Pariisi
Venekierrokset ja jokiristeilyt

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 10 074 arvosteluun

Vlad oli hämmästyttävä opas. Hän oli erittäin innostunut ja sitoi yhteen monia Pariisin historian osia, kun hän näytti meille piilotetut helmet kaupungissa. Polkupyörällä ajaminen oli erittäin helppoa ja hauskaa. Tämä kiertue oli hämmästyttävä matka minulle ja kahdelle teini -ikäiselle. #GoBills!

Lämpimästi tervetuloa alukselle, kapteeni toivottaa sinut tervetulleeksi, tarjoilijat esittelevät itsensä mielellään (Sébastien). Lounas on herkullista, sekä nuoret että vanhat lumoavat sekä heidän silmiensä edessä paratiisin näyttävän Pariisin spektaakkelin että lautasillaan.

Pieniä vaikeuksia löytää paikka, josta noutaa liput risteilylle (suoraan ravintolasta), mutta risteily huipulla ja myös ravintola. Erittäin ystävällinen ravintolan henkilökunta ja erittäin hyvä ruoka, sen arvoista!

Oli parempi kuin mitä odotin. Erittäin tunnelmallinen, musiikkitehoste oli mahtava ja ruan annosten koot olivat reiluja. Kyllä mä suosittelen!

Hyvin hoidettu, ystävällinen henkilökunta. Opas/kertoja on erittäin intohimoinen ja puhuu sujuvasti useilla kielillä! Suositeltava!