Lisää päivät

PariisiNäköalapaikat

Suosituksemme kategoriassa Pariisi Näköalapaikat

Pariisi: Eiffel-tornin luona paikallisen tuottajan kanssa.

1. Pariisi: Eiffel-tornin luona paikallisen tuottajan kanssa.

Lähde paikallisen käsityöläisviinin tuottajan luo Eiffel-tornin 1. kerrokseen ja koe erityinen kokemus, joka on ihanteellinen viinin ystäville. Ihaile näkymiä Trocadéroon Madame Brasserie -ravintolasta ja maistele erityisesti valittua valikoimaa 6 hienoa paikallista viiniä, jotka on yhdistetty erilaisiin perinteisiin juustoihin. Saavuttuasi nouse Pariisin ikonisimman maamerkin ensimmäiseen kerrokseen ja astu Madame Brasserien kauniiseen lounge-alueeseen. Liity isäntäsi seuraan, jotka ovat osa "La Guilde des Artisans de la Tour Eiffel" -verkostoa, joka koostuu käsityöläisravintoloitsijoista, keittiömestareista ja viinintuottajista, jotka ovat sitoutuneet ekologiseen kestävyyteen ja vastuullisuuteen paikallisessa ruoassa ja juomassa. Opi isäntäväeltäsi englanniksi Pariisin alueen viinintuotannon historiasta ja nykyisestä nuorentumisesta. Maista 6 korkealaatuista viiniä, jotka kaikki on hankittu 50 kilometrin säteellä Eiffel-tornista ja jotka on tuotettu luonnonmukaisesti, ilman voimakkaita kemikaaleja ja ekologisesti kestävien tuotantomenetelmien mukaisesti. Pari 4 ensimmäistä viiniä huolellisesti valittujen perinteisten juustojen kanssa. Tutustu kunkin viinin ja juuston ominaisuuksiin mukana toimitetuista vihkosista, kun isäntäväki opastaa sinua maistelukokemuksen aikana. Nautiskellessasi näitä paikallisia tuotteita seiso ja ihaile näkymiä Valojen kaupunkiin loungesta, josta on ainutlaatuinen näkymä Trocadéroon, Pont d'Iénaan ja Seine-jokeen.

Pariisi: Suora pääsy huipulle Eiffelin tornissa

2. Pariisi: Suora pääsy huipulle Eiffelin tornissa

Nauti etuoikeutetusta pääsystä Eiffel-torniin ja ihaile henkeäsalpaavia näkymiä ikonisen rakennelman huipulta. Vietä tornissa niin paljon aikaa kuin haluat ja tutustu vapaasti eri tasoihin.  Näe Pariisi ylhäältä päin ja kokonaan uudesta perspektiivistä. Ihastele Louvren ikivanhaa julkisivua ja La Defensen finanssialuetta. Ihaile värikästä Pompidou-museota ja valtavaa, valkeaa Sacré-Coeurin basilikaa. Pysähdy ylimmän kerroksen samppanjabaariin ja nauti lasillinen kuohuvaa. Matkalla alas pääset nauttimaan monista ensimmäisen kerroksen kiinnostavista aktiviteeteista. Koettele rohkeuttasi kävelemällä lasilattialla!

Pääsyliput Pariisin Riemukaaren katolle

3. Pääsyliput Pariisin Riemukaaren katolle

Roomalaisesta tyylistään tunnettu Riemukaari on yksi Pariisin ikonismmista kohteista. Näkymät 50 metrin korkeudesta kaaren katolta ovat todellakin kiipeämisen arvoiset. Näe tusina pariisilaisia katuja, jotka alkavat kaarelta kuin auringon säteet ympäri valon kaupunkia. Pariisi on yksi maailman kiehtovimmista paikoista ja riemukaarella löydät itsesi aivan sen keskeltä. Antiikin Rooman upeiden kaarien inspiroima Napoleon rakennutti Riemukaaren pian voittoisan Austerlitzin taistelun jälkeen. Ikävä kyllä valmistumista hän ei ikinä nähnyt. Kaaren alaosassa oleva tuntemattoman sotilaan hauta kunnioittaa niitä 1,3 miljoonaa ranskalaista sotilasta, jotka kuolivat ensimmäisessä maailmansodassa. Näe ikuinen liekki, joka sytytetään uudelleen joka ilta klo 18.30. Lisäksi paikalla on näyttely, jossa havainnollistetaan monumentin symbolista tärkeyttä. Näkymä kaaren katolta on todellakin kaikkien 284:n portaan kiipeämisen arvoista. Tuolta etuoikeutetusta asemaltasi voit katsella koko Pariisia. Riemukaari ei välttämättä ole yhtä suosittu kohde, kuin Eiffel-torni, jos vierailet Pariisissa.

Pariisi: Eiffel-tornin huippu tai 2. kerros, suora pääsy

4. Pariisi: Eiffel-tornin huippu tai 2. kerros, suora pääsy

Koe Pariisi lintuperspektiivistä Eiffel-tornin toisen kerroksen näköalatasanteelta. Opas odottaa sinua Eiffel-tornin juurella ja kertoo sinulle tornin historiasta. Hyödynnä tämän jälkeen nopeaa pääsyä toiseen kerrokseen. Kuule kiehtovia tarinoita tornin historiasta oppaasi johdolla. Valon kaupunkiin tutustuessasi voit ihailla näkymiä monumenteille, kuten Louvre, Riemukaari, Les Invalides ja Notre Dame. Tämän jälkeen opas jättää sinut tutustumaan Eiffelin torniin omaan tahtiisi. Kohoa tornin huipulle (jos vaihtoehto valitaan) itsenäisesti. Katsele omassa rauhassa vaikuttavia näkymiä ja valittaessasi siemaile lasi kuplivaa samppanjabaarissa. Matkalla takaisin alas pysähdy ensimmäisessä kerroksessa tutustumassa uuteen lasilattiaan ja näe näkymät maahan 60 metrin korkeudesta.

Montparnassen kattoterassi -pääsyliput: 360 asteen näkymät

5. Montparnassen kattoterassi -pääsyliput: 360 asteen näkymät

Montarparnassen tornin katolta avautuu vertaansa vailla olevat näkymät Pariisiin. Voit nähdä Eiffel-tornin ja muut maamerkit Valon kaupungissa.  Vieraile tornissa auringonlaskun aikaan nähdäksesi unohtumattomat maisemat. Lippu on voimassa kaksi viikkoa valitsemastasi päivämäärästä laskettuna, joten sinun ei tarvitse huolehtia säästä tai lomasuunnitelmien muutoksista. Montparnassen torni on 210 m korkea ja siellä on 13 000 toimistoa. Kattoterassi on ainutlaatuinen paikka kaupungin ihmeiden ihailemiseen ja se on uusittu vastikään. Terassi on avoinna 365 päivää vuodessa klo 9.30 alkaen. Se sulkeutuu kaudesta ja viikonpäivästä riippuen klo 22.30-23.00. Voit ihailla näkymiä rauhassa ja siemailla samppanjaa.

Pariisi: Kiipeä Eiffel-tornin 2. kerrokseen, huippuvalinta

6. Pariisi: Kiipeä Eiffel-tornin 2. kerrokseen, huippuvalinta

Tutustu Eiffel-torniin uudella tavalla kiivetessäsi portaita pitkin tähän monumentaaliseen torniin. Oppaasi esittelee sinulle ikonista rakennetta ennen kuin hän johdattaa sinut sisäänkäynnille ja mikäli sinun täytyy jonottaa odotettua pidempään, oppaasi viihdyttää sinua vieläkin kiinnostavammilla faktoilla ja anekdooteilla. Aloita kiipeäminen kuunnellen samalla tarinoita tornin synnyn takaa ja ihaillen ainutlaatuisia maisemia portaikosta. Pidä tauko ensimmäisessä kerroksessa ja kuule vähemmän tunnettuja faktoja tornista sekä sen arkkitehdista. Kävele 57 metrin korkeudessa sijaitsevalla lasitasanteella ottaaksesi kuvia matkamuistoksi. Jatka näköalatasanteelle toiseen kerrokseen ja ihaile Riemunkaarta sekä muita Pariisin legendaarisia nähtävyyksiä lintuperspektiivistä. Ihailtuasi upeita maisemia tarpeeksi kauan, voit palata maan pinnalle joko portaita pitkin tai hissillä.  Mikäli haluat päivittää lippusi sisältämään pääsyn tornin huipulle, voit tehdä tämän vain varauksen yhteydessä. Valitse tämä nähdäksesi Gustave Eiffelin alkuperäisen toimiston ja nauttiaksesi maisemista Pariisin korkeimmalta näköalatasanteelta. Otathan huomioon, että joskus hallitsemattomien olosuhteiden, kuten huonon sään tai muiden tilanteiden takia pääsy huipulle saattaa olla väliaikaisesti suljettuna saapuessasi Eiffel-tornille. Näissä harvinaisissa tapauksissa ryhmä ei pääse huipulle, vaikka se avautuisikin uudestaan ollessamme vielä tornissa. Näissä tapauksissa sinulle hyvitetään huipulle pääsyn hinta 5-10 päivän sisällä. Hyvitys tapahtuu automaattisesti, joten sinun ei tarvitse ottaa meihin yhteyttä.

Eiffel-torni: Suora pääsy toiseen kerrokseen tai huipulle

7. Eiffel-torni: Suora pääsy toiseen kerrokseen tai huipulle

Säästä aikaa Eiffel-tornilla ja pysy askeleen edellä väkijoukkoja valitsemalla tämän toisen kerroksen tai huipun suoran sisäänpääsyn lipun avulla. Vältä lippuluukkujen jonot yhdellä maailman vierailluimmista monumenteista. Oppaan tavatessasi saat historiapainotteisen esittelyn Eiffelin tornista. ja sen jälkeen sinut ohjataan turvatarkastuksen kautta hissillä toiselle tasanteelle.

Pariisi: Kerroksen tai 2. kerroksen sisäänpääsyyn

8. Pariisi: Kerroksen tai 2. kerroksen sisäänpääsyyn

Käy Ranskan pääkaupungin ikonisimmalla symbolilla, opi sen kiehtova historia ja ota uskomattomia kuvia Pariisista Eiffel-tornin huipulta. Voit valita, käytkö huipulla vai 2. kerroksessa. Tapaa isäntäsi muutaman askeleen päässä Eiffel-tornista ennen kuin aloitat nousun hissillä 2. kerrokseen tai huipulle valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen. Kävellessäsi isäntäsi kertoo sinulle historiaa ja anekdootteja tämän ikonisen rakennelman rakentamisesta. Kun saavut 2. kerrokseen tai huipulle, voit nauttia henkeäsalpaavista 360 asteen panoraamanäkymistä Ranskan pääkaupunkiin. Ota upeita valokuvia tai yksinkertaisesti nauti Pariisin näkymistä.

Pariisi: Eiffel-tornin opastettu kierros, hissi

9. Pariisi: Eiffel-tornin opastettu kierros, hissi

Tämä elämys vie sinut Eiffel-tornin huipulle ja ihailemaan vaikuttavia maisemia. Koe arkkitehtonisen ihmeen taustat ja salat opastetun 2 tunnin kierroksen avulla. Suuntaa lippusi avulla näköalapaikalle toiseen kerrokseen. Varaa halutessasi lisäksi pääsy Eiffelin huippukerrokseen. Katsele näkymiä huipulta muun muassa Riemukaaren, Louvren ja Sacré Coeurin kaltaisille ikonisille nähtävyyksille. Jos haluat, varaa lisäksi lippu tunnin Seine-joen risteilylle, Lipun voit käyttää milloin tahansa Eiffel-tornin vierailusi jälkeen, valitsemanasi aikana ja päivänä. Seine-joelta voit katsella Notre Damen katedraalia, Conciergerietä, Eiffel-tornia, Les Invalidesia ja muita UNESCO-kohteita. Ohita myös ravintoloita ja asuntolaivoja, jotka kelluvat joella.

Lippu Eiffel-tornin huippukerrokseen & Seinen jokiristeily

10. Lippu Eiffel-tornin huippukerrokseen & Seinen jokiristeily

Näe Pariisin tärkeimmät nähtävyydet. Varaa yhdistelmälippu Eiffel-torniin ja Seine-jokiristeilylle. Tapaa ystävällinen opas tapaamispaikalla ja vaihda kuponki lippuun. Hyödynnä pikasisäänkäyntiä. Tutustu sitten Pariisin Rautarouvaan sen huippukerroksessa itsenäisesti. Lippuusi kuuluu myös tunnin risteily Seine-joella, ja voit osallistua sille milloin tahansa vierailusi aikana. Ihaile UNESCOn maailmanperintökohteita kuten Eiffel-tornia, Les Invalidesia, Notre-Damea ja Conciergeriea joen varrelta. Näe viehättäviä asuntolaivoja ja kelluvia ravintoloita matkan varrella.

61 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 4

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Pariisi: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 14 475 arvosteluun

Kohtaamispaikka oli helppo löytää. Oppaat olivat mukavia ja heidän avullaan oli helppo päästä perille ja oikeille porteille. Toki hinta oli suolainen 140e kun ostamalla itse liput, se olisi maksanut kahdelta 53e. Liput eivät oikeuttaneet ohi jonojen vaan hisseille jonotettiin ehkä joku reilu puoli tuntia. Oppaat tulivat vain hissijonolle asti mukaan mutta sen jälkeen oli helppo pärjätä yksinkin. Menimme klo 17 ja vietimme aikaa tornissa melkein 4h ja näköalat olivat todella upeat. Ilta hämärtyi ja jos olisi ollut selkeää, auringonlaskun olisi nähnyt ja se olisi varmasti ollut upea. Valoshown näimme tornin "sisältä" sekä myöhemmin ulkoa. Show oli klo 20, 21 ja 22 ainakin. Ehkä vielä myöhemminkin. Sisällä oli riittävästi vessoja sekä ostoksille mahdollisuus. Myös nälkää sai sammutettua 2krs kahvilassa. Ylhäällä sai suolaiseen hintaan ostaa lasillisen kuoharia. Upea kokemus kaikkiaan! Suosittelen.

Edustaja toimitti meille painetut liput ja näytti sisäänkäynnin. Hän kertoi meille etukäteen asioita, kuten mitä ei saa tuoda sisälle ja olla varovainen pomppupuskureiden kanssa. Asioita, jotka olisimme voineet lukea itse, mutta lippujen pitäminen käsillä oli kätevää. Emme myöskään halunneet missata mahdollisuutta saada lippuja, jotka sisälsivät nousun Eiffel-tornille. Emme oikein nähneet, oliko lippuja mahdollista saada paikan päällä.

Oppaan kanssa piti yhdessä kävellä tornille, opas mahtava mutta ryhmässä hidastelijoita jotka opas hoiti kylläkin hienosti, nopeat turvatarkastusjonot klo 16:30 tourille, mahtavat näkymät ja valoshowt, huipulla ei sisätiloissa baaria vain muovipikariin tiskiltä myytävät shampanjat, hienoinen pettymys