Pariisi
Venekierrokset ja jokiristeilyt

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 10 074 arvosteluun

Erittäin hienosti järjestetty aktiviteetti.

Kannattaa varata tätä kautta liput jos Eiffel-torni kiinnostaa. Toimisto löytyi ekakertalaisellekin helposti ja asiakaspalvelu oli erittäin hyvää ja selkeää alusta alkaen. Toimistolta n.10min kävely tornille, jonka aikana opas vielä kertoi ja tarkensi yksityiskohtia. Jonojen ohi hissiin ja suoraan toiseen kerrokseen ja sielä sai kulkea vapaasti 1ja2 kerrosten välillä, toki sillon joutui käyttää portaita. 3. kerrokseen lippu 6€, pieni hinta siitä näkymästä. Ehdottomasti suosittelen kaikille, loistava kokemus niin järjestäjän kuin itse nähtävyydenkin puolesta. Myös jokiristeily oli käymisen arvoinen, ja ajankohdan sai valita itselleen sopivan. Toimistolta sai myös tarkat ja selkeät ohjeet mihin mennä ja mihin aikoihin. Mitään epäselvyyksiä tai ongelmia ei ollut missään vaiheessa.

Very nice lunch-cruise. The boarding place was easily found. Food was good. The only minus I guess was that the pre-payed price didn’t fully infold the beef-maincourse. So if you wanted for the beef you had to pay 7€ extra. It wasn’t bad, but still. In addition, we had payed for ”lunch with drinks”, which did include two bottles of wine for us of legal adult age, but only water for children. So we had to order & pay soft drinks for them separetaly.

Ylellinen kattaus, huippunähtävyydet taustalla

Saimme laivan parhaan pöydän keulasta. Kattaus oli ylellinen ruusunterälehtineen ja shampanjapulloineen. Tarjoilu sujui jouhevasti ja maisemat näkyivät erinomaisesti. Risteily oli juuri sopivan pituinen illallisen nauttimiseen. Ruoka oli ihan ok. Valokuvaaja hiukan ylienerginen nuori nainen. Tunnelma muuten erittäin rauhallinen. Laiva lähti sieltä mistä piti ja kaikki sujui hyvin.

Oikein kätevä tapa ostaa liput valmiiksi.

Odottelimme oikealla sisäänkäynnillä että toimiston nainen toi meille liput. Kaikki ajallaan ja näppärästi. Saimme myös lisäinfoa ja liput olikin yllätykseksi myös kolmannelle tasanteelle asti. Saimme samalla jokiristeilyn liput ja Eiffel-tornin jälkeen kävelimme rantaan ja nautimme rauhallisesta risteilystä sekä maisemista.

Upea elämys nähdä Pariisi iltavalaistuksessa Seineä pitkin risteillen

Lähtöpaikka selkeä. Laiturilla jono oli pitkä, mutta eteni vauhdikkaasti. Laivaan mahtui melkoisesti ihmisiä.