Pariisi Päiväretket

  • Pääsyliput
  • Päiväretket
  • Yksityiskierrokset
  • Yhdistelmäkierrokset
109 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/7

Pariisi: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Pariisi parhaat nähtävyydet?

Kohteen Pariisi parhaat nähtävyydet ovat:

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Pariisi?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Pariisi ovat

Versailles'n palatsi

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Pariisi?

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 2 813 arvosteluun

Mukava yö Seine-jokiristeily ja upea Moulin Rouge -esitys. Saimme lippumme täältä sen jälkeen, kun ne oli myyty loppuun muualta, ja pidimme todella esityksestä. Myöhemmin meillä oli kuljetus lähellä hotellia (heillä on 5 pysäkkiä Pariisissa ja he kertovat sinulle, mikä on lähimpänä hotelliasi). Erittäin hyvin järjestetty, nautimme siitä todella!

Louvre on henkeäsalpaava kokemus. Erinomainen organisointi sekä "jonon ohittamiseen" että äänioppaaseen. Yksittäinen päivä ei anna mahdollisuutta vierailla siinä kokonaisuutena ja yksityiskohtaisesti, samalla kun keskitytään vain tärkeimpiin taideteoksiin. Mona Lisa jännittää aina.

Hieno organisaatio! Tarkat ja täsmälliset ohjeet. Suosittelen klo 20.15 paikan valitseville illallisen järjestämiseen, sillä veneen jälkeen pääset heti mouline rougen keskelle ja klo 23.30 esitys päättyy noin klo 1.20 ja sen jälkeen on vaikea syödä illallista.. Ihme spektaakkeli!

Suosittelen ehdottomasti tätä yhdistelmäsopimusta, vietin koko päivän Louvressa ja lopuksi risteilyn Seine-joella. Kortit lähetettiin siististi 1 päivä etukäteen WhatsAppin kautta ja niitä oli helppo skannata Louvren portilla ja myös Seinen.

Louvressa ja Seinen risteilyllä jonottaminen oli tehty mahdollisimman mukavaksi ja helpoksi. Seinen risteilyn lähtöpaikka löytyi helposti.