Pääsylippu

Pariisi: Moulin Rouge -kabareelippu samppanjan kera

Pariisi: Moulin Rouge -kabareelippu samppanjan kera

alkaen 100 € per henkilö

Näe vaikuttava Féerie-esitys maailmankuulussa Moulin Rouge -teatterissa, Pariisissa. Siemaile samppanjaa ja katsele esitystä sekä esiintyjien sulin ja paljetein koristeltuja pukuja.

Tietoa tästä lipusta

Peruutuskäytäntö
Tätä aktiviteettia ei hyvitetä
Kesto 2 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.

Elämys

Kohokohdat
 • Näe maailman tunnetuin kabaree-esitys Moulin Rougessa
 • Näe yli 60 taiteilijan Féerie-esitys
 • Ihaile upeita sulin, jalokivin ja paljetein koristeltuja pukuja
 • Vietä unohtumaton ilta perheesi, ystäviesi tai kumppanisi kanssa
 • Siemaile samppanjaa samalla, kun nautit aidosta ranskalaisesta kokemuksesta
Koko kuvaus

Istu yhteen maailman kuuluisimmista kabareeista Moulin Rougen Féerie-esityksessä, jonka ovat luoneet Doris Haugin ja Ruggero Angeletti ja koreografiaan Bill Goodson.

Katso 100 taiteilijan seurue, mukaan lukien 60 Doris Girlsiä, ja kulkue 1000 Corrado Collabuccin suunnittelemassa höyhen-, strassi- ja paljetepuvussa. Katso Gaetano Castellin lavastus ja kuuntele Pierre Porten musiikkia 80 muusikon ja 60 kuorolaulajan tuottamana.

Esityksen aikana voit nauttia puoli pullosta samppanjaa samalla kun nautit ylimääräisestä suullisesta ja kuultavista nautinnosta. Ihaile silmiäsi runsaalla kokoelmalla värejä ja esityksiä katsellessasi tämän legendaarisen kabareen loistoa.

Sisältää
 • Sisäänkäynti Moulin Rougeen
 • Lippu Moulin Rougen kabaree "Féerie"
 • puoli pulloa samppanjaa
 • Kuljetus
Ei sovellu
 • Alle 6-vuotiaat lapset

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka
Tärkeää tietoa

Ei sallittu

 • Shortsit
 • Kamerat
 • Urheiluvaatteet
 • Urheilukengät

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Moulin Rougessa vaaditaan tyylikäs pukeutuminen. Solmio ja takki eivät ole välttämättömiä, mutta shortsit ja lyhyet housut sekä urheilujalkineet ja urheiluvaatteet eivät ole sallittuja
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,7 /5

perustuen 5349 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,3/5
 • Palvelu
  4,5/5
 • Organisointi
  4,4/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Hämmästyttävin asia, johon olen koskaan katsonut. Itse moulin rougen glamourista ja historiasta kimalteleviin esiintyjiin, henkeäsalpaaviin näytöksiin ja show-pysähdyksissä olevaan lavastukseen se oli todella ikimuistoinen ilta. Menin yksin matkustavana ja asettuin istuimelle aivan edessä. Jono sisäänpääsyä varten oli hieman pitkä, mutta eteni nopeasti, ja meitä viihdyttävät julisteet ja taideteokset. Esitys oli sekoitus tanssiesityksiä 20-30 tanssijasta kerralla lavalla, pienempiin täytenäytteisiin, jotka koostuivat käden tasapainottajasta, pariskunnasta, joka esitti uskomattoman nykyteoksen ja kahdesta miehestä, jotka tekivät uskomattomia voimateoksia, jotka En osannut edes kuvailla. Kaiken kaikkiaan se oli aivan uskomatonta ja jokaisen pennin arvoinen! Ja samppanja oli herkullista!

Lue lisää

25. elokuuta 2022

Tiesimme arvosteluja lukemalla, että nämä liput eivät olisi pääkerroksen tason istumapaikkoja, eikä siellä ole ennalta määrättyjä istumapaikkoja, joten olimme varautuneet siihen. Olimme iloisesti yllättyneitä istuessamme. Sisään tullessa sinut viedään satunnaisesti istumapaikoille ja ylemmän tason istuimet tarjosivat mielestämme paljon lähemmäs/paremmat näkymät. Näytti siltä, että pääkerros oli tarkoitettu niille, jotka olivat olleet siellä illalliselle ennen esitystä, koska se taso oli täynnä saapuessamme ja saavuimme 40 minuuttia ennen esitysaikaa. Näytti siltä, että useista huoneen takaosassa olevista pöydistä olisi ollut huonot näkymät, joten olimme melko tyytyväisiä saamiimme istuimiin. Muista kuitenkin, että saapuessasi sinulle määrätyille istuimille ei ole takeita. Ryhmässämme oli neljä ja meille annettiin kaksi pulloa samppanjaa saapuessamme, mutta emme nähneet sen jälkeen yhtään palvelijaa missään yläkerran pöydissä, joten varaudu siihen. Se oli meille hyvä, mutta ei ehkä kaik

Lue lisää

25. elokuuta 2022

Minulla ei ollut aavistustakaan! Vau! tämä oli hämmästyttävä joukko musiikkinumeroita, joissa oli paljon lahjakkuutta, pukuja ja akrobaatteja. siellä oli mies- ja naistanssijoita, useita tanssityyppejä, eikä niin paljon alastomuutta kuin odotin. Ottaisin lapseni mukaan tähän, jos ei olisi niin myöhäistä iltaa. Äitini ja minä menimme ja sovimme, ettemme voi kertoa muille juhlijoillemme, kuinka hienoa se oli, tai he olisivat surullisia, etteivät menneet!

Lue lisää

24. elokuuta 2022

Tuotteen tunnus: 189477