Pariisi
Showt ja musikaalit

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Erittäin hauska ja jännittävä ilta! Moulin Rouge on ollut noin 100 vuotta ja vain ollut siellä ja kuvitellut ihmisiä, jotka ovat istuneet näissä paikoissa! Mikä historia! Esitys on sekoitus Radio City Music Rockettes & Cirque du Solei - akrobaatteja, upeaa tanssia ja laulua, upeita henkeäsalpaavia pukuja. Viihde kesti 2 tuntia. Tietenkin, perinteisesti, monilla naisilla on rintoja paljastavat puvut - saat jonkin verran tunnottomuutta siihen jonkin ajan kuluttua, eikä se todellakaan ole viihteen painopiste. Samppanja näyttää siltä, mitä kaikki juovat siellä, vaikka näimme joitain kokseja pöydissä. Ei ruokaa. Suosittelen lämpimään illanviettoon.

Unglaublich tolle Show, nicht nur mit Tänzern, sondern auch mit Akrobaten. Edles Ambiente. Ich hatte meine beiden Kinder (10 und 12 Jahre) dabei, denen es zunächst unangenehm war, da nur wenige Kinder dort waren, aber danach waren sie restlos begeistert. Ich bekam eine 0,375 Flasche Champagner und die Kinder Fruchtsäfte. Man sollte jedoch wissen, dass die Damen die meiste Zeit oben ohne sind. Für mich war es das Highlight unseres Paris-Besuchs und nach Disneyland ein guter Ausgleich etwas für mich als Erwachsene anzusehen.

Opas oli erittäin mukava ja vastasi kärsivällisesti kaikkiin kysymyksiin. Hän seurasi meitä sekä veneretkellä että ensisijaisella sisäänkäynnillä Moulin Rougeen.

Poikkeuksellisen hieno esitys! Pakollinen, jos olet vieraana Pariisissa. Huomio: Ilmastoinnin vuoksi sinulla on oltava kangas tai takki mukanasi.

Organisaatio loistava ja luotettava. Sinun täytyy nähdä se kerran