Pääsylippu

Pariisi: Pääsylippu Grévinin vahamuseoon

Aktiviteetin tarjoaja: GREVIN WAX MUSEUM

Pariisi: Pääsylippu Grévinin vahamuseoon

Aktiviteetin tarjoaja: GREVIN WAX MUSEUM
Pian loppuunmyyty

alkaen 26 € per henkilö

Pian loppuunmyyty

Näe lempiartistisi ja -henkilösi alkuperäisissä, oikeanoloisissa vahahahmoissa Pariisin historiallisessa Grévinin vahamuseossa. Laula Michael Jacksonin kanssa, ota kuva Monica Belluccin kanssa ja tervehdi Barack Obamaa ja George Clooneyta!

Tietoa tästä lipusta

Peruutuskäytäntö
Tätä aktiviteettia ei hyvitetä
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Vieraile kiehtovassa Grévinin vahamuseossa
 • Näe oikeanoloiset hahmot lempitähdistäsi
 • Ota kuvia punaisella matolla Hollywoodin näyttelijöiden kanssa
 • Tutustu Ranskan historiaan aina Jeanne d'Arcista Aurinkokuninkaaseen
 • Käy Peilisalissa, missä näet hindutemppelin ja viidakon
Koko kuvaus
Yli 300 henkilöä menneisyydestä ja nykyisyydestä odottavat sinun ja läheistesi unohtumaton tapaamista aivan Pariisin sydämessä. Poseeraa joidenkin maailman tyylikkäimpien persoonien kanssa ja ota yllätyksellisiä valokuvia! Tämä paikka on ollut ohittamaton pariisilaisen huvin näyttämö jo vuodesta 1882 ja se toivottaa tervetulleeksi sekä nuoret että vanhemmat vieraat jakamaan hypyn aikakausien välillä. Ylellinen marmoriportaikko vuodelta 1900 johdattaa sinut omalaatuiseen maailmaan, joka alkaa peilisalista. Tämä uniikki ääni- ja valoshow, joka luotiin vuonna 1906 ja rakennettiin kokonaan uudestaan 100-vuotispäiväänsä varten, on hämmästyttänyt vierailijoita sukupolvi toisensa jälkeen. Museo toivottaa tervetulleeksi uudet hahmonsa:  Mick Jaggerin, Lang Langin, Katy Perryn ja Ranveer Singhin Sinulla on myös mahdollisuus vierailla museon "The Voice" -alueella. 
Sisältää
 • Sisäänpääsylippu Grévinin vahamuseoon

  Valitse osallistujat ja kieli

  Osallistujat

  Päivämäärä

  Tapaamispaikka

  Grévinin sisäänkäynti, 10, Boulevard Montmartre

  Avaa Google Maps ⟶
  Tärkeää tietoa

  Ota mukaasi

  • Passi tai henkilökortti

  Hyvä tietää ennen lähtöä

  • Grévinin vahakabinetti on avoinna joka päivä klo 10:00 alkaen.
  • Tämä lippu ei oikeuta sisäänpääsyyn yksityis- tai erikoistilaisuuksiin.
  Asiakasarvostelut

  Yleisarvosana

  4,4 /5

  perustuen 2146 arvosteluun

  Arvostelujen yhteenveto

  • Hinta-laatusuhde
   3,9/5
  • Palvelu
   4,3/5
  • Organisointi
   4,2/5

  Järjestys:

  Matkustajatyyppi:

  Tähtiarvosana:

  Esitetyt hahmot ovat loistavia. Nykyajan jälkeen toinen puolisko on historiallinen ja sen näkemiseen kannattaa varata aikaa. Minulla oli tapana kuluttaa enemmän ensimmäisellä puoliskolla kuviin. Ja sitten kaipasin paljon historiaa, myöhemmin. Itse museon rakennus on ehdottomasti kunnostettava ja palautettava sen todelliseen asemaan ja historialliseen helmiarvoonsa. Erityisesti sen erinomaisen sijainnin, suuren vaurauden ja heidän tarjoamansa erittäin hyvän promootionsa vuoksi. Seinäkoristeet, osa peileistä ovat laadultaan ja sisustustasoltaan heikompia. Kiitos esillä olevien henkilöiden erinomaisesta ylläpidosta!

  Lue lisää

  25. heinäkuuta 2021

  Hienoja hahmoja siinä

  Museon sisällä paljon hahmoja. Valitettavasti suurin osa heistä on ranskalaisia, jotka näyttävät tunnetun vain Ranskassa. Mutta ne, jotka tunnetaan myös Ranskan ulkopuolella, ovat mahtavia. Jotkut tehtiin liian yksinkertaisiksi ja helposti löydettäviksi hahmoiksi, mutta useimmat ovat todella hienoja töitä ja piti katsoa tarkemmin, jotta he eivät ole eläviä ihmisiä. Hämmästyttävää kuinka suuri museo on ja kuinka monta hahmoa on sisällä; tätä ei odottaisi nähdessään museon ulkopuolelta. Kaiken kaikkiaan se oli hieno vierailu.

  Lue lisää

  8. tammikuuta 2018

  Très belle activité sur Paris, surtout pour les enfants qui ont adoré. Petit bémol : attendre pendant plus d'une heure dans une file qui s'étendait jusqu' au bout de la rue, alors qu'on avait des billets, c'était moyen. Il faisait froid et il pleuvait en plus. Heureusement le musée fournissait les parapluies. Je pense que l'expérience aurait été meilleure hors vacances scolaires

  Lue lisää

  5. marraskuuta 2022

  Käännä

  Tuotteen tunnus: 2907