Valitse päivämäärät
Pariisi

Teema- ja huvipuistot

  • Pääsyliput
  • Päiväretket
  • Muut elämykset
  • Seikkailut
  • Yhdistelmäkierrokset
19 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 19

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pariisi, Teema- ja huvipuistot

Teema- ja huvipuistot: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pariisi?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Pariisi ovat:

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 11 771 arvosteluun

Disneyland ja puistot tarjoavat paljon visuaalisesti. Siellä on joitain nähtävyyksiä, mutta valitettavasti joudut odottamaan jopa 2 tuntia. Suosittelemme ottamaan mukaan välipaloja ja juomia, sillä nämäkin osastot ovat täynnä. (On vesipisteitä, joissa voit täyttää pullot ilmaiseksi.) Se on erittäin tungosta! Muista kirjoittaa lasten puhelinnumerot esimerkiksi t-paitoihin/rannekoruihin. Valitettavasti 1,02 m ei ole standardi, jotta ajelu olisi vaaraton. Kiinnitä huomiota suunnitelman varoituskolmioon. Esimerkiksi Twilight Tower ei todellakaan ole pienille lapsille. Täällä putoat hissillä. Vinkki: kiinnitä huomiota rakennuksen edessä oleviin ikkunoihin, sillä saat vaikutelman. Otat tavarasi mukaan kaikkialle. Emme nähneet kaappeja. Älä missaa iltaesitystä. Edessämme ranskalaiset huusivat "istu alas". Tämä on loistava idea, koska sen avulla kaikki näkevät esityksen selkeästi. Palaamme ehdottomasti. 2Days-2Parks oli ajallisesti ok.

Varasimme liput etukäteen varmistaaksemme, että pääsimme todella Disneylandiin sinä päivänä. Meillä oli asunto kävelyetäisyydellä 2 päivää ja pystyimme nauttimaan koko päivästä. Kylttien mukaan sisäänpääsyä oli vain varatuilla lipuilla. Koronan vuoksi puistossa oli vielä vähemmän väkeä, vaikka väkijoukkoja oli selvästikin paita pois päältä. Esitykset ovat hyvin ajoitettuja ja hahmot kävelevät toisinaan puiston läpi upeissa puvuissaan. Jonot nähtävyyksissä olivat siedettävät (keskimäärin jopa 45 minuuttia). Mutta siellä oli myös näyttö, jossa odotusaika arvioitiin, haluatko jonottaa vai et. Bistroissa ja ravintoloissa ei ollut jonoja, eivätkä kaupatkaan olleet liian täynnä. Sen kruunasi lasershow juhlavuoden ilotulituksella. Aivan jättimäinen ja upea. Yksi parhaista lomapäivistämme. Huomaa: Älä välttämättä aja juhannuksena 38 asteessa

Meillä oli 1 päivän lippu, mutta emme voineet nähdä kaikkia nähtävyyksiä, joissa halusimme käydä. Ainoa valitukseni oli, että jotkut nähtävyydet olivat lähellä aikaisemmin kuin itse puisto. Myös esitysajat tulee ilmoittaa, jotta ihmiset pääsevät paikalle, jossa esitys pidetään.

GetYourGuide-lipun kanssa kaikki sujui hyvin. Olimme kahden teinin kanssa puistossa, siellä oli jo paljon tungosta, mutta jos et välttämättä halua nähdä KAIKKEA, niin voit tehdä sen hienosti. Se on varmasti kokemus meille isoillekin lapsille, jos kerran elämässäsi teet sen.

Kaikki meni erittäin hyvin, ei hätää! Matka sujuu hyvin julkisilla kulkuvälineillä sinne. Suosittelen vahvasti laittamaan liput puhelimeen, se toimii skannereissa paremmin kuin tulostettu versio.