1. Ranska
 2. Ile-de-France
 3. Pariisi
 4. Louvren museo

Louvre-museo: Ajoitetun sisäänpääsyn pääsylippu

Tuotteen tunnus: 145779
Näytä galleria
COVID-19-tilanteen vuoksi retket, nähtävyydet ja paikat tässä paikassa voivat olla tilapäisesti suljettu tai peruttu. Katso viimeisimmät tiedot matkatietojen päivityssivultamme. Lue lisää.
Sertifioitu
Hyödy ohita lippujonot -sisäänpääsystä Pariisin Louvre-museoon ja käytä enemmän aikaa mestariteosten, kuten Mona Lisan katselemiseen yhdessä maailman upeimmista museoista.
Tietoa tästä lipusta
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Tulostettu lippu tai mobiililippu hyväksytään
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Pikavahvistus

Valitse osallistujat ja kieli:

Ladataan...

Elämys

Kohokohdat
 • Nauti nopeasta ja helposta ohita lippujonot -sisäänpääsystä
 • Ihaile upeita taideteoksia muinaisesta Egyptistä renessanssiin
 • Vietä museossa niin paljon aikaa kuin haluat tutustuen paikkoihin omaan tahtiisi
Koko kuvaus
Tutustu omaan tahtiisi yhteen maailman parhaista taidemuseoista tällä Louvre-museon pääsylipulla. Ohita lippujono ja suuntaa suoraan turvatarkastukseen, ja sen jälkeen sisälle katselemaan maailman upeimpia taideteoksia.

Kun olet Seinen oikealla rannalla sijaitsevan vanhan palatsin sisällä, pääset ihailemaan ikonisia teoksia, kuten Mona Lisaa ja Milon Venusta. Näe mestariteoksia renessanssin ja Egyptin ajoilta, sekä maalauksia 1200-luvulta aina 1900-luvulle. Museossa on myös printtejä Kuninkaallisesta kokoelmasta ja paljon muuta.

Museo avattiin ensimmäisen kerran 10.7.1793 näyttelyllä, jossa oli vain 537 maalausta. Vaikka museo suljettiinkin vuonna 1796 rakenteellisten ongelmien vuoksi, se avattiin jälleen vuonna 1801 suuremmalla kokoelmalla ja uudella nimellä "Musée Napoléon". Kun Napoleon kukistettiin Waterloossa, monet kokoelman maalaukset palautettiin niiden alkuperäisille omistajille.

Kokoelmaa kartutettiin kuninkaiden Ludvig XVIII ja Kaarle X valtakausina ja Ranskan toisen keisarikunnan aikaan siihen lisättiin 20 000 uutta teosta. Museon kokoelmat ovat kasvaneet tasaisesti Kolmannen tasavallan jälkeen ja vuonna 2008 ne jaettiin kahdeksaan osaan: Egyptin antiikit, Lähi-idän antiikit, kreikkalaiset, roomalaiset ja etruskien antiikit, islamilainen taide, veistokset, koristetaiteet, maalaukset, printit ja piirrokset.

Alle 18-vuotiaat ja alle 26-vuotiaat EU-kansalaiset pääsevät ilmaiseksi näyttämällä voimassaolevaa henkilöllisyystodistusta.
Sisältää
 • Ohita lippujonot -sisäänpääsy Louvreen
 • Sisäänpääsy kaikkialle pysyvään ja vaihtuviin näyttelyihin
 • 3 € varausmaksu per henkilö
Ei sisällä
 • Ääniopas

Varaudu aktiviteettiin

Tapaamispaikka

Rue de Rivoli, 75001 Pariisi, Ranska. Esitä lippusi turvatarkastushenkilökunnalle Priority Access -jonossa joko Pyramid, Porte de Lions tai Carrousel -sisäänkäynnillä Valmistaudu menemään lentokenttätyylisen turvatarkastuksen läpi. Sen jälkeen voit siirtyä suoraan museoon lippusi kanssa.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa
Ota mukaasi
 • Passi tai henkilökortti
Ei sallittu
 • Matkatavarat tai suuret laukut
Hyvä tietää ennen lähtöä
• Reitillä vierailtavat reitit on kyltitetty, joten takaisin kulkeminen ei ole mahdollista.
• Joihinkin kokoelmiin pääsy on estetty: Ranskalaiset veistokset keskiajalta ja renessanssilta, renessanssin taideteokset 1700- ja 1800-luvuilta, Afrikan, Aasian, Oseanian ja Amerikan taiteet, islamin taiteen alempi taso ja toinen kerros Ranskan ja Pohjois-Euroopan maalausten säilyttäminen
• Terveys- ja turvallisuussyistä pukuhuoneet pysyy suljettuna
• Lastenrattaiden tai pyörätuolien lainaaminen on mahdollista
• Vieraiden, joilla on ilmainen sisäänpääsy (alle 18-vuotiaat ja EUn kansalaiset alle 25-vuotiaat, voimassa olevalla henkilötodistuksella), on varattava aikaväli verkossa Louvren verkkosivustolta voidakseen tulla mukaan kanssasi.
• Sisäänpääsyaikasi saattaa olla 30 minuuttia pyytämääsi aikaa ennen tai sen jälkeen
• Saat Louvren lippusi sähköpostitse

alkaen 17 € (+varausmaksu 3 €) per henkilö

Asiakasarvostelut
Yleisarvosana
4,5 / 5
perustuen 20852 arvosteluun
Arvostelujen yhteenveto
Palvelu
4,5/5
Organisointi
4,4/5
Hinta-laatusuhde
4,3/5
Turvallisuus
4,6/5

Järjestäjä:

GetYourGuide Tours & Tickets GmbH

Tuotteen tunnus: 145779