Istu yhdelle maailman kuuluisimmista kabareeista Moulin Rougen Féerie-esityksessä, jonka ovat luoneet Doris Haugin ja Ruggero Angeletti ja koreografiaan Bill Goodson.
Katso 100 taiteilijan seurue, mukaan lukien 60 Doris Girls -tyttöä, kulkueessa 1000 loistokkaassa höyhenistä, strasseista ja paljeteista koostuvassa puvussa. Corrado Collabuccin suunnittelemia ja Pariisin tunnetuimmissa työpajoissa käsintehtyjä asuja täydentävät Gaetano Castellin loisteliaat lavastukset ja jättimäisen akvaarion paluu. Kuuntele Pierre Porten musiikkia, jonka 80 muusikkoa ja 60 kuorolaulajaa herättävät henkiin.
Päivitä johonkin illallisvaihtoehdoista ja nauti perinteisen ranskalaisen gastronomian menulta. Kaikki tapahtuu kauniissa 850-paikkaisessa Belle Epoque -tapahtumapaikassa.
Soiree Toulouse-Lautrec -menu:
• Alkuruoka: Charentais-meloni, marinoitua naudanlihaa, hyytelöä naudanlihakonsomméa portin kanssa tai lohi-tataki-mojito-tyyliä ananaksella, sitruunalla ja minttu Coulisilla
• Pääosa: Red Label -kanan paahdettua rintafilettä, lämmin hummeritartaari, perunamuusi, kesävihannekset, amerikkalainen kastike tai pannulla paistettu Croaker-kalafilee, herneettyyli, porkkanakastike savusuolalla, porsaan vatsa
• Jälkiruoka: perinteinen tiramisu kahvin kanssa ja maustettu tähtianiksella tai choux-leivonnaisella täytettynä Madagaskar-vaniljakermalla, sokeroidulla aprikoosilla ja korianterilla tuoksuvalla coulisilla
Soiree Belle Epoque -menu
• Mise en bouche
• Alkupala: Kotitekoinen pasteet taikinapohjassa, kesähedelmien suolakurkku, nuoret juurisikurin lehdet, pekaanipähkinät tai ohuet vasikanlihaviipaleet, Vitello Tonnato -tyyli, raakamarinoitu tonnikala, kaprikat, Parmigiano Reggiano tai savustettu lohi "Fumaisonista", Tarama Merisiili koralli
• Pääosa: paahdettua vasikanfileetä, kesävihannessekoituksia keitettynä ja raa'ina, aioli-kastike, kastike tai höyrytetty meribassifilee sitruunapeteessä, fenkoli, tomaattikonfit basilikan kera, perunagnocchi, riviera-oliivit, piquillo-pippurikastike
• Jälkiruoka: jääparfait, persikkatäyte, vaniljanmakuinen Chantilly-kerma, tuoreet kesähedelmät tai Schwarzwald-kakku, jossa on 70 % suklaaguajanaa, maustettu tonkapavuilla
Vegaaninen menu
• Alkuruoka: Hapanimelä vihannessekoituksia, kaprismarjoja, bulguria sitruunanlehtien kanssa tai puristettuja vihanneksia Nizzasta sitruunatimjamilla, kirsikkatomaattisäilöntä, basilika-pistou-kastike
• Pääosa: Papillote vihreä curry-kasvisekoite, kikherneitä, marinoitua punasipulia, tuoretta korianteria tai Fregula-pastaa kasvisliemessä keitettynä Basilika-, avokado- ja tomaattikastikkeessa
• Jälkiruoka: Papillotessa paahdetut kauden hedelmät, kuivattu lime
Lastenmenu (sopii 6-11-vuotiaille lapsille)
• Alkuruoka: Carpaccio Beef Tomato, Mozzarella Di Buffala
• Pääosa: paahdettua kananrintaa, kasvissekoituksia basilikan kanssa, kanajuussia
• Jälkiruoka: Pekaanipähkinä Brownie, Vaniljajäätelö
Kaikki palvelut (illallinen show ja show yksin) sisältävät puoli pulloa samppanjaa per henkilö. Voit vaihtaa puolipullosi 2 valitsemaasi virvoitusjuomaan. Mahdolliset ylimääräiset juomat veloitetaan paikan päällä lisämaksuna.