Pääsylippu

Pariisi: Versaillesin palatsin ja puutarhan täysi pääsylippu

Pariisi: Versaillesin palatsin ja puutarhan täysi pääsylippu

Pian loppuunmyyty Varattu eilen 115 kertaa

alkaen 21,50 € per henkilö

Pian loppuunmyyty Varattu eilen 115 kertaa

Nauti päivästä Versaillesissa tällä pääsylipulla. Vieraile palatsissa, Trianonissa, Marie Antoinette's Estatessa ja puutarhoissa ja katso kuuluisa Musical Gardens tai Fountain Show valinnaisella päivityksellä.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Pidä matkasuunnitelmasi joustavina – varaa paikkasi tänään ja maksa myöhemmin.
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Tarkista aktiviteetin kuponki varauksen tehtyäsi saadaksesi täydelliset tiedot. Lue lisää
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.

Elämys

Kohokohdat
 • Nauti täydestä pääsystä Versaillesin palatsiin ja puutarhaan
 • Lue lisää "aurinkokuninkaasta" ja muista Ranskan monarkian legendoista
 • Kävele muodollisten ja epävirallisten puutarhojen läpi ja vieraile Marie Antoinetten yksityisellä tilalla
 • Katso, kuinka suihkulähteet syttyvät musiikin ääneen (valinnainen)
 • Kävele häikäisevän peilihallin läpi
Koko kuvaus

Vieraile Versaillesin palatsissa ja puutarhoissa ennakkoon varatulla 1 päivän täyden pääsylipulla. Tutustu koristeellisiin valtion asuntoihin ja henkeäsalpaavaan peilihalliin Ranskan monarkian virallisessa asuinpaikassa vuosina 1682–1789. Lue lisää Ludvig XIV:stä ja muista Ranskan kuninkaallisista. Hanki elämän tuntua ranskalaisessa hovissa kävellessäsi kimaltelevan peilihallin läpi. Kävele legendaarisissa puutarhoissa omaan tahtiisi ja ihaile suihkulähteitä, veistoksia ja kauniisti hoidettuja nurmikoita. Nauti pääsystä Grand- ja Petit Trianoniin omalla alueellaan. Katso, missä "aurinkokuningas" viihdytti yksityisesti ja minne hän menisi pakenemaan hovielämän ankaruutta. Mene sitten Marie Antoinette's Estateen ja selvitä, mistä hän etsisi turvaa yksityisesti.

Valitse suihkulähde ja nauti upeasta suihkulähdeshowsta tai ikonisista musiikkipuutarhoista päättääksesi vierailusi.

Sisältää
 • 1 päivän lippu palatsiin
 • 1 päivän pääsy koko Versaillesin alueeseen (mukaan lukien Marie Antoinetten kartano, Trianon ja Versaillesin puutarhat)
 • Pääsy musiikkipuutarhaan tai Fountain Show -esitykseen (jos vaihtoehto on valittu)
 • Opas
 • Ruoat ja juomat
Covid-19-varotoimenpiteet

Sinun tulee varata tämä aktiviteetti verkossa, sillä lipputoimisto on suljettu

Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Esitä lippusi suoraan Versaillesin palatsissa, Place d'Armes, 78000 Versailles.

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Passi tai henkilökortti
 • Passi tai henkilöllisyystodistus lapsille

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Touko-kesäkuussa, syys-lokakuussa (tiistai, torstai, perjantai, lauantai ja sunnuntai) palatsin sisäänpääsy on alle 6-vuotiaille ilmainen. 7-17-vuotiaille vierailijoille on ostettava lippu paikan päällä. (10 €/hlö)
 • Kaikkina keskiviikkoisin palatsin sisäänpääsy on ilmainen alle 18-vuotiaille. Sinun tulee hankkia ilmainen lippu paikan päällä
 • Heinä-elokuussa palatsin sisäänpääsy on alle 6-vuotiaille ilmainen joka päivä. 7-17-vuotiaille vierailijoille tulee ostaa paikan päällä lippu paikan päällä (10 €/hlö)
 • Puutarhat ovat avoinna klo 8.00-20.30. Lauantaisin yösuihkulähteiden aikana viimeinen sisäänpääsy on aikaisin klo 17.30
 • Viimeinen sisäänkäynti palatsiin on klo 18
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,3 /5

perustuen 12842 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,1/5
 • Palvelu
  4,2/5
 • Organisointi
  3,9/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Suora sisäänkäynti, jonka avulla voit vierailla palatsin sisäosissa polkua pitkin. Huoneessa käynnin jälkeen ei ole mahdollista palata tarpeettoman sekaannuksen välttämiseksi. Sisältä on mahdollista ostaa ääniohjattu tallennin, joka on erillinen hinta. Lippu on myös ainutlaatuinen puutarhoihin pääsyyn, mikä on erittäin hyödyllinen kaksinkertaisten jonojen välttämiseksi. Suosittelen saapumaan portille vähintään 30 minuuttia ennen varauksen alkua, muuten olet vaarassa jäädä jonoon yli 1 tunniksi.

Lue lisää

3. lokakuuta 2022

Linna ja puutarha ovat olleet silmien juhlaa. Sinun on kuitenkin oltava tietoinen väkijoukosta. Vierailumme aikana kävijöitä oli niin paljon, että oli vaikea sietää. Jos liikut linnassa, niin vain yhteen suuntaan. Yksityishuoneiden edessä olevassa aulassa oli niin massiivinen väkijoukko, että (myös kuumuuden vuoksi) olin verenkierron romahtamisen partaalla. Linnan 2 työntekijää yksinkertaisesti kieltäytyi pyynnöstämme viedä meidät hätäuloskäyntiin! Ilmeisesti se menee vain yhteen suuntaan. Lapset huusivat ja ilma paheni ja paheni. Toisen puolen tunnin kuluttua tässä huoneessa toinen työntekijä huomasi meidät. Hän reagoi välittömästi ja antoi meidän käyttää hätäuloskäyntiä tässä huoneessa epäröimättä. Hän on pyytänyt anteeksi useita kertoja.

Lue lisää

29. heinäkuuta 2022

Versailles oli kaunis! Menimme vasta myöhemmin päivällä - klo 14, eikä jonoa ollut sisäänpääsyyn. Se on valtava paikka, eikä meillä ollut opasta emmekä ostaneet äänilaitetta, mutta löysimme sen hienosti seikkaillessamme yksin. Se oli erittäin kuuma päivä, joten jopa palatsissa oli erittäin kuuma ja tungosta. Olimme iloisia voidessamme tutkia puutarhoja ja löytää pienen ulkokahvilan, jossa meillä oli kreppejä ja jäätelöä. Meillä oli todella mukavaa helteestä huolimatta.

Lue lisää

27. heinäkuuta 2022

Tuotteen tunnus: 59565