikaan vuodesta tahansa. Visite Mini Gustave Eiffel : Tutustu Eiffel-torniin monesta eri näkökulmasta 30 minuutin kierroksella. Eiffel-tornin juurelta Trocaderon paikalle pääset nauttimaan myös Tokion palatsista ja Vapauden liekistä. Visite Gustave Eiffel : Eiffel-tornin naapurustossa on paljon Pariisin tärkeimpiä maamerkkejä. Sen lisäksi, että tutustut Eiffel-torniin eri näkökulmista, ohitat Ranskan vapaudenpatsaan, ajat Seinen varrella, menet Place du Trocaderolle, näet sitten Riemukaaren ja Champs-Elysées'n ja päätät matkasi Vapauden liekillä.

Pariisi: Eiffel-tornikierros: Akvaario pääsylippu & itseopastettu Eiffel-tornikierros.

10. Pariisi: Eiffel-tornikierros: Akvaario pääsylippu & itseopastettu Eiffel-tornikierros.

Etsitkö merkittävää ja ainutlaatuista kokemusta Pariisista? Aquarium de Paris ja audio-opastettu kävelyretki Eiffel-tornin ympäri saattavat olla vastaus. Tutustu Aquarium de Parisiin ja näe vaikuttava kokoelma meren elämää eri puolilta maailmaa. Yli 10 000 kalaa ja selkärangatonta eläintä, mukaan lukien hait, merikilpikonnat ja elinvoimaiset trooppiset kalat, saavat sinut hämmästymään vedenalaisen maailman monimuotoisuudesta ja kauneudesta. Sen jälkeen voit jatkaa matkaasi kaupungin läpi kävellen itseopastetulla äänikierroksella Eiffel-tornin kaupunginosassa. Älypuhelimesi ja Rewind-yhtiön audio-oppaan avulla voit kävellä pitkin viehättäviä katuja ja kujia ja oppia Pariisin historiasta ja kulttuurista, mukaan lukien mielenkiintoisia tarinoita ja faktoja Eiffel-tornista. Kierroksen aikana näet ikonisen tornin eri kuvakulmista, mikä tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ikimuistoisiin valokuviin. Löydät myös piilotettuja helmiä ja viehättäviä kahviloita, jotka muuten olisivat saattaneet jäädä huomaamatta. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä Aquarium de Paris -elämyksiä ja ääniopastettua kävelyä Eiffel-tornin ympäri tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tutustua kaupunkiin uudella tavalla. Älä missaa tilaisuutta tutustua sekä kaupunkiin että sen vedenalaiseen maailmaan.

24 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Immersiivisiä elämyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pariisi, Luonto ja seikkailu

Luonto ja seikkailu: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pariisi?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Pariisi ovat:

Pariisi, Luonto ja seikkailu: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Pariisi: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 5 406 arvosteluun

Ole hyvä ja lue!!!!!!!!! Valitettavasti odotin enemmän, koska jokainen eläintarha, jossa on akvaario, on parempi. Jos olisimme kiirehtineet, olisimme selvinneet puolessa tunnissa. Tiedän eri hinta/laatusuhteen. Henkilökunta oli kuitenkin erittäin mukavaa ja avulias. Annan vierailulle korkeintaan 2 TÄHTÄ. Valitettavasti minun on syötettävä tähän neljä tähteä, koska kaksi tähteä ei ole "rajan sisällä". Luokitus ei siis ole reilu tässä.

Kaikki oli erinomaista. Isäntä oli todella avulias ja erittäin ystävällinen. kustannukset ovat sen arvoisia. Kirjoitan jotain omalla kielelläni albaniaksi. Lataa GerYourGuide, eshte zgjidhje fantastike per turistet, cdo gje konfirmohet me email. Guida per ne kullen eiffel fantastike, hyrja pa pritur rradhen, dhe te sqaronte vertet shume. Kiitos GetYourGuide.