Pääsylippu

Pariisi: Aquarium de Paris -pääsylippu

Aktiviteetin tarjoaja: Aquarium de Paris Cineaqua

Pariisi: Aquarium de Paris -pääsylippu

Aktiviteetin tarjoaja: Aquarium de Paris Cineaqua

alkaen 20,50 € per henkilö

Tutustu maailman merelliseen elämään pääsylipulla Aquarium de Paris -akvaarioon Trocadéro Gardensissa. Nauti pääsystä kaikkiin näyttelyihin ja työpajoihin, katso yli 10 000 kalaa, katso tanssivia merirosvoja ja National Geographic -elokuvia ja paljon muuta.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot.
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Ohita lippujono
Isäntä tai vastaanottaja
ranska, englanti
Pyörätuolin käyttäjille soveltuva

Elämys

Kohokohdat
 • Opi maailman merien elämästä Pariisin akvaariossa
 • Katsele merirosvojen tanssia, ja osallistu aarrejahtiin
 • Kosketa, ja ruoki kaloja erikoisaltaassa
 • Katsele kaloihin liittyviä dokumentteja ja animaatioita elokuvateattereissa
 • Ota osaa kalateemaisiin työpajoihin
 • Näe haita, merisiilejä ja rauskuja Englannin kanaalista ja Karibialta saakka
Koko kuvaus

Suuntaa Trocadéro Gardens -puistoon Pariisin sydämessä ja nauti pääsystä Aquarium de Paris -akvaarioon. Yli 10 000 kalaa eri puolilta maailmaa tarjoava 3 500 neliömetrin tapahtumapaikka tarjoaa jännittävän johdannon maailman valtameriin ja jokiin. Katso pelottavia haita ja makeita merisiilejä. Varo ujoja pellekaloja ja ihaile pistosäteitä. Meren elämä on peräisin niinkin erilaisilta alueilta kuin Intian valtameren Reunion-saaret Seine-joen suistoille ja altaille. Siellä on jopa kosketusallas, jonka avulla voit silittää ja ruokkia kaloja. Aquarium de Parisissa on myös 2 elokuvateatteria, joissa esitetään kiehtovia National Geographicin dokumentteja sekä kalaan liittyviä sarjakuvia lapsille. Nuoret pitävät myös jatkuvasti muuttuvasta merirosvoshow-ohjelmasta ja vesitansseista. Vietä maaginen päivä perheesi tai ystäviesi kanssa oppien lisää elämästä veden alla ja pääset ilmaiseksi päivittäiseen interaktiivisten työpajojen ohjelmaan (varauksia ei vaadita).

Sisältää
 • Pääsylippu Aquarium de Paris -akvaarioon
 • Pääsy koko alueelle ja kaikkiin aktiviteetteihin akvaarion sisällä (elokuvateatterit, akvaario, työpajat, esitykset jne.)
 • Ruoka ja juoma
 • Kuljetukset

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Aquarium de Paris Cinéaqua, Trocadéro Gardens, 5 Avenue Albert de Mun, 75016 Pariisi. Lähimmät metroasemat ovat Iéna (linja 9) ja Trocadéro (linjat 6 ja 9)

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Aquarium de Parisin nettisivuilta löydät tarkat tiedot päivittäisestä ohjelmasta
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,1 /5

perustuen 740 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Opas
  3,9/5
 • Hinta-laatusuhde
  3,6/5
 • Palvelu
  4/5
 • Organisointi
  4/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Akvaario sijaitsee puutarhassa lähellä Eiffel-tornia, matkalla ei ole opasteita, joten paikalle ei ollut helppo päästä. Akvaariot ovat erittäin kauniita, ja niissä on monia värikkäitä kaloja, kaloja on useilta meri- / valtamerialueilta ja kaikki on erittäin kauniisti järjestetty ja selitetty. On erittäin suositeltavaa nähdä kaikki, ja se kestää noin 45 minuuttia. Hinta on kallis, mutta perusteltu. Se on ainutlaatuinen ja maaginen kokoelma, jossa on paljon leikkisiä kaloja, jotka juoksevat akvaariossa melkein kuin luonnossa. Yossi de Wolf

Lue lisää

2. lokakuuta 2022

Ole hyvä ja lue!!!!!!!!! Valitettavasti odotin enemmän, koska jokainen eläintarha, jossa on akvaario, on parempi. Jos olisimme kiirehtineet, olisimme selvinneet puolessa tunnissa. Tiedän eri hinta/laatusuhteen. Henkilökunta oli kuitenkin erittäin mukavaa ja avulias. Annan vierailulle korkeintaan 2 TÄHTÄ. Valitettavasti minun on syötettävä tähän neljä tähteä, koska kaksi tähteä ei ole "rajan sisällä". Luokitus ei siis ole reilu tässä.

Lue lisää

19. elokuuta 2022

Ihana pari tuntia Pariisin akvaariossa taaperoille ja isovanhemmille. Mukavat suuret kalatankit pienillä hailla meduusoja kohden Koi karpiin. Hissit käytettävissä.

3. marraskuuta 2019

Tuotteen tunnus: 3823