Yhdistelmä

Pariisi: Louvre Reserved Access ja veneristeily

Aktiviteetin tarjoaja: Mon Petit Paris

Pariisi: Louvre Reserved Access ja veneristeily

Aktiviteetin tarjoaja: Mon Petit Paris
Säästä jopa 50 %

alkaen 34 € 17 € per henkilö

Vietä täydellinen päivä Pariisissa omaan tahtiisi, vieraillen sekä Louvren museossa, että Seinellä jokiristeilyllä, jolla pääset kokemaan kaupungin sen historialliselta vesireitiltä käsin.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.

Elämys

Kohokohdat
 • Suunnittele oma päiväsi tällä kombolipulla museoon ja risteilylle
 • Varmista nopea sisäänpääsysi Louvreen
 • Nauti miellyttävästä nähtävyysristeilystä Seine-joella
Koko kuvaus

Hanki avaimet Pariisin kaupunkiin yhdistämällä lippu Louvre-museoon ja jokiristeilylle. Vieraile ikonisessa Louvre-museossa varatulla pääsylipulla ja liity Seine-joen risteilylle mihin aikaan päivästä tahansa.

Ihaile taideteoksia muinaisesta Egyptistä renessanssiin ja kävele omaan tahtiisi. Rentoudu sitten 1 tunnin jokiristeilyllä ja katso kaupunkia eri näkökulmasta. Katso maailman menoa mukavasti huviristeilyaluksesta, joka lähtee Eiffel-tornista joka päivä. Jokiristeilylippu on voimassa minkä tahansa päivän seuraavan kuuden kuukauden aikana; se kulkee noin 30 minuutin välein, 7 päivää viikossa, lähteen Eiffel-tornista

Sisältää
 • Valitsemasi varattu aika Louvren sisäänpääsyyn
 • Päivä- tai iltaristeily Seinellä
 • Ateriat

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Louvre: Mon Petit Paris -aktiviteetin tarjoajan sähköpostitse lähettämää pääsylippua. Jokiristeily: Tavataan Seine-joen risteilylaiturilla Port de la Bourdonnais'n "Bateaux Parisiens" -laiturissa, Eiffel-tornin juurella olevalla laiturilla. Olet myös saanut risteilylipun sähköpostitse aktiviteetin tarjoajalta.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ei sallittu

 • Matkatavarat tai suuret laukut

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Louvre-museolippu on voimassa vain valittuna päivänä ja kellonaikana
 • Jokiristeilylippu on voimassa minkä tahansa päivän seuraavan kuuden kuukauden aikana; se kulkee noin 30 minuutin välein, 7 päivää viikossa, lähteen Eiffel-tornista
 • Louvre-museo on suljettu tiistaisin 1. toukokuuta, 14. heinäkuuta ja 25. joulukuuta
 • Louvre on ilmainen kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina lokakuusta maaliskuuhun
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,3 /5

perustuen 1694 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Kuljetus
  4,2/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,1/5
 • Turvallisuus
  4,4/5
 • Palvelu
  4,1/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Louvren varattu aika toimi hyvin. Get your guiden kautta olin varannut klo 11.00 ja Louevren lipuista, jotka tulivat spostiin edellisenä iltana luki klo 11.30. Sisään pääsy oli mahdollista klo 11-12, ei muuten. Kokoonnuimme klo 11 ja pääsimme sisään n. 15 min odottelun jälkeen. Oppailla oli kellonajat esillä ja oikea jono oli helppo löytää vaikka ensin näytti sekavalta. Seinen risteilyllä laivalla oli vain juoma-automaatteja, niitä toki useampi. Meillä mikään ei tosin toiminut kuin 20c-50c kolikoilla ja se oli 37c helteessä tuskallista. Ota siis oma juoma mukaan.

Lue lisää

16. heinäkuuta 2022

Älä sano "voucher on vaihdettava" ja jätä se sitten sinne ilman ohjeita miten se tehdään. Ajattelin, että GetYourGuide oli petos. Kunnes soitin jollekulle tästä yrityksestä ja he sanoivat, että he aikovat muuttaa sen itse. Sen sijaan sivulla tulisi mainita, että he aikovat lähettää sinulle oikean lipun edellisenä iltana. Kaikki tämä lippu-setelijärjestelmä on hyvin hämmentävää.

Lue lisää

19. elokuuta 2020

Isäntämme oli erittäin helppo löytää ja erittäin hyödyllinen navigoidessaan Louvressa. Hän kertoi meille asioita varmistaaksemme, että näemme ensimmäiset ja piilotetut jalokivet, joita kukaan ei ajattele. Arkin ohjeet jokikierroksen löytämiseksi myöhemmin olivat myös erittäin hyödyllisiä. Jonon ohittaminen osoittautui erittäin hyödylliseksi ja nautinnolliseksi, koska olimme jonossa vain noin 5 minuuttia verrattuna niihin 3 tuntiin, jotka muut olisivat. Kaiken kaikkiaan se oli erittäin positiivinen kokemus ja suosittelen sitä muille.

Lue lisää

26. tammikuuta 2020

Tuotteen tunnus: 47874