Valitse päivämäärät
Pariisi

Risteily- ja vesikierrokset

  • Vesiaktiviteetit
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Päiväretket
  • Muut elämykset
88 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 88

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pariisi, Risteily- ja vesiretket

Risteily- ja vesiretket: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pariisi?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Pariisi ovat:

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 10 074 arvosteluun

Tämä oli erittäin hyvin suunniteltu ja järjestetty kiertue, jossa nähtiin paljon Pariisia 6 tunnissa. Nautimme todella kävelyn, metron ja jokiveneen yhdistelmästä 1 tunnin ajan nuottalla. Janet erittäin ystävällinen ja hyvin informoitu ystävällinen oppaamme oli poikkeuksellinen, joten iloinen, että saimme hänet tänään! Kiitos jälleen upeasta kiertueesta yrityksestäsi Deb & Dave Australia

Laiva oli erittäin mukava, se on ilmastoitu, mikä oli upeaa, koska se oli kuuma päivä. Kaikki tuolit ovat ulospäin, ja näkymä oli kaunis! Meille tarjottiin 3 ruokalajia, joissa oli 2 vaihtoehtoa pääruoaksi ja jälkiruoaksi. Oli todella rentouttavaa pitkän kävelypäivän jälkeen! Auringonlasku oli upea, paljon mahdollisuuksia ottaa kuvia.

Ruoka oli melko hyvää hintaan, vene tarjosi upeat näkymät joen varrella oleville nähtävyyksille (mene veneen päälle upeita kuvia varten illallisen jälkeen), ja henkilökunta oli erittäin tehokasta ja ystävällistä. Tämä on paras kahdesta Pariisissa tekemämme jokiristeilystä. Suosittelen ehdottomasti.

Muista pitää QR-koodilla varustettu lippu sisäänkäynnillä, muuten et pääse sisään, puhelinverkko on huono Louvressa, mutta siellä on wifi... kaapit ovat ilmaisia (erittäin huomattavaa). Harmi, että joudut käyttämään RER-junaa päästäksesi sitten risteilylle

Upea kokemus koko perheelle. Lapset lumoutuivat valaistusta Eiffel-tornista. Ruoka on keskimääräistä, lapsille oli kiinteä menu, jossa oli kanaa ja perunoita, mistä he eivät olleet innoissaan, koska he odottivat parempaa illallista.