Kaupunkikortti

Museopassi Pariisiin: Kaksi, neljä tai kuusi päivää

Aktiviteetin tarjoaja: Mon Petit Paris

Museopassi Pariisiin: Kaksi, neljä tai kuusi päivää

Aktiviteetin tarjoaja: Mon Petit Paris
Varattu eilen 49 kertaa

alkaen 60 € per henkilö

Varattu eilen 49 kertaa

Käy yli 60: ssa Pariisin ja sen ympäristön parhaista museoista ja muistomerkeistä kätevän ja edullisen Pariisin museopassin avulla. Tutustu kuuluisiin nähtävyyksiin, kuten Louvreen ja Versailleshin, ja käy Pompidou -keskuksessa.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Voimassa 2 - 6 päivää
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono

Elämys

Koko kuvaus

Pariisin museopassilla pääset yli 60 museoon ja monumenttiin Pariisin kaupungissa ja sen ympäristössä, mukaan lukien Louvre-museo, Orsay-museo ja Centre Pompidou. Valitse 2, 4 tai 6 päivän vaihtoehdoista, ja noutopiste sijaitsee kätevästi vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Louvresta. Passin etuihin kuuluu ilmainen sisäänpääsy moniin nähtävyyksiin, nähtävyyksiin ja museoihin. Pariisissa: Musée de l'Armée Tombeau de Napoléon 1er Keskusta Pompidou Musée national d'Art modern Musée National des Asiatiques Guimet Les Arts decoratifs Musée des Arts et métiers Musée de l'Assistance Publique, Hôpitaux de Paris Musée du quai Branly Musée Picasso Paris Chapelle expiatoire La Cinémathèque française Musée du Cinéma Cité des Sciences et de l'Industrie Conciergerie Kansallinen museo Eugène Delacroix Musée des Égouts de Paris Musée du Louvre - Musée national de la Marine Musée de la Monnaie Cité de l'Architecture et du Patrimoine Musée national des Monuments français Musée Gustave Moreau Musée national du Moyen Âge, Thermes ja Hôtel de Cluny Cité de la Musique, Musée de la Musique Notre-Damen arkeologinen krypta Tours de Notre-Dame Musée national de l'Orangerie Musée de l'Ordre de la Libération Musée d'Orsay Panthéon Musée des Plans-reliefit Musée de la Poste Musée Rodin Sainte-Chapelle Pariisin ulkopuolella: Musée de l'Air et de l'Espace Musée d'Archéologie nationale de Saint-Germain-en-Laye Musée national de la Céramique de Sèvres Abbaye Royale de Chaalis Musée et domaine nationalaux du Château de Compiègne Musée Condé, Château de Chantilly Musée departemental Maurice Denis Château de Fontainebleau Château de Maisons-Laffitte Musée national des Châteaux de Malmaison et Bois-Préau Château de Pierrefonds Musée national de Port-Royal des Champs Château de Rambouillet National de la Renaissance -museo Château d'Ecouen Maison d'Auguste Rodin à Meudon Basilique Cathedrale de Saint-Denis Villa Savoye Musée national des Châteaux de Versailles et de Trianon Château de Vincennes

Sisältää
 • 2, 4 tai 6 päivän Pariisin museopassi
 • Pääsy museoiden pysyviin näyttelyihin
 • Passien nouto ja tietopalvelu saatavilla 7 päivää viikossa
 • Ensisijainen sisäänpääsy

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Tapaamispaikka

  Nouda lippusi matkatoimistosta, joka sijaitsee osoitteessa 23 Rue d'Aboukir, 75002 Pariisi, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Louvre-museosta. Avoinna joka päivä klo 9.00-18.00.

  Avaa Google Maps ⟶
  Tärkeää tietoa

  Hyvä tietää ennen lähtöä

  • Varmistaaksesi pääsysi Louvreen sinun on varattava aikavarauksesi etukäteen. Linkki tähän löytyy kupongista.
  • Varaus on pakollinen myös Orangerie-museoon ja Sainte Chapelleen.
  • Passin käyttöpäivät ovat peräkkäisiä ja perustuvat kalenteripäiviin. Jos aloitat Passin käytön esimerkiksi klo 14:00, kyseinen päivä katsotaan päiväksi 1.
  • Passi on noudettava matkatoimistosta, joka sijaitsee osoitteessa 23 rue d'Aboukir, 75002 Paris, vain 10 minuutin kävelymatkan päässä Louvren museosta. Toimisto on avoinna 7 päivää viikossa klo 09:00-18:00.
  • Julkinen museoonpääsy on ilmainen kaikille alle 18-vuotiaille lapsille ja alle 26-vuotiaille EU-kansalaisille. Museopassia ei siis tarvita, mutta museot pyytävät silti lippua, johon on varattu sisäänpääsyaika.
  • Louvreen pääsyä ei voida taata kunnostustöiden ja suuren kävijämäärän vuoksi.
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  4,3 /5

  perustuen 1877 arvosteluun

  Arvostelujen yhteenveto

  • Hinta-laatusuhde
   4,2/5
  • Palvelu
   4,5/5
  • Organisointi
   4,3/5

  Järjestys:

  Matkustajatyyppi:

  Tähtiarvosana:

  Se on rahan arvoinen vain, jos menet kahteen paikkaan samana päivänä; jos et, saatat menettää rahaa. Asia on, että saatat olla liian väsynyt voidaksesi mennä toiselle sijalle samana päivänä. Ja olen 34-vuotias, vieläkin täynnä energiaa. Se kannattaa myös Versaillesiin, koska se on melko kallis suunnitelma (27 euroa täysi sisäänpääsy). Sinulla on oltava vapaa-aikaa mennäksesi noutamaan Paris Museum Pass (jos ostit sen verkosta), koska sinulla on oltava fyysinen kortti

  Lue lisää

  27. syyskuuta 2022

  Pystyin vierailemaan useissa kupongin paikoissa, paitsi Versalliesissa, koska menin sunnuntaina ja siellä oli paljon ihmisiä ja pitkä jono päästäkseni sisään, enkä kestä liian kauan. Riemukaarella, hissi ei toiminut myöskään sunnuntaina, mutta minulla oli mahdollisuus palata eilen (kun kuponki oli jo vanhentunut) ja pääsin siihen ilman ongelmia. Kaikki näytti hyvin organisoidulta.

  Lue lisää

  27. syyskuuta 2022

  Ostimme 4 päivän lipun, mutta rehellisesti sanottuna emme suunnitelleet etukäteen niin kuin meidän olisi pitänyt, emmekä luottaneet museoväsymykseen. Kun mieheni ja minä lopulta päätimme siirtyä eteenpäin, se oli vain viikko ennen kolmatta matkaa ja Louvrella oli sitten hyvin rajoitettu saatavuus aikamme varaamiseen. Päädyimme saamaan vasta perjantai-iltana klo 7.30! Viikkoa aiemmin olisimme voineet viettää puoli päivää ja nähdä todella paljon enemmän ja syödä siellä lounasta jne. Sitten sinun täytyy kysyä itseltäsi, jos Pariisissa on kaunis ja aurinkoinen sää, haluatko todella viettää aikaa sisällä museokuusi 4 päivää putkeen? Jos et, et koe saavasi rahoillesi vastinetta... USA:lle opittu oli se, että se aiheutti liikaa paineita olla museoissa, kun emme siltä tuntuneet. Näimme kuitenkin upeita asioita jokaisessa museossa .... ne olivat kaikki huippuluokkaa. Kysymys on siitä, onko 4 päivää mielestäsi hyvä idea vai arvo sinulle.

  Lue lisää

  25. syyskuuta 2022

  Tuotteen tunnus: 49746