Yhdistelmä

Eiffel Tower Morning Tour by Elevator & Seine River Cruise

Aktiviteetin tarjoaja: UTG EXPERIENCE

Eiffel Tower Morning Tour by Elevator & Seine River Cruise

Aktiviteetin tarjoaja: UTG EXPERIENCE
Pian loppuunmyyty
Pian loppuunmyyty

alkaen 55 € per henkilö

Näe Pariisi rautarouvan huipulta ja sitten Seine-joelta käsin selostetulla risteilyllä.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Varaa nyt ja maksa myöhemmin varataksesi paikkasi ilman kuluja tänään. Lue lisää
Kesto 2 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Opas
englanti, espanja, ranska, portugali, italia

Elämys

Kohokohdat
 • Vieaile Eiffel-tornissa ja suuntaa suoraan ylös toiseen kerrokseen tai huipulle
 • Tutustu Eiffel Tower katselutasanteeseen isännän seurassa ja opi lisää alla siintävistä rakastetuista monumenteista
 • Seilaa useiden UNESCOn maailmanperintökohteiden ohi Seinen jokirannoilla, joista näet mm. Louvren ja Notre Damen
Koko kuvaus

Covid-19-päivitys

Terveys- ja turvallisuusmääräysten vuoksi matkasuunnitelma voi muuttua. Katso viimeisimmät päivitykset kohdasta Hyvä tietää.

Valitse vähemmän ruuhkainen aamuaika ja tapaa oppaasi aloittaaksesi Eiffelt-tornielämyksesi. Kävellessäsi kuulet Eiffel-tornin taustoista ja opit sen luomisesta vuoden 1889 maailmannäyttelyä varten. Aikoinaan paikallisten vihaama rakennus voitti myöhemmin pariisilaisten sydämet, ja on nyt kaupungin tärkein symboli. Kahden turvatarkastuksen jälkeen suuntaat hissillä suoraan toiseen kerrokseen tai huipulle (valitsemastasi vaihtoehdosta riippuen) kuullen samalla tarinoita Pariisin historiasta ja sen maamerkeistä jalkojesi alla. Kulje näköalatasanteella ja katsele näkymiä Champs de Marsille ja Montparnassen torniin.  Seuraava elämyksesi on jokiristeily, jolla on joustava aloitusaika. Nouse risteilyveneen kyytiin ja jää joko sen kannelle tai salonkiin nauttimaan risteilystä tällä kuuluisalla joella. Kaupungin kahtia halkaisevan Seinen jokirannoilla näet lukuisia upeita nähtävyyksiä, jotka löytyvät myös UNESCOn maailmanperintökohteista. Kuuntele viihdyttävää selostusta ihaillessasi ikonisia kohteita kuten Louvrea, josta löytyy monia taidehistorian tärkeimpiä aarteita. Pidä kamerasi valmiina ja nappaa kuva Notre Damesta, joka on myös UNESCOn maailmanperintökohde, ja ihastele La Conciergerien huomiota herättävää julkisivua. Entisessä kuninkaallisessa palatsissa ja vankilassa asui aikoinaan maan tärkeimpiä poliittisia rikollisia, kuten kuuluisat Marie Antoinette ja Napoleon III. Tunnin risteilyelämyksen jälkeen palaat takaisin laiturille, jossa kierros loppuu. 
Sisältää
 • Pääsylippu Eiffel-tornille
 • Avoin lippu risteilylle
 • Opas Eiffel-tornissa
 • Vapaa-aikaa Eiffel-tornissa
 • Vinkkejä
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tapaa matkan edustajasi matkamuistomyymälässä, joka sijaitsee osoitteessa 33 avenue de la bourdonnais, Paris 75007. Ole hyvä ja vaihda kuponki tapaamispaikalla. Älä mene Eiffel-tornille hakemaan lippuasi. Saavu ajoissa, koska myöhäinen saapuminen katsotaan saapumatta jättämiselle.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Huomioithan, että turvatarkastukseen voi mennä aikaa turvallisuuden takaamiseksi.
 • Voit vierailla joko Eiffel-tornin toisessa kerroksessa tai huipulla, riippuen valitsemastasi vaihtoehdosta.
 • Ilmoitettu aika koskee Eiffel-tornin kierrosta. Opas antaa sinulle liput risteilylle (voimassa kuusi kuukautta).
 • Huomioithan, että huippu saattaa olla suljettu sääolosuhteiden vuoksi.
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,1 /5

perustuen 2297 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,3/5
 • Kuljetus
  3,8/5
 • Hinta-laatusuhde
  3,8/5
 • Turvallisuus
  4,3/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Meillä oli mukava Eiffel-tornin opas, joka ilahdutti meitä hauskoilla tarinoilla Eiffel-tornista ja Pariisista. Tietysti Eiffel-tornissa yöpyminen on täydellistä massaprosessointia, mutta näin on monessa paikassa. Myös venematka oli mukavaa, Pariisin näkeminen vedestä upeiden siltojen kanssa on todella mukavaa. Jos haluat tehdä matkan yhdeksältä illalla, sinun tulee olla paikalla hyvin aikaisin, jälleen väkijoukkoja muita turisteja. Kupongin kanssa muista kiinnittää huomiota kohtaamispaikkaan, joka ei ole Eiffel-tornissa, vaan läheisellä kadulla - mutta se on helppo löytää.

Lue lisää

22. huhtikuuta 2022

Suosittelen

Opas löytyi helposti ja vei meidät Eifelin toiseen kerrokseen opastaen. 6 eurolla pääsee myös huipulle halutessaan. Lipun saa Eifelistä. Jonon ohi päästiin Eifeliin, toki kahteen turvatarkastukseen joutui hieman jonottamaan, mutta ennakkokutsut jonosta pääsimme huomattavan nopeasti sisään. Seinen risteily oli opastettu, mutta audio-opastus kuului vain laivan sisällä. Ulkokannella opastettiin vain pää nähtävyydet, tarinat suppeina. Jos arvostat opastuksia, jää sisäkannelle. Risteilylippu on voimassa myös Eifel vierailun jälkeen muistaakseni kuukauden ainakin. Lipun saa käyttää myös iltalähtöön muistaakseni klo 22 mennessä. Suosittelen erityisesti sinulle, joka viivyt Pariisissa vain pari kolme päivää ja haluat säästää aikaa myös muihin nähtävyyksiin. Itse näimme päivässä tämän lipun ansiosta Louvren ulkoa, Champ Elyseen, Riemukaaren, Trocaderon puiston, Eifelin tietysti ja Seinen risteilyn. Toisena päivänä tutustuttiin Notre Dameen ja Moulin Rougen ja Sacre Courin kirkon ja puiston.

Lue lisää

15. huhtikuuta 2017

I found the guided tour very disorganized in that we were a large group and had to move location three times and lost many people of the group. Honestly, if you get to the tower very early in the morning by yourself, you will be fine. As for the tower itself, it is breathtaking especially if you go to the top and see Paris. The cruise tour was nice and smooth. Sylvain

Lue lisää

7. kesäkuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 56627