Pääsylippu

Pariisi: Crazy Horse -kabaree-esitys

Aktiviteetin tarjoaja: Crazy Horse

Pariisi: Crazy Horse -kabaree-esitys

Aktiviteetin tarjoaja: Crazy Horse
Varattu eilen 11 kertaa

alkaen 110 € per henkilö

Varattu eilen 11 kertaa

Näe valoefektit ja show, jotka on viihdyttänyt yleisöä vuodesta 1951 asti. Koe Crazy Horse Parisin Totally Crazy -formaatin upea loisto.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot. Lue lisää
Kesto 1.5 - 3 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva
Yksityinen ryhmä saatavilla

Elämys

Kohokohdat
 • Nauti maineikkaasta Crazy Horse -kabareesta
 • Näe ainoa pariisilainen kabaree, joka keskittyy kokonaan naisellisuuteen
 • Katsele klassisesti koulutettujen tanssijoiden uppoutumista aistilliseen koreografiaan
 • Hämmästele valaistusta ja erikoistehosteita
 • Koe Crazy Horsen uusi esitys, Totally Crazy
Koko kuvaus

Katso maailman aistillisimmat tanssijat esittämässä legendaarisia tekoja upeilla visuaalisilla tehosteilla. Uppoudu Crazy Horse Parisin luovaan ja hienostuneeseen maailmaan uuden esityksen avulla

Täysin hullu

ja löydä upeita esityksiä ja luomuksia tässä sanankuulussa pariisilaispaikassa. Voit nauttia symbolisista kabareista ja ikonisista esiintymisistä, jotka ovat mullistaneet tapahtumapaikan: Christian Louboutin, Dita Von Teese ja Chantal Thomass ovat kaikki yhdessä pakollisena esityksenä, joka saa ensi-iltansa 3.–16. kesäkuuta 2019. Koe 65 vuoden häikäiseviä luomuksia ja hulluutta pakattuna 90 lumoavaan minuuttiin ja anna Crazy Horse Parisin viehätyksen saada sinut täysin hulluksi. Crazy Horse Paris on valmis toivottamaan sinut joka päivä osoitteeseen 12 Avenue George V, Pariisin 8. kaupunginosassa, kahden askeleen päässä Eiffel-tornista, Champs Elysées -kadulta ja Avenue Montaignen design-liikkeistä. Löydä legendaarinen tapahtumapaikka ja ainutlaatuinen ja upea show, kansainvälisten taiteilijoiden ja julkkisten suosikki. Heidän tapaan, ole hulluna Le Crazysta. Sukella joka sunnuntai klo 19.00 Crazy Horse Paris Legendiin ja uppoudu eksklusiiviseen ja intiimiin ainutlaatuiseen kokemukseen. Haluatko löytää Crazy Horse Parisin todella ainutlaatuisella matkalla? Vieraile sitten kabareessa VIP-tilassa ja koe "hullu kokemus" – sellainen, jota et pian unohda... Salaisuuksia, anekdootteja, kulissien takana... legendaariset Crazy Girls paljastavat kabareensa alapinnan ja kertovat sen sinulle. historiaa erityisen kiertueen aikana, joka on täynnä yllätyksiä. Nauti 1 tunnin täydellisestä uppoutumisesta jopa kulissien taakse, jolloin Crazy Horsen perustajan Alain Bernardinin entisen toimiston ovet avautuvat sinulle. Tämä kodikas buduaari, jonka katto heijastuu salaperäisesti peilipöytään, on sekä kiehtova että kiehtova. "Crazy Experience" on ainutlaatuinen hetki, joka toivottaa sinut tervetulleeksi 1 tunniksi täynnä iloa (joka päättyy samppanjaan ja pikkuveliin), ennen kuin otat paikkasi teatterissa osallistuaksesi esitykseen VIP-tilassa.

Sisältää
 • Lippu Crazy Horse -kabareen esitykseen
 • Ruoka
 • Hotellin nouto ja palautus
 • Juomarahat
Covid-19-varotoimenpiteet
Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Esitys tapahtuu Crazy Horse Paris -teatterissa.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 •  Pukukoodi on rento, mutta ei lenkkareita
 • Säästä jopa 19% osallistuessasi klo 22.45 esitykseen maanantaisin ja tiistaisin (koskee vain klo 22.45 esitystä tai klo 22.45 esitystä samppanjan kera)
 •  Alaikäraja 10 vuotta, aikuisen seurassa
 • Esitys sisältää alastomuutta, joten trailerin katsominen on suositeltavaa ennen varauksen tekemistä
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,5 /5

perustuen 804 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,1/5
 • Palvelu
  4,3/5
 • Organisointi
  4,5/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

One of the most beautiful things I've ever experienced. I doesn't come cheap but like Edith Piaf sang: Non, je ne regrette rien (no regrets) and we're glad we booked. Went with my wife as we both have an appreciation for good entertainment and the beauty of a human body, male or female. From what I researched before our trip to Paris, there are basically 3-4 "main shows" in town: Lido, Moulin Rouge, Crazy Horse (and Latin Cabaret). Crazy Horse stands out from that crowd with a more sensuel approach. The nudity is certainly there but there's so much more into it: the use of light and music combined with the stunning girls will give You a crazy and erotic but also sophisticated and unforgetable experience. If You prefer cabarets with flamboyant dresses and big stage productions, You might opt for Lido (Moulin Rouge is a tourist trap). But if You feel the need for more "parisian" experience, Crazy Horse should most definitely be your #1 choise. Book with champagne (better seats).

Lue lisää

22. heinäkuuta 2022

Hieno esitys, upea tunnelma ja mukavia ihmisiä. Esityksen jälkeen voit jäädä hetkeksi istumaan juomaan, mutta sitten on aika lähteä. Vinkki: Tilaa lippu ehdottomasti samppanjan kera - juomat ovat paljon kalliimpia paikan päällä (10€ cola, 100€ samppanjapullo, 15€ cashewpähkinät). Olimme hieman epäonnisia ja saimme "partaveitsipenkit" ensimmäiselle riville aivan lavan viereen - ylöspäin katsominen on kovaa niskassa ja kaikkea ei aina näe..

Lue lisää

18. heinäkuuta 2022

Yllättävä ja erinomainen kokemus. Pienempi, intiimimpi paikka kuin - sanotaan - muut tapahtumapaikat enemmän Montemarten alueella, mutta älä anna sen lannistaa - koolla ei ole väliä, vaan sillä, mitä sillä tehdään. Tytöt ovat t-paidassa kaikki lumoavia ja mukaansatempaavia, ja vierasesitys (meissämme kaksi ukrainalaista tapdistavaa kaksoset Roman ja Slava) olivat poikkeuksellisia. Kun olemme kokeneet myös Red Windmill -shown, olimme luultavasti enemmän kiinnostuneita Crazy Horsen kanssa - se tuntui ajankohtaisemmalta, rohkeammalta ja iloisemmalta. Mikään arvostelu ei olisi täydellinen huomioimatta Crazy Horse's MC:tä, joka on todennäköisesti lipun hinnan arvoinen yksinään. Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä ilta.

Lue lisää

10. heinäkuuta 2022

Tuotteen tunnus: 43835