Valitse päivämäärät

Pariisin Disneyland

Vietä lumoava päivä viehättävässä, retro-futuristisessa Disneyland Parisissa.

21 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/2

Pariisin Disneyland: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisin Disneyland? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisin Disneyland : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 7 639 arvosteluun

Sanalla sanoen, olin hämmästynyt! Uskomattoman utopistinen maailma, jossa olet erittäin vaikuttunut iästäsi riippumatta. Nautinnollinen toiminta, jossa olet ladattu turvallisella adrenaliinilla, seikkailulla ja positiivisilla fiiliksillä. Yksi palaute on, että lippumme oli klo 23.00 asti, mutta koska menimme talvella, tapahtumat päättyivät klo 20.30. Tämä sai meidät surulliseksi, mutta emme haitanneet, koska oli erittäin kylmä ja olimme erittäin väsyneitä koko päivän. Toisaalta molemmille puistoille on hieman vaikeaa jakaa yhtä aikaa. Ajattelimme palata Walt Disney Studio -puistoon, koska emme tienneet sen sulkeutuvan aikaisin, mutta emme voineet. Kaikkiin tapahtumiin on mahdotonta osallistua. Pikakierroksen myötä tähän ajanjaksoon mahtuu ehkä enemmän nähtävyyksiä. Lopulta pidin todella tästä satuhengestä! Haluaisin olla siellä useammin.

Hieno arkipäivä helmikuun lomien aikana, hyvin vähän odottelua nähtävyyksillä, varsinkin aamuisin. Yhdessä päivässä meillä oli aikaa nauttia yhdestä puistosta. Vieraillaksesi kahdessa puistossa ja ehtiäksesi tehdä nähtävyyksiä kävellen ... on parempi suunnitella 2 päivää Ainoa ongelma: ei karttaa .. sinun on ladattava sovellus löytääksesi puiston, mutta sinä päivänä ei ole verkkoon.

Kaikki oli ihanaa, olin 6-vuotiaan poikani kanssa, joten yksi päivä yhden puiston kanssa riitti meille, lapsille 12-vuotiaasta alkaen, mielestäni 2 puistoa ja 2 päivää ovat mahdollisia (henkilökohtainen mielipiteeni). Olivat tammikuussa, koska siellä ei ole niin suuria jonoja;) mutta oli kylmä. Harmi, että Miki ei ollut paraatissa (

Upea aika epätodellinen kokemus ja lippu toimi kuten sanoi. Suosittelen hankkimaan premier-pikapassin, joka on sen arvoista, se maksaa 80 puntaa, mutta älä odota yli 5 minuuttia per matka. Ehdota, että RER-juna vie sinut suoraan Disneylandiin paljon halvemmalla kuin siirrot.

Se oli vain kaunista, erittäin uuvuttavaa, mutta 2 puistoa yhdessä päivässä, mutta se oli sen arvoista, varsinkin lapsille. Mutta varaisin kaiken etukäteen, myös Marvel-kuvat, muuten kaikki on valitettavasti täynnä. Jopa ravintolat. Ensi kerralla olen viisaampi