Pääsylippu

Pariisi: Ohita jonot -liput Riemukaaren katolle

Pariisi: Ohita jonot -liput Riemukaaren katolle

Pian loppuunmyyty
Pian loppuunmyyty

alkaen 13 € per henkilö

Vieraile Riemukaarella Place de l'Étoilella. Ohita jonot Champs-Élysées-kadun huippupaikassa ja ihastele maailmankuulun rakkauden kaupungin henkeäsalpaavia panoraamanäkymiä korkeuksista.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Varaa nyt ja maksa myöhemmin varataksesi paikkasi ilman kuluja tänään. Lue lisää
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono

Elämys

Kohokohdat
 • Pääset suoraan henkeäsalpaavan Riemukaaren katolle
 • Näe Pariisin parhaat panoraamanäkymät
 • Näe tuntemattoman sotilaan hauta
Koko kuvaus

Riemukaari on uusklassinen ote muinaisen roomalaisen riemukaarityyliin. Viisikymmentä metriä korkea, kaaren huipulta avautuva näkymä on vaelluksen arvoinen. Katso tusina Pariisin katuja, jotka säteilevät kaaresta Valon kaupunkiin. Pariisi on yksi kiehtovimmista paikoista maailmassa ja löydät itsesi aivan sen keskustasta. Muinaisen Rooman suurten kaarien inspiroimana Napoleon tilasi Riemukaarin pian Austerlitzin voiton jälkeen. Valitettavasti hän ei koskaan nähnyt sen valmistumista. Kaaren juurella sijaitseva Tuntemattoman sotilaan hauta kunnioittaa 1,3 miljoonaa ranskalaissotilasta, jotka kuolivat ensimmäisessä maailmansodassa. Katso ikuinen liekki, joka syttyy uudelleen kello 18.30 joka ilta. Lisäksi siellä on pakollinen näyttely, joka selittää tämän monumentin symbolisen merkityksen. Näkymä kaaren huipulta kannattaa kiivetä 284 portaita pitkin. Tutustu koko Pariisiin etuoikeutetusta asemastasi käsin. Toisin kuin pakollinen matka Eiffel-tornille, Riemukaarelle pääsy on vaivannäköä, jota kaikki turistit eivät tee. Lisäksi skip-the-line -lipuilla sinun tuskin tarvitsee ottaa askelta sisään matkallasi.

Sisältää
 • Skip-the-line -lippu
 • Pääsy Riemukaaren katolle
 • Näkymät Pariisiin
 • Ohita turvatarkastusjonot: turvallisuustoimenpiteiden vuoksi kaikkien vierailijoiden on noudatettava turvatarkastuksia
 • Opastettu kiertoajelu
Covid-19-varotoimenpiteet
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Riemukaaren sisäänkäynti. Päästäksesi Place Charles de Gaullelle (liikenneympyrä, jossa Riemukaari sijaitsee), sinun tulee käyttää maanalaisia portaita, jotka sijaitsevat Champs Elysées- ja Rue de la Grande-Armée -kaduilla.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ei sallittu

 • Matkatavarat tai suuret laukut

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Tämä ei ole opastettu kierros, vaan pääsylippu
 • Huomaa, että huipulle menevä hissi on varattu liikuntarajoitteisille asiakkaille. Hissi kulkee myymälätasolle ja katolle on vielä 50 porrasta
 • Huomioithan, että mainitut aukioloajat ovat ensimmäisestä viimeiseen sisäänpääsyyn ja se sulkeutuu 45 minuuttia viimeisen sisäänpääsyn jälkeen
 • Huomaa, että lippusi on voimassa yhden vuoden milloin tahansa
 • Sisäänpääsy on ilmainen alle 18-vuotiaille ja vierailijoille, jotka ovat alle 26-vuotiaita EU-tunnuksella, varattuna aika Arc de Triomphe -verkkosivustolta
 • Turvallisuussyistä yli 40 cm x 40 cm x 20 cm laukut eivät ole sallittuja. Muistomerkillä ei ole matkatavarasäilytystä
 • arkisin käytä Champs Elyséesin tai Avenue de la Grande Arméen maanalaista käytävää
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,7 /5

perustuen 6024 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,4/5
 • Palvelu
  4,6/5
 • Organisointi
  4,6/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Ei ollut jonoa ohitettavaa, mutta oli kätevää saada lippu etukäteen. Historia on kiehtovaa ja - kuten varmasti huomaat - ranskalaiset näyttävät pystyvän sijoittamaan lahjatavaraliikkeen ja wc:t useimpiin sen kansallisiin monumentteihin! Portaita on paljon, mutta hissi on kaikkien käytettävissä. Näkymät ovat upeat - se on pakko nähdä vaihtoehtoisen Pariisin perspektiivin saamiseksi.

Lue lisää

28. helmikuuta 2022

Ostimme liput etukäteen ja olimme niin innoissamme nähdessämme näkymän ylhäältä... valitettavasti saapuessamme aluetta ympäröivät poliisit ja myös paljon mielenosoittajia. Metroasemat olivat jopa kiinni, ja koko alue oli käytännössä suljettu, eikä meillä ollut mahdollisuutta päästä edes lähelle kaaria. Onneksi GetYourGuide antoi meille täyden hyvityksen olosuhteet huomioon ottaen. Vaikka emme todellakaan päässeet näkemään näkymää ylhäältä, GetYourGuide oli mukava.

Lue lisää

14. helmikuuta 2022

Good value for money & when it’s busy don’t underestimate how incredibly valuable it is to be able to skip the line! The pass lasts all day allowing for great flexibility so this one is a real no brainer if you’re contemplating going. Views are good but mostly it’s just very iconic and the stairwells are actually kinda awesome (picture wise too!)

Lue lisää

22. toukokuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 66157