Pääsylippu

Versailles ja puutarhat: Täysi pääsylippu ja audio-opas

Versailles ja puutarhat: Täysi pääsylippu ja audio-opas

Pian loppuunmyyty
Pian loppuunmyyty

alkaen 20 € per henkilö

Tutustu Versailles'een yhden tai kahden päivän ajan. Koe koko alue, kuten palatsi, Trianon, Marie Antoinetten rakennus ja puutarhat. Hyödynnä audio-opasta palatsissa. Päivitä kierrokseesi kuuluisa Musical Gardens tai suihkulähde-esitys.

Tietoa tästä lipusta

Ilmainen peruutus
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Covid-19-varotoimenpiteet
Erityisiä terveys- ja turvallisuustoimenpiteitä sovelletaan. Lue lisää
Varaa nyt, maksa myöhemmin
Varaa nyt ja maksa myöhemmin varataksesi paikkasi ilman kuluja tänään. Lue lisää
Voimassa 1 päivä
Tarkista saatavuus nähdäksesi aloitusajat.
Sisältää audio-oppaan
espanja, kiina, englanti, ranska, saksa, italia, japani, puola, portugali, venäjä

Elämys

Koko kuvaus
Vieraile Versailles'n palatsissa ja puutarhoissa tällä yhden tai kahden päivän lipulla. Hämmästele koristeellisia kuninkaallisia tiloja ja henkeäsalpaavaa peilisalia Ranskan monarkian virallisessa palatsissa vuosina 1682-1789. Opi lisää Louis XIV:stä ja muista ranskan kuninkaallisista ilmaisen audio-oppaan avulla. Tutustu Ranskan hoviin ja kävele kimaltavassa peilisalissa. Lähde kävelylle legendaarisiin puutarhoihin omassa rauhassasi. Viearile Grand ja Petit Trianonilla. Pääset sisälle myös Grand ja Petit Trianoniin. Näe paikat, joissa Aurinkokuningas vietti vapaa-aikansa ja mihin hän pakeni vaativaa hovielämää.
Sisältää
 • Yhden tai kahden päivän lippu palatsiin
 • Yhden tai kahden päivän sisäänpääsy kaikkialle Versailles'n alueille (Versaillesin palatsi, Mario Antoinetten asunto, Trianonin ja Versailles'n puutarhat)
 • Pääsy joko musiikkipuutarhaan tai musiikkisuihkulähde-esitykseen (riippuen valitusta vaihtoehdosta)
 • Ääniopas (saatavilla 11 kielellä, lataaminen vaaditaan)
 • Opas
 • Ruoat ja juomat
Covid-19-varotoimenpiteet

Sinun tulee varata tämä aktiviteetti verkossa, sillä lipputoimisto on suljettu

Turvatoimenpiteet käytössä
 • Kaikki asiakkaiden koskettamat alueet ja pinnat puhdistetaan tihein väliajoin
 • Kävijämäärä on rajoitettu väkijoukkojen vähentämiseksi
Matkailijoiden vaatimukset
 • Sinun täytyy tuoda kasvomaski mukanasi ja käyttää sitä

Valitse osallistujat ja kieli

Osallistujat

Päivämäärä

Tapaamispaikka

Tapaaminen Versaillesin palatsissa, Place d'Armes, 78000 Versailles. Junalinjan RER C töiden vuoksi 15.7.-25.8. junaan pääsee vain Station Javelilta (Metro 10).

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa

Ota mukaasi

 • Passi tai henkilökortti
 • Passi tai henkilöllisyystodistus lapsille

Hyvä tietää ennen lähtöä

 • Palatsin sisäänpääsy on ilmainen alle 18-vuotiaille ja alle 26-vuotiaille EU-kansalaisille. Molemmissa tapauksissa vaaditaan lippu määritellylle aikavälille, sekä voimassa oleva henkilötodistus. 18-26-vuotiaat ei-EU-kansalaiset joutuvat ostamaan lipun, elleivät he asu EU:ssa enemmän kuin kolme kuukautta
 • Puutarhat on suljettu mainittuina päivinä ilman lippua. Pääsy ilmainen puutarhoihin vain 0-5-vuotiaille lapsille näinä päivinä
 • Linnassa vierailevien henkilöiden tulee käyttää maskia
 • COVID-19 -toimenpiteistä johtuen audio-opas täytyy ladata nähtävyyden verkkosivuilta. Et saa fyysistä audio-opasta
Asiakasarvostelut

Yleisarvosana

4,3 /5

perustuen 10377 arvosteluun

Arvostelujen yhteenveto

 • Hinta-laatusuhde
  4,1/5
 • Palvelu
  4,2/5
 • Organisointi
  3,9/5

Järjestys:

Matkustajatyyppi:

Tähtiarvosana:

Meillä oli ihana päivä, johon palatsi ja puutarhat eivät voi olla vaikuttuneita. Suihkulähteet olivat upeita. Puutarhalippujen kanssa oli kuitenkin hämmennystä. Lipussa todettiin, että sisäänpääsy puutarhaan sisälsi pääsyn musiikkipuutarhaan tai suihkulähdeesitykseen, mutta pääsimme kuitenkin käsiksi kaikkeen, joten olin hämmentynyt tästä. Myöskään 17- ja 15-vuotiaidemme liput eivät päässeet puutarhaan, vaikka tämä todettiin varauksen yhteydessä. Se koskee vain 6-vuotiaita ja sitä nuorempia lapsia. Tämän seurauksena meidän piti jonottaa 3 kertaa päästäksemme puutarhaan: ensinnäkin, kun meille kerrottiin, että meidän piti ostaa kaksi lippua lisää, toiseksi ostaa liput, ja kolmanneksi oli palattu alkuperäiseen jonoon päästäksemme puutarhaan. Monilla muilla perheillä, joissa on yli 6-vuotiaita lapsia, on sama ongelma. Se oli turhauttavaa, koska kaikki kolme jonoa olivat niin pitkiä.

Lue lisää

21. huhtikuuta 2022

Todella kaunis paikka, joka näyttää loputtomalta tilan suhteen. Sisäänpääsyille on 2 erillistä jonoa kello ja puoli yksitoista. Itse palatsissa vietimme noin 2,5 tuntia. Puutarha on niin suuri, että jos päätät kävellä koko paikan (sen sijaan, että vuokraat rattaita), saatat todennäköisesti viettää siellä koko päivän. Meillä oli myös upea lounas puutarhassa sijaitsevassa La Flotillessa. Muista vain käyttää sopivia kenkiä, jos sataa, sillä puutarhassa on hiekkaa ja mutaa!

Lue lisää

14. huhtikuuta 2022

Versailles is worth of seeing. Althought I had bought this ticket before going, I had to wait on the same line with those who had not bought the ticket, for 2 hours, but everything went quickly as I had nice people around the line. We had nice conversations and they kept my place while I went to Ladies room. So, be social there! Reserve the whole day for visiting Versailles, it is a huge place inside and outside. So gorgeous rooms and Royal Opera. On a warm day, hats are useful at the Gardens. Reserve also water to drink. There is a restaurant and cafe inside the Palace, delicious food and pastries. I recommend, I ate pasta, took cappuccino and strawberry cake. There is a little train going to other sightseeings inside the area, to the lake, where people can hire a boat to row, to Maria Antoinette Palace etc. It was 8€, round trip. Nice experience just to relax. I did not see the fountain show, but they were playing so wonderful music in the Gardens, which warmed my heart.

Lue lisää

26. syyskuuta 2019

Tuotteen tunnus: 59565