Lisää päivät

PariisiRisteily- ja vesikierrokset

Suosituksemme kategoriassa Pariisi Risteily- ja vesikierrokset

Pariisi: Tunnin risteily Seine-joella

1. Pariisi: Tunnin risteily Seine-joella

Lähde edestakaiselle risteilylle Seinäjoella, joka alkaa Eiffel-tornin juurelta. Kiidä Pariisien siltojen ali ja ihaile kauniita monumentteja samalla, kun kuuntelen kommenttiraitaa Pariisista ja näkemistäsi nähtävyyksistä. Risteilyn aikana voit nähdä Eiffel-tornin, Notre Damen, Hotel de Villen, Louvren ja paljon muuta. Käy halutessasi illalla nähdäksesi Valon kaupungin uudessa valossa, kun se herää eloon hämärän laskeuduttua.  Henkilökohtainen audio-opas on saatavilla 14 kielellä. Se kertoo Pariisista ja sen historiasta, monumenteista ja arkkitehtuurista. Audio-opas toimii puhelimesi kautta, kun yhdistät puhelimesi laivan WiFi-verkkoon.

Pariisi: Seine-joen illallisristeily

2. Pariisi: Seine-joen illallisristeily

Ihaile valojen kaupunkia Seine-joelta käsin iltaristeilyllä. Astu kelluvaan Paris en Scène -ravintolaan ja nauti aluksella alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka. Nauti herkullinen ateria ennen kuin palaat veneen lähtöpaikalle. Istu mukavasti klubituoliin ja katsele Seine-joelle päin. Risteilyllä voit nauttia suuresta ja ilmastoidusta aulasta sekä panoraamaterassista, jolla voit ihailla taustalla lipuvia pariisilaisia monumentteja. Ruokalista vaihtelee sesongeittain, ja siihen kuuluu runsas kahden ruokalajin menu. Kasvipohjainen menu on saatavilla pyynnöstä. Esimerkkiruokalista (voi vaihdella päivän mukaan): • Amuse-bouche • Pääruoka: Provencen vasikan marmite, kasvis Bouquetière; sitruunaconfit ja basilikaöljy TAI Bouillabaisse kuten Marseillessa turskan kanssa, peruna-yrttisalaatti, savustettu aïoli • Jälkiruoka: riisivanukas, paahdetut maapähkinät ja suolavoikaramelli TAI suklaamousse, Espelette-pippuri ja suklaalastut.

Pariisi: Seinen jokiristeily ääniopastuksella.

3. Pariisi: Seinen jokiristeily ääniopastuksella.

Kokeile Pariisin menneisyyden kiehtovia jäänteitä lipulla salaperäisiin katakombeihin. Tutustu kaupungin romanttiseen puoleen viehättävällä Seine-joen risteilyllä. Todista ikonisia maamerkkejä ja paljasta kaupungin alla olevia salaisuuksia. Aloita matkasi Pariisin kiehtovista katakombeista, jotka ovat kaupungin katujen alla sijaitseva monimutkainen maanalainen verkosto. Kävele tunnelien läpi, joissa on miljoonien pariisilaisten jäännökset, ja tunne, miten heidän historiansa ja tarinansa on kaiverrettu hiljaisiin kiviin. Kun olet kulkenut kaupungin piilotetun alamaailman läpi, nouse eloisaan kaupunkikuvaan ja suuntaa Seinen rannalle. Nouse mukavaan risteilijään ja lähde purjehtimaan läpi Pariisin sydämen. Hämmästele Pariisin ikonisten maamerkkien, kuten Eiffel-tornin, Louvren museon ja Notre-Damen katedraalin, upeita nähtävyyksiä kaupungin loisteessa paistattelemalla.

Musiikin säestämä Seine-risteily Pariisin illalla

4. Musiikin säestämä Seine-risteily Pariisin illalla

Koe upeat iltanäkymät Seine-joelta käsin. Kuuntele maisemia katsellessasi upeaa musiikkia. Katsele Petitin, Mariensillan, Orsay-museon, Eiffel-tornin, Notre-Damen, Louvren ja muiden kohteiden upeutta kannelta. Tutustu kupongissa lukeviin latausohjeisiin ja koe enemmän lataamalla audio-opas puhelimeesi

Pariisi: Cruise Immersive Show ranskaksi.

5. Pariisi: Cruise Immersive Show ranskaksi.

Käy Seinen jokiristeilyllä kauniissa valojen kaupungissa ja koe perheystävällinen, mukaansatempaava teatterikokemus. Kiipeä panoraamalaivan kyytiin ja seikkaile animoidussa Miraculous-universumissa. Leppäkerttu ja Chat Noir pelastavat kaupungin muistomerkit ja tarvitsevat apuasi. Tätä elämystä suositellaan 6-8-vuotiaille lapsille.Hyvinvointikokemus on tarkoitettu 6-8-vuotiaille lapsille. Miraculous-sarjan kokemuksesi alkaa Eiffel-tornin juurelta. Nouse veneeseen ja tutustu viholliseen, joka matkustaa Pariisin halki tavoitteenaan tuhota kaikki sen kauniit monumentit. Ratkaisemalla arvoituksia vihollisen jahtaamiseksi sinusta tulee leppäkerttusen ja Chat Noirin apusankari.Vihollisen jahtaamiseksi ratkomalla arvoituksia sinusta tulee leppäkerttusen ja Chat Noirin apusankari. Katso tarkkaan ohittamiasi monumentteja, kuten Notre Damen katedraalia, kansalliskokousta ja Grand Palais'ta. Tämä aarteenmetsästysseikkailu ohittaa Pariisin rakastetuimmat kohokohdat. Logiikka-, havainnointi- ja analysointikykysi avulla sinulla on tunti aikaa viehättävällä Seinen varrella tutustua näihin ikonisiin maamerkkeihin ja auttaa Leppäkerttua ja Chat Noiria pelastamaan Pariisi.

Veneristeily ja varattu pääsy Louvreen Pariisissa

6. Veneristeily ja varattu pääsy Louvreen Pariisissa

Hanki yhdistelmälippu, jonka avulla koet Louvren sekä Seine-joen. Varatun lipun avulla pääset kätevästi ikoniseen Louvren museoon. Lähde risteilylle valitsemaasi aikaan päivän aikana. Katsele oppaan tahtiisi muun maussa renessanssin ja muinaisen Egyptin mestariteoksia. Tunnin jokiristeily kertoo sinulle tarinan kaupungista uudesta perspektiivistä. Eiffel-tornin juurelta joka päivä lähtevät kierros esittelee sinulle upeat maisemat.Lähtöpaikka sijaitsee Eiffel-tornilta muutaman minuutin päässä kävellen, Alman sillan luona. Lippusi voit käyttää kuuden kuukauden sisällä. Risteilyitä lähtee kaikkina viikonpäivinä, keskimäärin 30 minuutin välein.

Pariisin valot: Tunnin risteily Seinellä

7. Pariisin valot: Tunnin risteily Seinellä

Lähde Seine-joen iltaristeilylle ja nauti upeista näkymistä Pariisiin yötaivasta vasten valaistuna. Nauti informatiivisesta audiokommentoinnista älypuhelimesi avulla, kun risteilet tällä laivamatkalla kaupungin kuuluisimpien rakennusten ohi. Tällä edestakaisella risteilyllä voit kokea Pariisin illalla Kuuntele älypuhelimesi avulla laivalla olevaa audio-oppaan selostusta (saatavana 14 kielellä) ja opi lisää Eiffel-tornista, Louvre-museosta ja muista nähtävyyksistä. Livu lempeästi halki eilisen ja tämän päivän Pariisin, ihaillen panoraamamaisemia klassisesta trimaraanista, aluksesta, jossa on terassi ja ulkokäytäviä. Ihaile valaistua Eiffel-tornia, Les Invalidesia ja Musée d’Orsayta. Näe Notre Damen hurjat kivihirviöt, ohita Louvren mahtava julkisivu, Grand Palais ja monia muita nähtävyyksiä.

Lippu Eiffel-tornin huippukerrokseen & Seinen jokiristeily

8. Lippu Eiffel-tornin huippukerrokseen & Seinen jokiristeily

Näe Pariisin tärkeimmät nähtävyydet. Varaa yhdistelmälippu Eiffel-torniin ja Seine-jokiristeilylle. Tapaa ystävällinen opas tapaamispaikalla ja vaihda kuponki lippuun. Hyödynnä pikasisäänkäyntiä. Tutustu sitten Pariisin Rautarouvaan sen huippukerroksessa itsenäisesti. Lippuusi kuuluu myös tunnin risteily Seine-joella, ja voit osallistua sille milloin tahansa vierailusi aikana. Ihaile UNESCOn maailmanperintökohteita kuten Eiffel-tornia, Les Invalidesia, Notre-Damea ja Conciergeriea joen varrelta. Näe viehättäviä asuntolaivoja ja kelluvia ravintoloita matkan varrella.

Pariisi: Orsay ja Seinen jokiristeily.

9. Pariisi: Orsay ja Seinen jokiristeily.

Vietä päiväsi Pariisin kulttuuria ihaillen, kun tutustut Musée d'Orsay'n museoon ja liu'utat Seine-jokea pitkin laivaristeilyllä. Nauti tästä upeasta museosta, jossa on kuuluisa impressionistinen taidekokoelma, ilman jonottamista. Rentoudu päivän päätteeksi, kun kaupunkimaisema lipuu ohitsesi. Aloita kiertoajelusi lipulla, jolla pääset Musée d'Orsayhin. Musée d'Orsay oli aikoinaan rautateiden pääkeskuksena, mutta se on muuttunut yhdeksi maailman johtavista taidemuseoista. Museossa on veistoksia, maalauksia, huonekaluja ja valokuvia, pääasiassa ranskalaisesta taiteesta. Katseltuasi Musée d'Orsayn impressionistista kokoelmaa, johon kuuluu Monet'n, Degas'n, Renoirin ja Cezannen kaltaisten taidemaalareiden teoksia, suuntaa Seinen rannalle rentouttavaan jokiristeilyyn ääniopastuksella. Vietä tunti rauhallisesti kelluen Pariisin jokirannalla.

Pariisi: Seinen joella: Romanttinen risteily 3 ruokalajin illallisella

10. Pariisi: Seinen joella: Romanttinen risteily 3 ruokalajin illallisella

Hämmästele Ranskan pääkaupunkia veden ääreltä nähtävyyksiä kiertävällä illallisristeilyllä. Ruokaile Seine-joella kolmen ruokalajin aterian kera ja tutustu Pariisin ikonisiin monumentteihin, kuten Eiffel-torniin, Pont de l'Almaan, Musée d'Orsayyn ja Louvre-museoon. Lähde Île aux Cygnes ja risteile pitkin Seineä. Ohita tärkeät maamerkit ja nauti näkymistä vedestä käsin. Mene aina Bercyyn asti ennen kuin palaat takaisin lähtöpisteeseen. Tuorekasta ruokaa laivalla: AlkuannosAnkan hanhenmaksaa, punaista pippuria ja suolaa Tilli graavilohi, sitruunakastike, basilikan siemenet. PääruokaPariloitu meribassifilee, Nantais-voita omenaviinietikalla, karamellisoituja porkkanoita ja pâtissons vihreää ja keltaista confit, salicornia. TAI Chicken Supreme, Pistou-täytettä, Font Neuve -helmien oliiviöljyä, purppuraperunakermaa ja grillattua parmesaanifenkolia jälkiruoatSuklaa-Aprikoosisormi TAI Rum Baba, hibiskussiirappi

111 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 7

Immersiivisiä elämyksiä

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pariisi, Risteily- ja vesikierrokset

Risteily- ja vesikierrokset: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pariisi?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Pariisi ovat:

Pariisi: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 10 074 arvosteluun

Pidimme veneestä, erittäin mukavista istuimista, erinomaisesta hinnasta ja meillä oli hauskaa parina. Meillä oli vaikeuksia löytää lähtökohtaa, mutta se on ajan kysymys. Ruoka ei ole parasta Pariisissa, mutta hinta oli mielestämme sen arvoinen. Samalla tavalla se oli herkullista, emmekä hävenneet lopettaa syömistä, jotta pääsisimme rauhassa ottamaan kuvia. Tämä oli paras päätös tämäntyyppisestä kokemuksesta, jonka olemme voineet valita, olemme iloisia!

Hyvä tunnelma ja hyvä ruoka! Suosittelen itse asiassa saapumaan puoli tuntia aikaisemmin, koska he aloittavat palvelun jo ihmisten saapuessa. Menu tarjoaa noin 3-4 vaihtoehtoista vaihtoehtoa kullekin kurssille. Laulaja laivalla, joka on mukana koko risteilyn ajan! Paikalla on myös valokuvaaja (20 €/painettu kuva)

Tämä on erittäin suositeltavaa: erittäin ystävällinen vastaanotto, paljon henkilökuntaa veneessä, selkeä purjehdusreitin selitys valokuvakartalla. Hinnasta riippuen olisin valinnut premium-istuimen veneen keulaan: lisähinta oli selvästi rahan arvoinen.

Hienoa oli. Palvelu pelasi muuten, ei kuitenkaan ollut takaisinkuljetusta luvatulle alueelle, olisi ollut liian pitkä lenkki. Mentiin sitten taksilla ja omakustanteisesti.

Ihana risteily iltaisin. Hyvää ruokaa ja live musiikkia⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️