Pariisi Venekierrokset ja jokiristeilyt
Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit
Paras hinta-laatusuhde

Pariisi: Suosikit / Venekierrokset ja jokiristeilyt

Venekierrokset ja jokiristeilyt: Katso kaikki
Kaikki 747 lippua ja kierrosta

Nähtävyydet: Pariisi

Enemmän aktiviteetteja: Pariisi

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Very nice lunch-cruise. The boarding place was easily found. Food was good. The only minus I guess was that the pre-payed price didn’t fully infold the beef-maincourse. So if you wanted for the beef you had to pay 7€ extra. It wasn’t bad, but still. In addition, we had payed for ”lunch with drinks”, which did include two bottles of wine for us of legal adult age, but only water for children. So we had to order & pay soft drinks for them separetaly.

Ylellinen kattaus, huippunähtävyydet taustalla

Saimme laivan parhaan pöydän keulasta. Kattaus oli ylellinen ruusunterälehtineen ja shampanjapulloineen. Tarjoilu sujui jouhevasti ja maisemat näkyivät erinomaisesti. Risteily oli juuri sopivan pituinen illallisen nauttimiseen. Ruoka oli ihan ok. Valokuvaaja hiukan ylienerginen nuori nainen. Tunnelma muuten erittäin rauhallinen. Laiva lähti sieltä mistä piti ja kaikki sujui hyvin.

Oikein kätevä tapa ostaa liput valmiiksi.

Odottelimme oikealla sisäänkäynnillä että toimiston nainen toi meille liput. Kaikki ajallaan ja näppärästi. Saimme myös lisäinfoa ja liput olikin yllätykseksi myös kolmannelle tasanteelle asti. Saimme samalla jokiristeilyn liput ja Eiffel-tornin jälkeen kävelimme rantaan ja nautimme rauhallisesta risteilystä sekä maisemista.

Nopeatempoinen ja hauskasti esitelty kierros.

Huhtikuun loppu. Jonot olivat pitkiä mutta taitavan oppaan johdolla niistä selvittiin. Turvatarkastuksia oli paljon. Ruokakin Eiffel-tornissa oli ihan jees.

Upea elämys nähdä Pariisi iltavalaistuksessa Seineä pitkin risteillen

Lähtöpaikka selkeä. Laiturilla jono oli pitkä, mutta eteni vauhdikkaasti. Laivaan mahtui melkoisesti ihmisiä.

Pariisin valot: Tunnin risteily Seinellä Arvostelija: Annemaria, 04.05.2019