Pääsylippu

Pariisi: Musée d'Orsay 1 päivän lippu, johon on varattu pääsy

Pariisi: Musée d'Orsay 1 päivän lippu, johon on varattu pääsy

Pian loppuunmyyty Varattu eilen 116 kertaa

alkaen 17 € per henkilö

Pian loppuunmyyty Varattu eilen 116 kertaa

Varaa sisäänpääsy Musée d'Orsayhin Pariisissa, ja nautiskele taiteellisten mestariteosten äärellä yhdessä maailman upeimmista museoista. Ihaile impressionistien ja jälki-impressionisten, kuten Renoirin ja Van Goghin töitä.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot. Lue lisää
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Koko kuvaus
Lähde tutkimaan Musée d'Orsayta, yhtä maailman parhaista taidemuseoista, omaan tahtiisi tällä koko päivän lipulla. Esitä vain kuponkisi etukäteen lipun ostaneille varatulla sisäänkäynnillä, ja turvatarkastuksen jälkeen voit kävellä suoraan sisään museoon. Musée d'Orsay sijaitsee vanhalla Gare d'Orsayn juna-asemalla, ja siellä on Ranskan suurin kansallinen taidekokoelma. Eniten museosta löytyy impressionistien ja jälki-impressionistien töitä, mutta jokkoon mahtuu myös veistoksia, valokuvia ja huonekaluja. Musée d'Orsay sijaitsee Gare d'Orsayn vanhalla juna-asemalla. Museosta löytyy Ranskan suurin kansallinen taidekokoelma - iso osa museota on omistettu impressionistisille ja post-impressionistisille maalauksille, mutta museosta löytyy myös veistoksia, valokuvia ja huonekaluja. Museo tunnetaan yhtenä Pariisin parhaista gallerioista ja sieltä löytyy mestariteoksia, kuten Renoirin Bal du Moulin de la Gallette, Cézannen Pommes et Oranges, Van Goghin omakuvia sekä monia muita uniikkeja taidekappaleita.
Sisältää
 • Varattu pääsylippu Musée d'Orsayn museoon
 • Täysi pääsy pysyvään kokoelmaan
 • Ääni-opas
 • Turvatarkastuksen väliin jääminen (turvatoimenpiteiden vuoksi kaikkien vierailijoiden on noudatettava turvatarkastusta)
Covid-19-varotoimenpiteet
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Skannaa GetYourGuide-kuponkisi Musée d'Orsayn C-sisäänkäynnissä.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Passi tai henkilökortti

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • 11-vuotiaiden ja sitä vanhempien tulee käyttää kasvonaamaria museon sisällä. Paikan päällä ei ole kasvonaamioita
 • Pääsy kaappeihin ja pukuhuoneisiin on rajoitettu suuriin esineisiin, joita ei sallita museon esittelytiloissa
 • Huomaathan, että museo on suljettu maanantaisin, 1. toukokuuta ja 25. joulukuuta
 • Alle 18-vuotiaat ja alle 26-vuotiaat EU:n asukkaat pääsevät sisään ilmaiseksi voimassa olevalla henkilötodistuksella
 • Tiistaista sunnuntaihin viimeinen sisäänpääsy on 1 tunti ennen sulkemisaikaa. Huomioithan myös, että 45 minuuttia ennen sulkemisaikaa museon henkilökunta pyytää vierailijoita aloittamaan matkansa uloskäynnille, jotta se sulkeutuu ajoissa.
 • Lahjakortti on voimassa vain yhteen osallistumiseen ilmoitetun ajan kuluessa. Voit jäädä niin kauan kuin haluat, mutta et voi poistua ja palata museoon
 • Museo on ilmainen kaikille kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,6 /5

perustuen 7988 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,4/5
 • Palvelu
  4,5/5
 • Organisointi
  4,5/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Kaunis rakennus, kauniit patsaat ja maalaukset, joille on annettu tilaa ihailla hyvin. Valitettavasti ruokailualue avautui vasta klo 10.45 ja ravintola klo 11.45. Rajoitettu kallis menu kaoottisesti järjestetyssä ruokailutilassa. Tällaiselle suurelle ja kauniille museolle pienet yksinkertaiset wc:t, joissa on pieni käytävä sisäänkäynnissä / uloskäynnissä. Puhelin "vapa" ei ole sallittu tässä museossa. Ymmärrettävää, mutta erittäin valitettavaa. (heinäkuu 2022)

Lue lisää

28. heinäkuuta 2022

Our guide was the best we have had in Paris. She was a younger woman who obviously has a large library. Her knowledge of the Louvre and her enthusiasm made the visit so stimulating. I felt like I could watch her brain sparking, coming up with such interesting, pertinent factsl. I highly recommend this tour and this guide,

18. syyskuuta 2022

Käännä

I only had time for one gallery in Paris and chose Musee d’Orsay, which did not disappoint. I was able to skip the main queue and waited only 5 minutes in the security queue. Make sure to ask an attendant which queue as the pass I had downloaded was suggesting the longest queue. I would also recommend pre-booking audio guide if possible as I was one of the last to receive one before they ran out (late morning). I walked the sculptures, level 2 and level 5. The rooms on level 2 were my favourite with focussed on Corbet, Manet & Millet. Floor 5 had some of the more known iconic artworks but was very crowded with people more interested in taking photos than viewing art. Bathrooms were well kept however I didn’t see any places to fill up my water bottle.

Lue lisää

15. syyskuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 65756