1. Ranska
 2. Ile-de-France
 3. Pariisi
 4. Versailles'n palatsi

Versaillesin palatsi: Pääsylippu ja ääniopas

Tuotteen tunnus: 59528
Näytä galleria
Tutustu Ranskan vanhan hallinnon keskiöön ajoilta ennen vallankumousta. Näe palatsi, tutustu Aurinkokuninkaan koristeelliseen peilisaliin ja lähde kävelylle palatsin puutarhoihin (sesonkiaikaan).
Tietoa tästä lipusta
Peruuta viimeistään 24 tuntia etukäteen ja saat täyden hyvityksen
Tulostettu lippu tai mobiililippu hyväksytään
Voimassa 1 päivä
Aloitusajat 09.30, 13.30, 16.30
Ohita lippujono
Pikavahvistus
Audio-opas/kuulokkeet
espanja, kiina, englanti, ranska, saksa, italia, japani, puola, portugali, venäjä

Valitse osallistujat, päivä ja kieli:

Ladataan...

Elämys

Kohokohdat
 • Opi lisää Ranskan monarkian tärkeimmistä henkilöistä, kuten legendaarisesta Aurinkokuninkaasta, kätevän äänioppaan avulla (saatavilla 11 kielellä)
 • Kävele säihkyvän peilisalin läpi
 • Tutustu palatsin upeisiin puutarhoihin (vain rajattuina päivinä sesongin aikaan)
Koko kuvaus
Hämmästele koristeellisia kuninkaallisia tiloja ja henkeäsalpaavaa peilisalia Versaillesin palatsissa, joka oli Ranskan monarkian virallinen residenssi vuosina 1682-1789. Opi lisää Ludwig XIV:stä ja muista Ranskan kuninkaallisista hintaan kuuluvan äänioppaan avulla.

Versailles sijaitsee vain puolen tunnin junamatkan päässä Pariisin keskustasta, ja oli rauhaisa kyläpahanen ennen kuin Ludwig XIII rakennutti sinne metsästysmajansa vuonna 1623. Vuosisadan loppuun mennessä rakennus oli laajentunut jo suureksi monarkian keskukseksi, joka oli absoluuttisen monarkian symbolinen keskus vanhan hallituksen aikaan.

Ludwig XIV muutti kuninkaallisen perheen palatsiin vuonna 1682 ja kaksi valtavaa lisäsiipeä rakennettiin vuosina 1678–1715. Lipullasi pääset sisään Le Vaun rakentamiin kuninkaallisiin tiloihin. Tutustu Ranskan vanhan hovin elämään ja kävele kimaltavassa peilisalissa.

Opi Ranskan monarkian keskeisistä hahmoista aina Ranskan suuren vallankumouksen aikaan asti, jolloin kuningasperhe pakotettiin palaamaan Pariisiin lokakuussa 1789. Kävele legendaarisissa puutarhoissa omaan tahtiisi, ihaile suihkulähteitä, veistoksia ja kauniisti leikattuja nurmikoita.

Huomaathan, että jopa ennakkoon varatulla lipulla odotusaika palatsiin saattaa olla yli kaksi tuntia. Saavu mieluiten aikaisin aamulla tai iltapäivällä välttääksesi jonoja.
Sisältää
 • Ohita jonot pääsylippu Versailles'n palatsiin
 • Sisäänpääsy Versailles'n puutarhoihin (ei suihkulähde-esitysten aikaan, tarkistathan kohdan "lisätiedot")
 • Ladattava ääniopas (saatavilla seuraavilla kielillä: espanja, kiina, englanti, ranska, saksa, italia, japani, korea, puola, portugali ja venäjä)
Ei sisällä
 • Sisäänpääsy Versailles'n puutarhoihin Grandes Eaux Spectacles -päivinä
 • Sisäänpääsy Trianoniin
 • Sisäänpääsy Marie Antoinetten kartanoon
 • Opas

Varaudu aktiviteettiin

Tapaamispaikka

Esitä kuponkisi suoraan palatsin sisäänkäynnillä. Saavu aikaisin (klo 8.45) välttääksesi pitkät jonot turvatarkastuksessa sesongin aikaan. Versaillesin palatsi, Place d'Armes, 78000 Versailles. RER C -junalinjalla tehdään korjaustoimenpiteitä 15.7.–25.8., jolloin junalla voi matkustaa vain Javel-asemalta (metro 10).

Avaa Google Maps ⟶
Tärkeää tietoa
Ota mukaasi
 • Sateenvarjo
 • Passi tai henkilöllisyystodistus lapsille
Hyvä tietää ennen lähtöä
• Covid-19:stä johtuen ääniopas ei ole saatavilla paikan päällä, joten lataathan sen palatsin verkkosivuilta
• Palatsin sisäänpääsy on ilmainen alle 18-vuotiaille ja alle 26-vuotiaille EU-kansalaisille. Sinun ei tarvitse tässä tapauksessa varata lippua, mutta voimassa oleva henkilöllisyystodistus vaaditaan. 18–25-vuotiaiden ei-EU-kansalaisten tulee ostaa lippu
• Saatat joutua odottamaan hieman turvatarkastuksessa. Tällä lipulla voit ohittaa vain lippujonot
• Näinä päivinä sisäänpääsy puutarhoihin maksaa 9 € ekstraa. Voit myös varata ohjelmat "Versailles'n palatsi ja suihkulähdeshow"
• Linnassa vierailevien henkilöiden tulee käyttää maskia
• Palatsin sisäänpääsy on ilmainen alle 18-vuotiaille ja alle 26-vuotiaille EU-kansalaisille. Sinun ei tarvitse tässä tapauksessa varata lippua, mutta voimassa oleva henkilöllisyystodistus vaaditaan. Sinun tulee kuitenkin noutaa ilmainen lippu tiskiltä. 18–25-vuotiaiden ei-EU-kansalaisten tulee ostaa lippu

alkaen 18 € per henkilö

Asiakasarvostelut
Yleisarvosana
4,0 / 5
perustuen 1426 arvosteluun
Arvostelujen yhteenveto
Palvelu
4,0/5
Organisointi
3,8/5
Hinta-laatusuhde
3,8/5
Turvallisuus
4,3/5

Järjestäjä:

GetYourGuide Tours & Tickets GmbH

Tuotteen tunnus: 59528