Valitse päivämäärät
Pariisi

Ystävänpäiväelämykset

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Pariisi, Ystävänpäivän aktiviteetit

Ystävänpäivän aktiviteetit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Pariisi?

Muita ohittamattomia asioita kohteessa Pariisi ovat:

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 1 189 arvosteluun

Laiva oli erittäin mukava, se on ilmastoitu, mikä oli upeaa, koska se oli kuuma päivä. Kaikki tuolit ovat ulospäin, ja näkymä oli kaunis! Meille tarjottiin 3 ruokalajia, joissa oli 2 vaihtoehtoa pääruoaksi ja jälkiruoaksi. Oli todella rentouttavaa pitkän kävelypäivän jälkeen! Auringonlasku oli upea, paljon mahdollisuuksia ottaa kuvia.

Ruoka oli melko hyvää hintaan, vene tarjosi upeat näkymät joen varrella oleville nähtävyyksille (mene veneen päälle upeita kuvia varten illallisen jälkeen), ja henkilökunta oli erittäin tehokasta ja ystävällistä. Tämä on paras kahdesta Pariisissa tekemämme jokiristeilystä. Suosittelen ehdottomasti.

Upea kokemus koko perheelle. Lapset lumoutuivat valaistusta Eiffel-tornista. Ruoka on keskimääräistä, lapsille oli kiinteä menu, jossa oli kanaa ja perunoita, mistä he eivät olleet innoissaan, koska he odottivat parempaa illallista.

Erinomainen, hyvä kuljettaja. Näimme kaupungin symbolisimmat monumentit. Minun täytyy vain nähdä panteoni. Kolofoni Eiffel-tornin kanssa. 100% suositeltavaa

Fantastinen kokemus niille, jotka haluavat vierailla kaupungissa illalla