Lisää päivät

PariisiRetket/kierrokset

Suosituksemme kategoriassa Pariisi Retket/kierrokset

Pariisi: Eiffel-tornin luona paikallisen tuottajan kanssa.

1. Pariisi: Eiffel-tornin luona paikallisen tuottajan kanssa.

Lähde paikallisen käsityöläisviinin tuottajan luo Eiffel-tornin 1. kerrokseen ja koe erityinen kokemus, joka on ihanteellinen viinin ystäville. Ihaile näkymiä Trocadéroon Madame Brasserie -ravintolasta ja maistele erityisesti valittua valikoimaa 6 hienoa paikallista viiniä, jotka on yhdistetty erilaisiin perinteisiin juustoihin. Saavuttuasi nouse Pariisin ikonisimman maamerkin ensimmäiseen kerrokseen ja astu Madame Brasserien kauniiseen lounge-alueeseen. Liity isäntäsi seuraan, jotka ovat osa "La Guilde des Artisans de la Tour Eiffel" -verkostoa, joka koostuu käsityöläisravintoloitsijoista, keittiömestareista ja viinintuottajista, jotka ovat sitoutuneet ekologiseen kestävyyteen ja vastuullisuuteen paikallisessa ruoassa ja juomassa. Opi isäntäväeltäsi englanniksi Pariisin alueen viinintuotannon historiasta ja nykyisestä nuorentumisesta. Maista 6 korkealaatuista viiniä, jotka kaikki on hankittu 50 kilometrin säteellä Eiffel-tornista ja jotka on tuotettu luonnonmukaisesti, ilman voimakkaita kemikaaleja ja ekologisesti kestävien tuotantomenetelmien mukaisesti. Pari 4 ensimmäistä viiniä huolellisesti valittujen perinteisten juustojen kanssa. Tutustu kunkin viinin ja juuston ominaisuuksiin mukana toimitetuista vihkosista, kun isäntäväki opastaa sinua maistelukokemuksen aikana. Nautiskellessasi näitä paikallisia tuotteita seiso ja ihaile näkymiä Valojen kaupunkiin loungesta, josta on ainutlaatuinen näkymä Trocadéroon, Pont d'Iénaan ja Seine-jokeen.

Pariisi: Tunnin risteily Seine-joella

2. Pariisi: Tunnin risteily Seine-joella

Lähde edestakaiselle risteilylle Seinäjoella, joka alkaa Eiffel-tornin juurelta. Kiidä Pariisien siltojen ali ja ihaile kauniita monumentteja samalla, kun kuuntelen kommenttiraitaa Pariisista ja näkemistäsi nähtävyyksistä. Risteilyn aikana voit nähdä Eiffel-tornin, Notre Damen, Hotel de Villen, Louvren ja paljon muuta. Käy halutessasi illalla nähdäksesi Valon kaupungin uudessa valossa, kun se herää eloon hämärän laskeuduttua.  Henkilökohtainen audio-opas on saatavilla 14 kielellä. Se kertoo Pariisista ja sen historiasta, monumenteista ja arkkitehtuurista. Audio-opas toimii puhelimesi kautta, kun yhdistät puhelimesi laivan WiFi-verkkoon.

Pariisi: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

3. Pariisi: Tootbus Hop-on Hop-off Discovery Bus Tour

Koe Pariisin parhaat puolet vain yhdessä, kahdessa tai kolmessa päivässä tällä hop-on hop-off -kierroksella! 100-prosenttisesti puhtaat bussit tarjoavat mukavan ja kätevän tavan tutustua kaupungin tärkeimpiin maamerkkeihin ja nähtävyyksiin, kuten Louvre-museoon, Notre-Damen katedraaliin, Champs-Elysées'lle, Riemukaarelle, Eiffel-torniin ja paljon muuta. Kaupunkikierroksen aikana voit käyttää audio-oppaan selostusta oppiaksesi lisää Pariisista ja hypätä pois millä tahansa pysäkillä tutustuaksesi nähtävyyksiin tarkemmin. Käy Louvre-museossa, ihaile Notre Damen katedraalia, tee ostoksia Champs-Elysées-kadulla, käy Riemukaaren huipulla tai Eiffel-tornissa ja nauti upeista näkymistä kaupunkiin. Kävele Latinalaisessa korttelissa, Marais'ssa tai Ile de Saint Louis'ssa ja opi lisää Pariisista audio-oppaan selostuksen avulla. Pikkulapsille on tarjolla lapsiystävällinen kanava englanniksi ja ranskaksi. Lippusi on voimassa 24, 48 tai 72 tuntia ensimmäisestä validoinnista lähtien, ja voit nousta bussiin ja poistua siitä niin monta kertaa kuin haluat voimassaoloaikana. Reitin pysäkit ovat seuraavat: 1. Haussmann - Grands Magasins - 11, Rue Auber 75009 Pariisi2. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Pariisi3. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Pariisi3. Opera Garnier - 49, Avenue De L'opéra 75002 Pariisi. Musee Du Louvre - Place Du Carrousel 75002 Pariisi4. Notre-Dame - 4, Rue Du Petit Pont 75005 Pariisi5. Notre-Dame - 4, Rue Du Petit Pont 75005 Pariisi5. Musee D'orsay - 8, Quai Anatole-France 75007 Pariisi6. Concorde - 12, Place De La Concorde 75008 Pariisi7. Champs-Elysées - Georve V -116, Avenue Des Champs-Elysées 75008 Paris8. Trocadero - 50, Avenue Du Président Wilson 75016 Paris9. Tour Eiffel - 69, Quai Branly 75007 Pariisi10. Pont Alexandre III - Invalides - 41, Quai D'orsay 75007 Pariisi

Päiväretki Mont-Saint-Micheliin Pariisista käsin

4. Päiväretki Mont-Saint-Micheliin Pariisista käsin

Matka Normandian halki matkalla keskiaikaiselle Mont-St-Michelille päiväretkellä Pariisista ilmastoidulla bussilla. Voit valita, haluatko matkustaa yksin, live-oppaan tai ääniopastuksen kanssa. Tutustu Unescon luetteloon kuuluvaan saareen ja sen goottilaiseen luostariin. Opi sen kiehtovasta historiasta ja legendaarisista tarinoista. Lähde Pariisista ja matkusta ilmastoidulla bussilla Ranskan maaseudun halki Normandian rannikolla sijaitsevaan Mont Saint-Michelin upeaan linnoitettuun kaupunkiin. Istu alas ja rentoudu ja nauti matkan varrella upeista maisemista. Pysähdy tauolle läheisessä kylässä, joka on peräisin normannien ajoilta, ja kävele mutkittelevilla kaduilla ja kapeilla poluilla löytääksesi parhaat näkymät lahdelle. Jatka Couesnon-joen suulle, jossa Mont-Saint-Michel on rakennettu saarekkeelle vain muutaman sadan metrin päähän mantereesta. Vietä iltapäivä tutustumalla muurien ympäröimän kaupungin huomattaviin monumentteihin, jotka Unesco on luokitellut maailmanperintökohteeksi vuodesta 1979 lähtien. Ota aikaa tutustua kalliosaarekkeeseen omaan tahtiisi. Kiipeä valleja pitkin ylös kaupungin huipulla sijaitsevaan luostariin. Käy Mont-Saint-Michelin luostarissa sisäänpääsylippuun sisältyvällä lipulla. tällä benediktiinirakennuksella on ollut tärkeä rooli kunnan ja sen edustaman feodaalisen yhteiskunnan historiassa. Ihaile tätä upeaa esimerkkiä goottilaisesta arkkitehtuurista 1200-luvun alusta.Hyvästi. Hämmästele näkymiä ympäröivälle lahdelle ennen kuin lähdet Mont-Saint-Michelistä myöhään iltapäivällä. Sinut ajetaan takaisin Ranskan pääkaupunkiin ja sinut jätetään lähtöpaikalle.

Pariisin hop-on hop-off -bussikierros ja risteilyvalinta

5. Pariisin hop-on hop-off -bussikierros ja risteilyvalinta

Tämän elämyksen aikana voit ihailla Pariisin vaikuttavaa maisemaa kaksikerrosbussin kyydistä. Hop-on hop-off -kierroksen pituudeksi voit valita joko 24 tai 48 tuntia. 48 tunnin deluxe-päivitykseen kuuluu myös lippu Seine-joen venekierrokselle. Näe muun muassa Sacre Coeur ja Notre Dame sekä muita nähtävyyksiä. Ihaile Opera Garnieria, Champs-Elysées'tä, Louvrea ja historiallisesti merkittävää Grand Palaisia. Päivittäisiä lähtöjä sisältävällä kierroksella on myös selostus. Kierroksella on useita pysäkkejä, joilta voit aloittaa kierroksen Eiffel-torniChamps de MarsOpéra GarnierLouvre-Pyramide, Big Busin toimipisteLouvre-Pont des ArtsNotre DameMusée d’OrsayChamps-ElyséesGrand PalaisTrocadéro

Pariisi: Eiffel-tornin huippu tai 2. kerros, suora pääsy

6. Pariisi: Eiffel-tornin huippu tai 2. kerros, suora pääsy

Koe Pariisi lintuperspektiivistä Eiffel-tornin toisen kerroksen näköalatasanteelta. Opas odottaa sinua Eiffel-tornin juurella ja kertoo sinulle tornin historiasta. Hyödynnä tämän jälkeen nopeaa pääsyä toiseen kerrokseen. Kuule kiehtovia tarinoita tornin historiasta oppaasi johdolla. Valon kaupunkiin tutustuessasi voit ihailla näkymiä monumenteille, kuten Louvre, Riemukaari, Les Invalides ja Notre Dame. Tämän jälkeen opas jättää sinut tutustumaan Eiffelin torniin omaan tahtiisi. Kohoa tornin huipulle (jos vaihtoehto valitaan) itsenäisesti. Katsele omassa rauhassa vaikuttavia näkymiä ja valittaessasi siemaile lasi kuplivaa samppanjabaarissa. Matkalla takaisin alas pysähdy ensimmäisessä kerroksessa tutustumassa uuteen lasilattiaan ja näe näkymät maahan 60 metrin korkeudesta.

Pariisi: Seine-joen illallisristeily

7. Pariisi: Seine-joen illallisristeily

Ihaile valojen kaupunkia Seine-joelta käsin iltaristeilyllä. Astu kelluvaan Paris en Scène -ravintolaan ja nauti aluksella alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Nauti herkullinen ateria ennen kuin palaat veneen lähtöpaikalle. Istu mukavasti klubituoliin ja katsele Seine-joelle päin. Risteilyllä voit nauttia suuresta ja ilmastoidusta aulasta sekä panoraamaterassista, jolla voit ihailla taustalla lipuvia pariisilaisia monumentteja. Ruokalista vaihtelee sesongeittain, ja siihen kuuluu runsas kahden ruokalajin menu. Kasvipohjainen menu on saatavilla pyynnöstä. Esimerkkiruokalista (voi vaihdella päivän mukaan): • Amuse-bouche • Pääruoka: Provencen vasikan marmite, kasvis Bouquetière; sitruunaconfit ja basilikaöljy TAI Bouillabaisse kuten Marseillessa turskan kanssa, peruna-yrttisalaatti, savustettu aïoli • Jälkiruoka: riisivanukas, paahdetut maapähkinät ja suolavoikaramelli TAI suklaamousse, Espelette-pippuri ja suklaalastut.

Pariisi: Seinen jokiristeily ääniopastuksella.

8. Pariisi: Seinen jokiristeily ääniopastuksella.

Kokeile Pariisin menneisyyden kiehtovia jäänteitä lipulla salaperäisiin katakombeihin. Tutustu kaupungin romanttiseen puoleen viehättävällä Seine-joen risteilyllä. Todista ikonisia maamerkkejä ja paljasta kaupungin alla olevia salaisuuksia. Aloita matkasi Pariisin kiehtovista katakombeista, jotka ovat kaupungin katujen alla sijaitseva monimutkainen maanalainen verkosto. Kävele tunnelien läpi, joissa on miljoonien pariisilaisten jäännökset, ja tunne, miten heidän historiansa ja tarinansa on kaiverrettu hiljaisiin kiviin. Kun olet kulkenut kaupungin piilotetun alamaailman läpi, nouse eloisaan kaupunkikuvaan ja suuntaa Seinen rannalle. Nouse mukavaan risteilijään ja lähde purjehtimaan läpi Pariisin sydämen. Hämmästele Pariisin ikonisten maamerkkien, kuten Eiffel-tornin, Louvren museon ja Notre-Damen katedraalin, upeita nähtävyyksiä kaupungin loisteessa paistattelemalla.

Pariisista: Loiren laakson linnat päiväretki ja viininmaistelu

9. Pariisista: Loiren laakson linnat päiväretki ja viininmaistelu

Tutustu ikonisiin linnoihin tällä bussilla tehtävällä päiväretkellä Pariisista Loiren laaksoon ja tutustu Château de Chambordiin omatoimisella kierroksella. Vietä vapaa-aikaa viehättävässä Bloisen kaupungissa ja vieraile Château de Chenonceaun itseopastetulla kierroksella ja viininmaistajaisissa. Pariisista suuntaat Château de Chambordiin. Disney-faneille tämän linnan tornit tulevat tutuiksi; se toimi inspiraationa "Kaunotar ja hirviö" -elokuvan linnalle. Vaikka se oli alun perin suunniteltu kuninkaalliseksi metsästyslinnaksi, se rakennettiin mittakaavaltaan sellaiseksi, että se on nähtävä, jotta sen uskoisi.Hän oli alun perin suunniteltu kuninkaalliseksi metsästyslinnaksi. Opi oppaaltasi kaiken linnan kiehtovasta historiasta ennen linnaan menoa. Sen jälkeen voit tutustua sisätiloihin omaan tahtiisi itseopastetulla vierailulla. Kiipeä portaita, jotka Da Vincin oletettavasti on suunnitellut, nauti upeista tornin kehystämistä kattonäkymistä ja bongaa villipeuroja ympäri aluetta. Nälän herättyäsi nouse takaisin bussiin ja jatka matkaa seuraavaan pysäkkiin: viehättävään Blois'n kaupunkiin. Vietä vapaata aikaa ja nauti lounas (omalla kustannuksellasi) jossakin kauniin ja eloisan Louis XII -aukion ympärillä sijaitsevista ravintoloista. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on tyylikäs Château de Chenonceau. Kappeli, makuuhuoneet ja upeat holvikeittiöt on edelleen kalustettu ja sisustettu menneiltä ajoilta, ja ne tuovat esiin linnan monet huikeat kivikaiverrukset.Kaunislinna on upea. Ei kannata jättää väliin vaikuttavaa pääsalia, joka ylittää Cher-joen, tai puutarhoja, joita Diane de Poitiers ja Katariina de Medici - kaksi kuuluisaa omistajaa, jotka ansaitsivat Chenonceaulle lempinimen "naisten linna" - viljelivät . Vierailun jälkeen voit jatkaa tutkimista tai heittäytyä viininmaistajaisiin linnan holvimaisessa viinikellarissa. Matkanjohtajasi viihdyttää sinua pysähdysten välillä oivalluksilla ja tarinoilla maaseudusta ja aatelisista, jotka aikoinaan hallitsivat aluetta. Kolme ainutlaatuisen kaunista ranskalaista linnaa ja viininmaistajaiset Loiren laakson upeiden maisemien keskellä - tämä ikimuistoinen päiväretki Pariisista ilahduttaa kaikkia aisteja.

Pariisi: Kiipeä Eiffel-tornin 2. kerrokseen, huippuvalinta

10. Pariisi: Kiipeä Eiffel-tornin 2. kerrokseen, huippuvalinta

Tutustu Eiffel-torniin uudella tavalla kiivetessäsi portaita pitkin tähän monumentaaliseen torniin. Oppaasi esittelee sinulle ikonista rakennetta ennen kuin hän johdattaa sinut sisäänkäynnille ja mikäli sinun täytyy jonottaa odotettua pidempään, oppaasi viihdyttää sinua vieläkin kiinnostavammilla faktoilla ja anekdooteilla. Aloita kiipeäminen kuunnellen samalla tarinoita tornin synnyn takaa ja ihaillen ainutlaatuisia maisemia portaikosta. Pidä tauko ensimmäisessä kerroksessa ja kuule vähemmän tunnettuja faktoja tornista sekä sen arkkitehdista. Kävele 57 metrin korkeudessa sijaitsevalla lasitasanteella ottaaksesi kuvia matkamuistoksi. Jatka näköalatasanteelle toiseen kerrokseen ja ihaile Riemunkaarta sekä muita Pariisin legendaarisia nähtävyyksiä lintuperspektiivistä. Ihailtuasi upeita maisemia tarpeeksi kauan, voit palata maan pinnalle joko portaita pitkin tai hissillä.  Mikäli haluat päivittää lippusi sisältämään pääsyn tornin huipulle, voit tehdä tämän vain varauksen yhteydessä. Valitse tämä nähdäksesi Gustave Eiffelin alkuperäisen toimiston ja nauttiaksesi maisemista Pariisin korkeimmalta näköalatasanteelta. Otathan huomioon, että joskus hallitsemattomien olosuhteiden, kuten huonon sään tai muiden tilanteiden takia pääsy huipulle saattaa olla väliaikaisesti suljettuna saapuessasi Eiffel-tornille. Näissä harvinaisissa tapauksissa ryhmä ei pääse huipulle, vaikka se avautuisikin uudestaan ollessamme vielä tornissa. Näissä tapauksissa sinulle hyvitetään huipulle pääsyn hinta 5-10 päivän sisällä. Hyvitys tapahtuu automaattisesti, joten sinun ei tarvitse ottaa meihin yhteyttä.

818 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 52

Ohittamattomia nähtävyyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pariisi, Retket/kierrokset

Retket/kierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pariisi?

Pariisi: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 38 532 arvosteluun

Pidimme veneestä, erittäin mukavista istuimista, erinomaisesta hinnasta ja meillä oli hauskaa parina. Meillä oli vaikeuksia löytää lähtökohtaa, mutta se on ajan kysymys. Ruoka ei ole parasta Pariisissa, mutta hinta oli mielestämme sen arvoinen. Samalla tavalla se oli herkullista, emmekä hävenneet lopettaa syömistä, jotta pääsisimme rauhassa ottamaan kuvia. Tämä oli paras päätös tämäntyyppisestä kokemuksesta, jonka olemme voineet valita, olemme iloisia!

Oppaan kanssa piti yhdessä kävellä tornille, opas mahtava mutta ryhmässä hidastelijoita jotka opas hoiti kylläkin hienosti, nopeat turvatarkastusjonot klo 16:30 tourille, mahtavat näkymät ja valoshowt, huipulla ei sisätiloissa baaria vain muovipikariin tiskiltä myytävät shampanjat, hienoinen pettymys

Hienoa oli. Palvelu pelasi muuten, ei kuitenkaan ollut takaisinkuljetusta luvatulle alueelle, olisi ollut liian pitkä lenkki. Mentiin sitten taksilla ja omakustanteisesti.

The guide was very informative and also very interesting. We would have propably just steamrolled the whole versaille without it. I recommend!

Ihana risteily iltaisin. Hyvää ruokaa ja live musiikkia⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️