Lisää päivät

PariisiPääsyliput

Suosituksemme kategoriassa Pariisi Pääsyliput

Louvre-museo: Ajoitetun sisäänpääsyn pääsylippu

1. Louvre-museo: Ajoitetun sisäänpääsyn pääsylippu

Tutustu Louvren museoon omaan tahtiisi ajoitetulla sisäänpääsylipulla, jolla pääset sisään taatusti 30 minuutissa. Koe ohittamattomia ja ikonisia taideteoksia, kuten Mona Lisa ja Venus de Milo. Tutustu renessanssin mestariteoksiin ja muinaisen Egyptin muinaisjäännöksiin sekä maalauksiin 1200-luvulta 1900-luvulle. Museo avattiin ensimmäisen kerran 10. elokuuta 1793, jolloin siellä oli esillä vain 537 maalausta. Vaikka museo suljettiinkin vuonna 1796 rakenteellisten ongelmien vuoksi, se avattiin jälleen vuonna 1801 suuremmalla kokoelmalla ja uudella nimellä Musée Napoléon.  Kokoelmaan on sittemmin kertynyt jopa 20 000 teosta. Nyt osastoja on kahdeksan: Egyptin muinaisesineet; Lähi-idän muinaisesineet; Kreikan, etruskien ja Rooman muinaisesineet; islamilainen taide; kuvanveisto; koristeellinen taide; maalaukset; sekä grafiikka ja piirustukset.

Disneyland Paris, yhden päivän lippu

2. Disneyland Paris, yhden päivän lippu

Disneyland® Park: Nauti 30. syyskuuta 2023 asti Disneyland Paris'n 30-vuotisjuhlavuoden Grand Finale -tapahtumasta. Unelmoi suuremmista unelmista, naura kovempaa ja hymyile leveämmin huikeiden esitysten, uusien nähtävyyksien ja elämysten parissa, jotka tekevät tämän kerran elämässä järjestettävän juhlan loppuhuipennuksesta erityisemmän kuin koskaan. Disney-sankarit ja -sankarittaret elävät fantasiamaailmassa, joka ei ole kaukana, ja heidän satujensa tarinat ovat loputtomia. Nauti loputtomasta hauskanpidosta eri taianomaisissa maissa. Tutustu kaikista klassisimpiin Disney-tarinoihin, jotka muistat elokuvista. Täällä sadut todella heräävät eloon. Disneyland® Parkissa on tarjolla monenlaista jännitystä. Big Thunder Mountain ja Star Wars® Hyperspace Mountain tarjoavat elämyksiä aikuisille, kun taas pienimmät voivat purjehtia kuun valaisemalle taivaalle Peter's Pan Flightin parissa. Hauskanpitoa koko perheelle löytyy tietysti puiston jokaisesta nurkasta, aina Karibian merirosvoista Hullun Hatuntekijän -teekupposiin Tapaa Disneyn hahmot. Älä jätä väliin tärkeintä kokemusta: rakastettujen Disney-hahmojen tapaamista. Pidä kynä ja kamera valmiina ja tapaa rakastamasi hahmot. Disneyland®-puistossa aivan jokainen päivä on juhlaa. Kaikkien ihanien nähtävyyksien ja hahmojen lisäksi tarjolla on useita näyttäviä perheparaateja ja esityksiä, joista voi nauttia ympäri vuoden. Tänä vuonna voit nauttia 30-vuotisjuhlavuoden tunnelmasta, kuten musiikista ja koristeluista, kun puisto muuttuu eloisaksi ihmemaaksi. Mikki, Minni, Aku ja Iines esittelevät iloisesti uusia häikäiseviä asujaan ja tanssivat iloisessa päiväshow'ssa, joka on suunniteltu erityisesti 30-vuotisjuhlavuotta varten. Kun ilta hämärty, valmistaudu hämmästymään, kun upouusi, maaginen hetki valaisee Prinsessa Ruususen linnan uraauurtavan tekniikan avulla, ja sen jälkeen seuraa näyttävä Disney Illuminations -valaistusta. Walt Disney Studios® Park: Löydä elokuvien ja television maaginen maailma Walt Disney Studios® Parkissa. Tutustu neljään elokuvastudioalueeseen, jotka pitävät sisällään jännittäviä nähtävyyksiä ja upeita esityksiä. Pääset keskipisteeseen Studiosissa, joka on vain muutaman askeleen päässä Disneyland® Parkista. Voit tavata useita tähtiä joka kadunkulmassa. Liity Avengerseihin ja ota vastaan mahtavimmat MARVEL-tehtävät Avenges Campus landissa. Mene kulissien taakse ja koe Worlds of Pixar -alue. Suuntaa värikkäisiin maailmoihin, jotka ovat täynnä nähtävyyksiä, viihdettä, ruokaa ja hauskanpitoa ja joiden hahmot esiintyvät suoraan Ratatouillesta, Finding Nemosta, Toy Storysta ja muista elokuvista.

Pariisi: Suora pääsy huipulle Eiffelin tornissa

3. Pariisi: Suora pääsy huipulle Eiffelin tornissa

Nauti etuoikeutetusta pääsystä Eiffel-torniin ja ihaile henkeäsalpaavia näkymiä ikonisen rakennelman huipulta. Vietä tornissa niin paljon aikaa kuin haluat ja tutustu vapaasti eri tasoihin.  Näe Pariisi ylhäältä päin ja kokonaan uudesta perspektiivistä. Ihastele Louvren ikivanhaa julkisivua ja La Defensen finanssialuetta. Ihaile värikästä Pompidou-museota ja valtavaa, valkeaa Sacré-Coeurin basilikaa. Pysähdy ylimmän kerroksen samppanjabaariin ja nauti lasillinen kuohuvaa. Matkalla alas pääset nauttimaan monista ensimmäisen kerroksen kiinnostavista aktiviteeteista. Koettele rohkeuttasi kävelemällä lasilattialla!

Pariisi: Versailles'n palatsi ja puutarhat, pääsylippu

4. Pariisi: Versailles'n palatsi ja puutarhat, pääsylippu

Vieraile Versaillesin palatsissa ja puutarhoissa etukäteen varatulla yhden päivän täyden pääsyn kattavalla sisäänpääsylipulla. Ihaile koristeellisia kuninkaallisia tiloja ja henkeäsalpaavaa peilisalia Ranskan monarkian virallisessa palatsissa vuosina 1682-1789. Opi lisää Ludvig XIV:stä ja muista Ranskan kuninkaallisista. Tutustu Ranskan hoviin ja kävele kimaltavassa peilisalissa. Lähde kävelylle legendaarisiin puutarhoihin omassa rauhassasi. Viearile Grand ja Petit Trianonilla. Pääset sisälle myös Grand ja Petit Trianoniin. Ihaile Aurinkokuninkaan pakopaikkaa kiireeltä. Kesä- ja kevätkuukausina voit varata kierroksen, johon kuuluu musikaalipuutarha- ja suihkulähde-esitys.

Pariisi: Moulin Rouge -kabareelippu ja samppanja

5. Pariisi: Moulin Rouge -kabareelippu ja samppanja

Hanki liput yhteen maailman suosituimmista kabaree-esityksistä ja näe Moulin Rouge Féerie-esitys, jonka on luonut Doris Haug sekä Ruggero Angeletti ja koreografioinut Bill Goodson. Näe yli sadan taiteilijan, kuten 60:n Doris Girlsin esitys, jossa on jopa 1 000 mahtipontista sulin, jalokivin ja paljetein koristeltua pukua, jotka on suunnitellut Corrado Collabucci. Koe Gaetano Castellin lavastukset ja kuuntele Pierre Porten musiikkia, jonka on tuottanut 80 muusikkoa ja 60 kuorolaulajaa. Esityksen aikana voit nauttia puoli pullollista samppanjaa samalla, kun hemmottelet esityksellä näkö- ja kuuloaistiasi. Ihaile legendaarisen mahtipontisen kabaree-esityksen väriloistetta.

Pääsyliput Pariisin Riemukaaren katolle

6. Pääsyliput Pariisin Riemukaaren katolle

Roomalaisesta tyylistään tunnettu Riemukaari on yksi Pariisin ikonismmista kohteista. Näkymät 50 metrin korkeudesta kaaren katolta ovat todellakin kiipeämisen arvoiset. Näe tusina pariisilaisia katuja, jotka alkavat kaarelta kuin auringon säteet ympäri valon kaupunkia. Pariisi on yksi maailman kiehtovimmista paikoista ja riemukaarella löydät itsesi aivan sen keskeltä. Antiikin Rooman upeiden kaarien inspiroima Napoleon rakennutti Riemukaaren pian voittoisan Austerlitzin taistelun jälkeen. Ikävä kyllä valmistumista hän ei ikinä nähnyt. Kaaren alaosassa oleva tuntemattoman sotilaan hauta kunnioittaa niitä 1,3 miljoonaa ranskalaista sotilasta, jotka kuolivat ensimmäisessä maailmansodassa. Näe ikuinen liekki, joka sytytetään uudelleen joka ilta klo 18.30. Lisäksi paikalla on näyttely, jossa havainnollistetaan monumentin symbolista tärkeyttä. Näkymä kaaren katolta on todellakin kaikkien 284:n portaan kiipeämisen arvoista. Tuolta etuoikeutetusta asemaltasi voit katsella koko Pariisia. Riemukaari ei välttämättä ole yhtä suosittu kohde, kuin Eiffel-torni, jos vierailet Pariisissa.

Pariisi: Ohita jono Louvren museossa Mona Lisan opastus

7. Pariisi: Ohita jono Louvren museossa Mona Lisan opastus

Ennen kuin Louvresta tuli museo vuonna 1793, se oli pitkään yksi Ranskan kuninkaiden tärkeimmistä asuinpaikoista. Se sijaitsee Pariisin sydämessä, ja sen pinta-ala on 73 000 neliömetriä, ja siellä on maailman suurin taidekokoelma, joka kattaa yli 7 000 vuotta vanhoista sivilisaatioista 1800-luvulle ulottuvat taideteokset. Museon kokoelmat on jaettu 8 osastoon: Egyptin muinaisesineet, Kreikan, etruskien ja Rooman muinaisesineet, itämaiset muinaisesineet, islamilainen taide, maalaukset, veistokset, taideteokset ja grafiikka. Saapuessasi voit ihailla tätä Leonardo da Vincin vuonna 1506 maalaamaa mestariteosta, joka on yksi maailman kuuluisimmista naismuotokuvista, ja isäntä antaa sinun nauttia museosta omaan tahtiisi.

Itsenäinen kierros & lippu jonon ohi Sainte Chapelleen

8. Itsenäinen kierros & lippu jonon ohi Sainte Chapelleen

Lähde tälle itseohjatulle kierrokselle ja ihaile yli tuhatta lasimaalausta Sainte Chapellessa, goottilaisen rakentamisen helmessä. Tällä itsenäisesti käytävällä kierroksella voit ihailla ainutlaatuista monumenttia ja tutustua sen historiaan. Ohita jonot lippusi avulla ja aloita opaskirjasen kanssa itsenäinen kierroksesi. Voit viettää tunnin ihaillen Sainte Chapellen upeita lasimaalausikkunoita, jotka osaltaan tekevät kirkosta goottilaisen arkkitehtuurin helmen. Viidessätoista yli 15 metrin korkuisessa ikkunassa esitetään 1 113 erilaista kohtausta Uudesta ja Vanhasta testamentista. Teokset kertovat tarinan aina raamatunmukaisesta maailman synnystä siihen asti, kun pyhäinjäännökset saapuivat Pariisiin. Pyhä kappeli liitetään vahvasti siellä aiemmin säilöttyihin pyhäinjäännöksiin, kuten orjantappurakruunuun ja Edessan kuvaan. Nämä pyhäinjäännökset tekivät jo alunperinkin mahtavasta monarkista vieläkin voimakkaamman, sekä länsimaisen kristinuskon keulakuvan.

Musée d'Orsay: Yhden päivän lippu varatulla sisäänpääsyllä

9. Musée d'Orsay: Yhden päivän lippu varatulla sisäänpääsyllä

Lähde tutkimaan Musée d'Orsayta, yhtä maailman parhaista taidemuseoista, omaan tahtiisi tällä koko päivän lipulla. Esitä vain kuponkisi etukäteen lipun ostaneille varatulla sisäänkäynnillä, ja turvatarkastuksen jälkeen voit kävellä suoraan sisään museoon. Musée d'Orsay sijaitsee vanhalla Gare d'Orsayn juna-asemalla, ja siellä on Ranskan suurin kansallinen taidekokoelma. Eniten museosta löytyy impressionistien ja jälki-impressionistien töitä, mutta jokkoon mahtuu myös veistoksia, valokuvia ja huonekaluja. Musée d'Orsay sijaitsee Gare d'Orsayn vanhalla juna-asemalla. Museosta löytyy Ranskan suurin kansallinen taidekokoelma - iso osa museota on omistettu impressionistisille ja post-impressionistisille maalauksille, mutta museosta löytyy myös veistoksia, valokuvia ja huonekaluja. Museo tunnetaan yhtenä Pariisin parhaista gallerioista ja sieltä löytyy mestariteoksia, kuten Renoirin Bal du Moulin de la Gallette, Cézannen Pommes et Oranges, Van Goghin omakuvia sekä monia muita uniikkeja taidekappaleita.

Pariisi: Versailles'n puutarhat ja puutarhat, sisältää kuljetukset

10. Pariisi: Versailles'n puutarhat ja puutarhat, sisältää kuljetukset

Tämä elämys vie sinut tutustumaan upeaan Versailles'n palatsiin. Opi Ranskan monarkian historiasta ja koe kohteet, kuten upea 357 peilistä tunnettu Peilisali. Koe mutkaton kierros, joka sisältää kuljetukset Pariisista sekä ennakkoon varatut liput.  Ranskan kuninkaalliset kutsuivat tätä palatsia kodikseen aikavälillä 1682-1789, ja voit sen huoneissa kokea upean ruhtinaallisen hovitunnelman. Kierrokseen kuuluva audio-opas kertoo sinulle kiehtovia tietoja koskien Ranskan vallankumouksen historiaa. Käyskentele tuntien ajan myös upeassa puutarhassa, joka tunnetaan sen virheettömistä nurmikoistaan, suihkulähteistään ja veistoksistaan. Koko päivän elämyksen aikana voit lisäksi kokea Marie Antoinetten yksityiskartanon.

106 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 7

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Pariisi: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 114 140 arvosteluun

Erittäin hyvin organisoidut, sujuvat jonot, vaikka ihmisiä olisi tuhansia ja tuhansia (maksimi odotusaika 45 minuuttia). Huippupaikka keski-ikäisille lapsille, maksimi 14-vuotiaille tai muille superkarkaistuille Disneylle (joka olisi sama myös 40-vuotiaana). Puisto on todella kaunis ja se on erittäin suuri. Helppo päästä metrolla ja RER A:lla. Hinta on todella korkea, mutta ottaen huomioon, että olemme Pariisissa, se on sen arvoista

Olimme siellä Halloweenia varten, se oli todella pakollinen kokemus. Valitettavasti Getyouguide antoi väärän ajan. Kello oli 9.30-23.00, ajattelimme, että voisimme jäädä puistoon klo 23.00 asti katsomaan Halloween-esityksiä, valitettavasti ei. Meidän piti lähteä puistosta klo 19.00... henkilökunta kertoi meille, että kello 23.00 oli väärää tietoa Getyourguidelta. Harmi, että odotimme Halloween-iltoja.

Helppo ostaa lippu, jonkin aikaa sai jonottaa , mikä ei ollut yllätys

oli hieno kokemus. ilman ääniopasta jäisi paljon tietämättä.

Upea oopperatalo! Kannatta käydä ihailemassa rakennusta