Valitse päivämäärät

Pariisi Pääsyliput

120 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/8

Pariisi: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Pariisi parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Pariisi?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Pariisi ovat

Versailles'n palatsi

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Pariisi?

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 114 140 arvosteluun

Todella mukavaa toimintaa ja riittävästi vapaa-aikaa... Ajat ovat vapaita, mutta molempiin nähtävyyksiin pitää silti jonottaa. Suosittelen saapumaan Louvreen aikaisin suorittamaan tarkastukset, jotka eivät kuitenkaan vie paljon aikaa (menimme lauantaina). Mitä tulee Seinen risteilyyn, minulla on kaksi neuvoa: aika talvikuukausina noin klo 17.00 (saavu tuntia aikaisemmin, koska siellä on yleensä jono), ota paikka sisäänkäynnin vastakkaiselle puolelle. Louvre ja risteilyn lähtö ovat hieman kaukana, mutta jos tekee mieli kävellä pari kilometriä tai enemmänkin, voi olla mukava nähdä monia asioita.

Suora sisäänkäynti, jonka avulla voit vierailla palatsin sisäosissa polkua pitkin. Huoneessa käynnin jälkeen ei ole mahdollista palata tarpeettoman sekaannuksen välttämiseksi. Sisältä on mahdollista ostaa ääniohjattu tallennin, joka on erillinen hinta. Lippu on myös ainutlaatuinen puutarhoihin pääsyyn, mikä on erittäin hyödyllinen kaksinkertaisten jonojen välttämiseksi. Suosittelen saapumaan portille vähintään 30 minuuttia ennen varauksen alkua, muuten olet vaarassa jäädä jonoon yli 1 tunniksi.

Se oli vain kaunista, erittäin uuvuttavaa, mutta 2 puistoa yhdessä päivässä, mutta se oli sen arvoista, varsinkin lapsille. Mutta varaisin kaiken etukäteen, myös Marvel-kuvat, muuten kaikki on valitettavasti täynnä. Jopa ravintolat. Ensi kerralla olen viisaampi

Erittäin suositeltavaa! Tee ehdottomasti varaus Louvreen, muuten joudut jonottamaan tunteja…. yhteys pieni risteily veneellä on erinomainen. Hienoja selityksiä ja paljon nähtävää. Viisi tähteä viidestä täällä!

Mielenkiintoinen opastus, kaikki toimi niin kuin pitikin. Ehdottomasti suosittelen (varoituksena kuitenkin: portaita paljon, ja ne vielä kierreportaita)