Valitse päivämäärät
Pariisi

Museot ja näyttelyt

  • Pääsyliput
  • Opastetut kierrokset
  • Yksityiskierrokset
  • Päiväretket
  • Yhdistelmäkierrokset
158 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 158

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pariisi, Museot ja näyttelyt

Museot ja näyttelyt: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pariisi?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Pariisi ovat:

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Olin varannut liput Louvreen/Pariisiin. Annoin vahingossa väärän sähköpostiosoitteen ja huomasin sen vasta vähän ennen kirjoittamista. Soitettuamme vihjepuhelimeen, saimme heti erittäin asiantuntevaa apua ja onneksi pystyimme pitämään ajan klo 15.30 lipun lähetyksen jälkeen. Peukut pystyssä tästä palvelusta. Milloin tahansa uudestaan tämän portaalin kautta :-)

Skip-the-line lipulla pääsi suoraan museon toiselta laidalta sisään turvatarkastuksen läpi C-ovesta. C-ovelle oli selkeä ohjaus pääaukiolta. Alaikäisen lapsen henkilötodistus tarkastettiin koska hän pöäsi ilmaiseksi sisään. Puhtaan ja väljät wc-tilat. Paljon ihmisiä liikkeellä puolen päivön aikaan. Hienoja maalauksia (Monet, Van Gogh, Manet jne.).

Lippujono oli todella pitkä. Siksi ennakkomyynti säästi meiltä varmasti tunnin. Taaperot, lapset, teini-ikäiset ja EU-teini-ikäiset tulivat kanssamme ilman ongelmia ilman lippua. Jono turvapaikalla oli pitkä, mutta se oli nopea. Sinun pitäisi kestää noin 300 askelmaa katolle.

Muista pitää QR-koodilla varustettu lippu sisäänkäynnillä, muuten et pääse sisään, puhelinverkko on huono Louvressa, mutta siellä on wifi... kaapit ovat ilmaisia (erittäin huomattavaa). Harmi, että joudut käyttämään RER-junaa päästäksesi sitten risteilylle

Kiertue oopperan sisällä on sen arvoinen. Teimme ohjauksen itse, mutta sinulla on mahdollisuus tehdä ääniohjattu. Kaikki sisällä on kaunista! Se on taiteen ja historian henkäys, joka on vierailun arvoinen. Menisi takaisin miljoona kertaa, epäilemättä!