Pariisi
Näköalapaikat

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 14 475 arvosteluun

Ylellinen kattaus, huippunähtävyydet taustalla

Saimme laivan parhaan pöydän keulasta. Kattaus oli ylellinen ruusunterälehtineen ja shampanjapulloineen. Tarjoilu sujui jouhevasti ja maisemat näkyivät erinomaisesti. Risteily oli juuri sopivan pituinen illallisen nauttimiseen. Ruoka oli ihan ok. Valokuvaaja hiukan ylienerginen nuori nainen. Tunnelma muuten erittäin rauhallinen. Laiva lähti sieltä mistä piti ja kaikki sujui hyvin.

Upea nähtävyys ja ihastuttava kierros vaikka satoikin aamulla. =D

Opas oli ammattitaitoinen ja hauska. Kierros alkoi rankkasateessa mutta loppui auringonpaistaessa. Kierroksella oppi Notre Damen lisäksi Citen saaren historiaa ja lukuisten sillalle johtavien siltojen värikkäästä historiasta.

Tapaamispaikka helposti löydettävissä. Siitä yhdessä oppaan kanssa hissijonoon ja hän lähti siitä pois. Ohi jonon oli ihan huippu juttu. Kakkosessa piti kyllä jonottaa muiden kanssa hissiin huipulle.

Nopeatempoinen ja hauskasti esitelty kierros.

Huhtikuun loppu. Jonot olivat pitkiä mutta taitavan oppaan johdolla niistä selvittiin. Turvatarkastuksia oli paljon. Ruokakin Eiffel-tornissa oli ihan jees.

Tule paikalle ajoissa,upean joustava oppaalle iso kiitos jaksoi odottaa meitä olimme ruuhkassa moottori tiellä pääsimme katsomaan upeaa Eiffel tower .