Valitse päivämäärät
Pariisi

Museot ja näyttelyt

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pariisi, Museot ja näyttelyt

Museot ja näyttelyt: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pariisi?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Pariisi ovat:

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

se oli uskomaton vierailu, jos olet taiteen harrastaja, suosittelen saapumaan aikaisin ja viettämään päivän galleriassa, minkä teimme, mutta varaamme toisen kerran tällä viikolla, koska osia, joista emme tunteneet saavamme kokea tarpeeksi kaksi päivää anteliaasti voit helposti viettää viikon galleriassa kokeaksesi todella kaiken esillä olevan taiteen, upea päivätoiminta ja upeita kahviloita, jotka ovat läsnä sisällä sekä varaa etukäteen se auttaa pääsemään nopeammin sisään

Liput oli helppo ostaa ja ladata, jono ei ollut liian ylivoimainen, ja saimme viettää useita tunteja museossa kiertelemällä. Mona Lisa -linja oli hyvin hoidettu, ja meidän piti saada läheltä katsoa ja valokuva. Museokartta voisi olla tarkempi (umpikujaa ja yllättäviä portaita ja kulmia oli enemmän kuin muutama), mutta kaiken kaikkiaan se oli hieno vierailu.

Loistava näkymä! Ehdottomasti sen arvoista, jos pystyt ohittamaan jonon… koska jono voi olla PITKÄ. En henkilökohtaisesti pitänyt portaita huonoina, mutta monet ympärillämme olleet ihmiset pysähtyivät matkalla ylös ja alas. Ajan pyörälläni Amsterdamissa päivittäin, joten ehkä jalkani olivat valmiimpia haha. Suosittelen, jos on selkeä päivä!

Tehtävää kun tulet Pariisiin! Ja ottaa myös puutarhat, koska todella upea!

Erittäin helppo pääsy museoon. Se oli vierailun arvoinen