Valitse päivämäärät

Pariisi Teema- ja huvipuistot

  • Pääsyliput
  • Päiväretket
  • Muut elämykset
  • Seikkailut
  • Yhdistelmäkierrokset
  • Yksityiskierrokset
20 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Pariisi: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Pariisi parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Pariisi?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Pariisi ovat

Versailles'n palatsi

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Pariisi?

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 11 771 arvosteluun

Disneyland oli äärimmäisen upea ja maaginen! käytin tähän tulokkaan promoa, koska se oli matkan kallein ostos, sen arvoinen. Suosittelemme perheille, mutta myös aikuisille, kokemaan Disneylandin taikuuden. 2 puistoa 2 päiväksi ei riittänyt meille ajelujen kannalta, koska emme onnistuneet ottamaan jokaista ajoa, mutta se oli silti tarpeeksi hyvä, jotta saimme tutkia joka sentin ja tehdä haluamamme kyydin. (emme saaneet prioriteettipassia!)

Olimme siellä Halloweenia varten, se oli todella pakollinen kokemus. Valitettavasti Getyouguide antoi väärän ajan. Kello oli 9.30-23.00, ajattelimme, että voisimme jäädä puistoon klo 23.00 asti katsomaan Halloween-esityksiä, valitettavasti ei. Meidän piti lähteä puistosta klo 19.00... henkilökunta kertoi meille, että kello 23.00 oli väärää tietoa Getyourguidelta. Harmi, että odotimme Halloween-iltoja.

Rakastin olla Disney Landes Parisissa Halloween-juhlissa. Olin koskaan tehnyt se oli ensimmäinen kerta minulle ja ystäväni pitivät myös tästä juhlallisesta tunnelmasta ja sen Halloween-koristelu oli upea. Kiitos, että sain oppaan, kun annoit minun nähdä sen. Saatan palata ensi vuonna

On aina suuri ilo palata Disneyland Paris Parkiin. Monet nähtävyydet toisaalta pettyivät siihen, ettei heillä ole ollut mahdollisuutta osallistua tiettyihin nähtävyyksiin, jotka oli suljettu kunnostusta varten, muun muassa nukkejen vetovoima.

Aivan ihana paikka myös aikuisille, eikä ollut pahoja jonoja. Hieno päivä tyttären kanssa