Pääsylippu

Pariisi: Versaillesin palatsin ja puutarhan täysi pääsylippu

Pariisi: Versaillesin palatsin ja puutarhan täysi pääsylippu

Pian loppuunmyyty Varattu eilen 93 kertaa

alkaen 20 € per henkilö

Pian loppuunmyyty Varattu eilen 93 kertaa

Nauti 1 tai 2 päivän täydestä pääsystä Versaillesin koko alueeseen, mukaan lukien palatsi, Trianon, Marie Antoinetten kartano ja puutarhat. Päivitä ja katso kuuluisa Musical Gardens tai Fountain Show.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.

Elämys

Kohokohdat
 • Nauti täydestä pääsystä Versaillesin palatsiin ja puutarhaan 1 tai 2 päivän ajan
 • Lue lisää "Aurinkokuninkaasta" ja muista Ranskan monarkian legendoista
 • Kävele muodollisten ja epävirallisten puutarhojen läpi ja vieraile Marie Antoinetten yksityisellä tilalla
 • Katso, kuinka suihkulähteet syttyvät musiikin ääneen (valinnainen)
 • Kävele häikäisevän peilihallin läpi
Koko kuvaus
Vieraile Versaillesin palatsissa ja puutarhoissa ennakkoon varatulla 1 tai 2 päivän täyden pääsylipulla. Tutustu koristeellisiin State Apartmentsiin ja henkeäsalpaavaan peilisaliin Ranskan monarkian virallisessa asuinpaikassa vuosina 1682–1789. Lue lisää Ludvig XIV:stä ja muista Ranskan kuninkaallisista. Hanki elämän tuntua ranskalaisessa hovissa kävellessäsi kimaltelevan peilihallin läpi. Kävele legendaarisissa puutarhoissa omaan tahtiisi ja ihaile suihkulähteitä, veistoksia ja kauniisti hoidettuja nurmikoita. Nauti pääsystä Grand- ja Petit Trianoniin omilla tonttillaan. Katso, missä "aurinkokuningas" viihdytti yksityisesti ja minne hän menisi pakenemaan hovielämän ankaruutta. Mene sitten Marie Antoinette's Estateen ja selvitä, mistä hän etsisi turvaa yksityisesti.
Sisältää
 • 1 päivän lippu palatsiin
 • 1 päivän pääsy koko Versaillesin alueeseen (mukaan lukien Marie Antoinetten kartano, Trianon ja Versaillesin puutarhat)
 • Pääsy musiikkipuutarhaan tai Fountain Show -esitykseen (jos vaihtoehto on valittu)
 • Opas
 • Ruoat ja juomat
Covid-19-varotoimenpiteet

Sinun tulee varata tämä aktiviteetti verkossa, sillä lipputoimisto on suljettu

Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tapaaminen Versaillesin palatsissa, Place d'Armes, 78000 Versailles. Junalinjan RER C töiden vuoksi 15.7.-25.8. junaan pääsee vain Station Javelilta (Metro 10).

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Passi tai henkilökortti
 • Passi tai henkilöllisyystodistus lapsille

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Touko-, kesä-, syys- ja lokakuussa: Tiistaisin, torstaisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin: Palatsiin on ilmainen sisäänpääsy alle 6-vuotiaille, lippu vaaditaan. 6-17-vuotiaille vierailijoille tulee ostaa 10 euron lippu paikan päällä. Keskiviikkoisin: Palatsin sisäänpääsy on ilmainen alle 6-vuotiaille, lippu vaaditaan. 6-17-vuotiaille vierailijoille sisäänpääsy on ilmainen, sinun tulee hankkia ilmainen lippu paikan päällä
 • Heinä- ja elokuussa: Joka päivä: Palatsin sisäänpääsy on ilmainen alle 6-vuotiaille, lippu vaaditaan. 6-17-vuotiaille vierailijoille tulee ostaa 10 euron lippu paikan päällä
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,3 /5

perustuen 11401 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,1/5
 • Palvelu
  4,2/5
 • Organisointi
  3,9/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Linna ja puutarha ovat olleet silmien juhlaa. Sinun on kuitenkin oltava tietoinen väkijoukosta. Vierailumme aikana kävijöitä oli niin paljon, että oli vaikea sietää. Jos liikut linnassa, niin vain yhteen suuntaan. Yksityishuoneiden edessä olevassa aulassa oli niin massiivinen väkijoukko, että (myös kuumuuden vuoksi) olin verenkierron romahtamisen partaalla. Linnan 2 työntekijää yksinkertaisesti kieltäytyi pyynnöstämme viedä meidät hätäuloskäyntiin! Ilmeisesti se menee vain yhteen suuntaan. Lapset huusivat ja ilma paheni ja paheni. Toisen puolen tunnin kuluttua tässä huoneessa toinen työntekijä huomasi meidät. Hän reagoi välittömästi ja antoi meidän käyttää hätäuloskäyntiä tässä huoneessa epäröimättä. Hän on pyytänyt anteeksi useita kertoja.

Lue lisää

29. heinäkuuta 2022

Versailles oli kaunis! Menimme vasta myöhemmin päivällä - klo 14, eikä jonoa ollut sisäänpääsyyn. Se on valtava paikka, eikä meillä ollut opasta emmekä ostaneet äänilaitetta, mutta löysimme sen hienosti seikkaillessamme yksin. Se oli erittäin kuuma päivä, joten jopa palatsissa oli erittäin kuuma ja tungosta. Olimme iloisia voidessamme tutkia puutarhoja ja löytää pienen ulkokahvilan, jossa meillä oli kreppejä ja jäätelöä. Meillä oli todella mukavaa helteestä huolimatta.

Lue lisää

27. heinäkuuta 2022

Huolimatta Pariisista tarvittavasta junasta ei kuljettu huoltotöiden vuoksi ja sen seurauksena meillä oli pidempi kävelymatka palatsiin, se oli sen arvoista. Tällainen upea retki ja kaksi teini-ikäistä poikaani hämmästyivät sen valtavasta koosta. Puutarhat olivat meille kohokohta, ylimääräisen rahan arvoisia. Vaikka kuponkia ostettaessa ei ollut selvää, minun olisi maksettava ylimääräistä 2 teini-ikäisestä pojastani puutarhasta, olen iloinen, että teimme. Rakastin musiikkia, joka soi puutarhassa. Jos olisin tiennyt, kuinka laajat puutarhat ovat, olisin suunnitellut viipyväni pidempään ja vuokraavani polkupyöriä tai veneen liikkumista varten. Tämä on nähtävyys, jota ei kannata missata Ranskassa.

Lue lisää

17. heinäkuuta 2022

Tuotteen tunnus: 59565