Vesiaktiviteetti

Pariisi: 1 tunnin kiertoajeluristeily bistroillallisella

Pariisi: 1 tunnin kiertoajeluristeily bistroillallisella

Aktiviteetin tarjoaja: BATEAUX PARISIENS - SEINO VISION

alkaen 50 € per henkilö

Vietä Pariisissa ihana ilta, jossa yhdistyy risteily pitkin Seineä lasikattoisella veneellä ja illallinen viineineen Bistro Parisienissa veden äärellä. Nauti panoraamanäkymistä kaupungin monumenteille Eiffelin tornista Notre Damen katedraalille saakka.

Tietoa tästä aktiviteetista

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Kesto 2 tuntia
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Isäntä tai vastaanottaja
ranska, englanti
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva
Pienryhmä
Enintään 10 osallistujaa

Elämys

Koko kuvaus

Le Bistro Parisien toivottaa sinut tervetulleeksi illalliselle klo 18.00-21.30. Tule käymään tässä nykyaikaisessa, läpinäkyvässä bistrossa, josta on ainutlaatuiset näkymät Eiffel-tornille ja Seine-joelle. Kokki valmistaa sesongin tuotteiden avulla maukkaita ja aitoja ruokia nautinnollesi. Aikuisten menu:

Alkuruoka + pääruoka + jälkiruoka + juomat (lasillinen viiniä tai virvoitusjuoma) Saatavilla on kasvisvaihtoehto Lasten menu (alle 12-vuotiaat):

Pääruoka + jälkiruoka + juoma (Squash 25cl) Pennette pasta kinkulla ja emmentaljuustolla

tai

Supreme-kana rapeiden perunoiden kanssa Pannu jäätelöä

tai

Suklaa kerma Ennen illallista tai sen jälkeen 1 tunnin kiertoajelu Seine-joella kokonaan lasikattoisessa veneessä vie sinut Pariisin hienoimpiin osiin. Nauti kommenteista ja musiikista, kun tutustut Pariisiin ja opit sen historiasta. Kiertoristeilylläsi on näkymät Eiffel-tornille, Les Invalidesille, parlamentille, Musée d'Orsaylle, Institut de Francelle, Notre Damen katedraalille, kaupungintalolle, Conciergerielle, Louvreen, obeliskille, Grand Palais'lle ja lisää.

Sisältää
 • 1 tunnin kiertoajeluristeily
 • 3 ruokalajin illallinen Bistro Parisienissa
 • Virvoitusjuoma tai lasillinen viiniä
 • Muut juomat
 • Kahvi
 • Valokuvaajan ottamat matkamuistokuvat laivaan noustaessa

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tapaa Port de la Bourdonnais (Eiffel-tornin juurella), ponttoni numero 3. Etsi Bateaux Parisiens. Tapaamispaikalla on maksullinen pysäköintimahdollisuus. Säännöllinen risteilyn lähtö on koko päivän klo 10-22. Ei lähtöjä ole klo 13.00 ja 19.30. 14. heinäkuuta viimeinen lähtö on klo 14. 24. joulukuuta viimeinen lähtö on klo 17. 25. joulukuuta ja 1. tammikuuta ensimmäinen lähtö on klo 11. 31. joulukuuta viimeinen lähtö on klo 21.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ei sallittu

 • Ylisuuret matkatavarat
 • Matkatavarat tai suuret laukut
 • Lemmikit (opaskoirat sallitaan)

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • On suositeltavaa lähteä risteilylle ennen illallista, jos saavut klo 20.00 jälkeen.
 • Nouse risteilyveneeseen laiturilla numero 3
 • Lippujen kassalla saat liput kiertoajeluristeilylle ja illalliselle Bistro Parisienissa
 • Illallinen tarjoillaan klo 18.00-21.30
 • Jos haluat pysäköidä autosi, käytä Tour Eiffel - Quai Branlyn yleistä pysäköintialuetta (Quai Branly -museon alla).
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,4 /5

perustuen 821 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  4,4/5
 • Kuljetus
  4,5/5
 • Hinta-laatusuhde
  4,4/5
 • Turvallisuus
  4,6/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Kun kysyimme varauksesta, oli ongelma, koska he eivät löytäneet nimeämme varauksista ja he saivat meidät hukkaan parikymmentä minuuttia, mutta sitten he ratkaisivat sen ja laittoivat meidät istumaan kauniiseen ravintolaan aivan Eiffel-tornin alle. Erittäin ystävällinen henkilökunta monikielisillä tarjoilijoilla, erittäin hyvä ruoka, erityisesti hampurilainen ja perunat sekä päivän jälkiruoka. Meillä meni noin 45 minuuttia ja sitten meidät siirrettiin suoraan veneeseen risteilylle. Suosittelen syömään illallista klo 19.30 ja lähtemään sitten risteilylle nauttimaan auringonlaskukokemuksesta äänioppaan avulla, kaikki täysin toimiva ja lumoava. Palatessasi voit nähdä kaikki Pariisin tärkeimmät monumentit valaistuina auringonlaskun aikaan ja ennen kaikkea Eiffel-tornin kaikessa loistossaan. Suosittelen ottamaan mukaan raskaat vaatteet, koska tuulessa on melko kylmä.

Lue lisää

7. elokuuta 2022

Risteily oli hieno sekä siksi, että Pariisi on upea kaupunki että koska risteily oli hyvin järjestetty. Meillä oli myös ääniopas, joka selitti tärkeimmät monumentit, jotka reunustavat toisiaan. Jatkoimme iltaa illallisella bistrossa. Henkilökunta oli erittäin mukavaa ja ruoka todella hienoa (sinulla on paljon valinnanvaraa)! Henkilökohtaisesti suosittelen sitä, minulla oli todella hauskaa!

Lue lisää

3. tammikuuta 2020

Overall it was not a bad experience but the directions are very confusing. While you select your time, it is actually not your exact time. You can come for dinner any time and I wish I knew it as we rushed to ensure we are not late when no rushing was needed. It is 2 different experiences combined in one. First you have a dinner and then you go on the boat tour. So this is not a dinner cruise, and I wish I realized it before booking. Overall dinner was decent (nothing spectacular) and the cruise was just ok.

Lue lisää

28. marraskuuta 2022

Käännä

Tuotteen tunnus: 51084