Pariisin Disneyland

Vietä lumoava päivä viehättävässä, retro-futuristisessa Disneyland Parisissa.

  • Pääsyliput
  • Kuljetukset
  • Päiväretket
15 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Pariisin Disneyland: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisin Disneyland? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisin Disneyland : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 5 733 arvosteluun

Unelmani oli vierailla Disneyssä ja se unelma toteutui Ihana päivä, onnistuimme vierailemaan molemmissa puistoissa ja jäimme ilotulitusnäytökseen, on myöhä, mutta se on todella sen arvoista. Kun ostin lipun täältä, puistoihin oli erittäin helppo päästä sisään, meidän ei tarvinnut jonottaa ja pääsimme helposti sisään Supersuosittelen

Joten helppo luottamuksen arvoinen, eikä mitään ongelmia yhdenkään lipun kanssa. Ja maksat siitä, mitä ostat jokaisen pennin arvoinen, suosittelen ehdottomasti tätä sivustoa. Passit toimi joka päivä, jonka ostimme. Niin hyvä, että aiomme ostaa lippuja jälleen hyvin pian, koska matkustamme Disneylle muutaman kuukauden kuluttua.

Saavuimme metron ja RER:n ansiosta, joka jättää sinut suoraan puiston sisäänkäynnille, ja meidät tervehdittiin innostuneesti ja hämmästyneinä. Se oli hauska kokemus, mutta myös jännittävä. Suosittelen jäämään finaaliin klo 23.00 olemaan sanaton.

Lipun hankinta oli helppoa ja sujuvaa tämän sivuston kautta. Suosittelen hankkimaan lipun etukäteen, koska erittäin usein puisto on loppuun myyty. Lippu tuli siis kätevästi kännykkään.

Tunnelmaltaan omaa luokkaansa. Hieno kokemus lapsille ja aikuisille.