Pariisi
Family-friendly Activities

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pariisi, Perheystävälliset aktiviteetit

Perheystävälliset aktiviteetit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pariisi?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Pariisi ovat:

Pariisi, Perheystävälliset aktiviteetit: Sovelletaanko Covid-19-lisävarotoimia?

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Erittäin mukava, järjestetty ilta sisältäen illallisen. Monet puvut (myös paljon ihoa), ammattitanssijat ja akrobaatit. Olimme ensimmäiset vierailijat, joten meidät saatettiin lavan viereiseen pöytään. Lyhyen palautteen jälkeen meidät siirrettiin takaisin kyselyyn. Se oli oikea päätös! Lava laajenee esityksen aikana. Joten istut ensimmäisessä rivissä, mutta näet tanssijat alhaalta. Lavan taustaa ei voi nähdä etupenkiltä. Pidimme kolmen ruokalajin valikosta. Annokset eivät olleet suuria, mutta se on yleistä tällaisissa illallisissa. Samppanjaa voi helposti vaihtaa viinipulloon. Esityksen aikana ei saa kuvata eikä todellakaan ottaa valokuvia. Tarjoilijat ovat joka kulmassa ja ovat erittäin valppaita. Toistuvien muistutusten jälkeen matkapuhelin takavarikoidaan esityksen jälkeen. (Kuten koulussa :-) Kaiken kaikkiaan se on rahan arvoinen. Tulemme varmasti takaisin.

Minulla ei ole sanoja kuvaamaan tätä kokemusta. Olen aina halunnut mennä Disneylandiin ja kun se todella tapahtui, olin yli kuun. Palvelu ja kuljetus olivat erinomaisia. Kaikki ajallaan. Minulla oli yli 10 tuntia aikaa viettää Disneylandia ja nautin jokaisesta viimeisestä sekunnista

Ruoka oli loistava, henkilökunta oli erittäin avulias, koska se oli aviomieheni syntymäpäivä, he olivat kaikki erittäin tarkkaavaisia. Esitys oli erittäin viihdyttävä ja energinen, nautimme perusteellisesti näyttelyn kaikista näkökohdista.

Se on taikuuden maailma lapsille ja aikuisille. Paljon tunteita, iloa ja hauskaa.

Ruoka oli ihanaa, eikä se voinut syyttää esitystä tai palvelimia.