Valitse päivämäärät
Pariisi

Ruokakierrokset ja yöelämä

Ruokakierrokset ja yöelämä: Suosikit / Pariisi

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pariisi, Ruokakierrokset ja yöelämä

Ruokakierrokset ja yöelämä: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pariisi?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Pariisi ovat:

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Ihana Show, Upea sali, hurmaava paikan näyttäjä hauskuutti ja tarjosi ensin ihan surkeaa paikkaa, johon tietysti reagoin ja häntä nauratti, olinhan kuitenkin ostanut liput jo vuotta aiemmin ;) Päästiin parvelle ja hyville paikoille. Sitten kattolamppu oli tiellä, noooh ...näillä mennään ajattelin...kun valot himmeni kattolamppukin edestämme jatkoi matkaansa...yes. Upea esitys ja käsittämättömän taitavia duettoja tanssin lomassa. Käärme esitys ei mielestäni toiminut, voisi poistaa kokonaa!! Naiset olivat kauniita ja miehet komeita. Puvut hurmaavia. Hienoa oli nähdä niin paljon tanssijoita lavalla ja vaikka esityksiä on 2 pr ilta joka päivä, olisin luullut, että paatuminen näkyisi silmiin pistävästi. hih...etsin ammattisilmilläni hyvä nilkkaisia naistanssijoita...muutamat löysinkin. Vauhtia riitti ja shampanjaa tuli reilusti, pullo per pariskunta ...trebien. Oli ikimuistoinen ilta, menen toistekkin !!

Erityinen kokemus, jota ei kannata jättää väliin, kun tulet Pariisiin. Henkilökohtaisesti löysimme erittäin avulias henkilökunnan, joka antoi meille mahdollisuuden ottaa seuraava vene, kun olimme kadonneet varatun tour de francen takia. Hyvin hoidettu ympäristö, hyvät ruoat samoin kuin viini. Mitä muuta sanoa, erittäin suositeltavaa ja toistettava!

Kokemus oli hieno, siitä hetkestä, kun lähdimme telakasta palattuamme, emme olisi voineet pyytää parempaa odotushenkilökuntaa. Paras tapa aloittaa Pariisi-loma.

Todella upea kokemus! Käytiin työporukalla ja kaikki olivat varsin tyytyväisiä. Mahtavat paikat, hyvä ruoka ja uskomaton show. 6/5!

Nice boat, super friendly service and decent food.