Pariisi
Perheystävälliset aktiviteetit

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Erittäin onnistunut ilta. Sisällä Moulin Rouge on säilyttänyt viehätyksensä. Ruoka maistui erittäin hyvältä ja palvelu erittäin ammattimaiselta ja erittäin ystävälliseltä. Itse esitys oli värikäs ja monipuolinen spektaakkeli, joka oli täynnä musiikkia, tanssia ja upeita pukuja. Kaikkien olisi pitänyt nähdä se kerran.

Vieraile ja opasta mukavaa, ole varovainen käydessään stadionin poliisin päämajassa, jossa on soluja ... älä anna lasten lukita pikkuveljiä ... koska kun ovi on kiinni, sitä ei voi enää auki !!! Muistettava hetki erityisesti asianomaisille vanhemmille ...

Ruoka oli loistava, henkilökunta oli erittäin avulias, koska se oli aviomieheni syntymäpäivä, he olivat kaikki erittäin tarkkaavaisia. Esitys oli erittäin viihdyttävä ja energinen, nautimme perusteellisesti näyttelyn kaikista näkökohdista.

Se oli upeaa, pysyin lähellä puistoja! Harmi, etten pystynyt sulkemaan kulta-avaimella, koska metro oli lakkoon ja harvat bussit, jotka heillä olivat, olivat sulkemassa ennen kaksikymmentäyksi!

Ihana pari tuntia Pariisin akvaariossa taaperoille ja isovanhemmille. Mukavat suuret kalatankit pienillä hailla meduusoja kohden Koi karpiin. Hissit käytettävissä.