Pariisin katakombit

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Tarinoita ja legendoja Pariisin katakombeista

Pysähdy, tämä on kuolleiden valtakunta! Tämä varoittava viesti varoittaa Pariisin katakombien sisäänkäynnillä vierailijoita siellä lymyävistä vaaroista. Ainoastaan osa tästä massiivisesta tunneliverkostosta on avoinna yleisölle. Mitä kaikkea tästä Pariisin romanssin, kapinallisuuden ja idealismin hautakammiosta löytyykään?

 • Kuolleiden siirtäminen

  1. Kuolleiden siirtäminen

  1700-luvulla Pariisin hautausmaat olivat niin täynnä, että ne pilasivat kaupungin viini- ja maitovarastot. Pian tämän jälkeen kuusi miljoonaa ruumista siirrettiin kaupungin muinaisiin maanalaisiin kammioihin.

 • Aaveita ja salakuljettajia

  2. Aaveita ja salakuljettajia

  Ihmiset uskovat, että katakombeissa kummittelee. Useimmat aavemaisista tapauksista johtuvat luultavasti salakuljettajista, jotka pelottelivat karmivilla äänillä katakombeihin eksyneitä ihmisiä.

 • Vaikutus kaupungin rakentamiseen

  3. Vaikutus kaupungin rakentamiseen

  Tunneliverkosto on niin laaja, että uusien rakennusten perusteiden kaivaminen on haastavaa. Katakombien vuoksi Pariisi on yksi matalimmista pääkaupungeista.

 • Vive La Resistance - eläköön vallankumous!

  4. Vive La Resistance - eläköön vallankumous!

  Ranskan vallankumousliike oli katakombeissa piilossa natseilta, jotka eivät voineet tunkeutua tunneliverkostoon ilman karttoja. Urbaanin legendan mukaan katakombien ansiosta eräs sotilasyksikkö katosi jäljettömiin.

 • Salainen elokuvateatteri

  5. Salainen elokuvateatteri

  Ihmiset menevät usein katakombeihin juhlimaan tai tekemään seinämaalauksia. Verkostosta on löydetty jopa kokonainen elokuvateatteri. Teatterin sähköt oli katkaistu ja sieltä löytyi kyltti, jossa luki: "Älkää yrittäkö etsiä meitä!"

Suunnittele vierailusi

 • Paras aika vierailulle

  Varaa opastettu ohita jonot -kierros, jonka avulla voit välttää tuntien mittaiset jonot. Ilman kyseistä lippua kannattaa saapua n. 30-60 minuuttia ennen kuin katakombien ovat avautuvat. Vältät näin huomattavasti pidemmän jonotuksen. Katakombit ovat avoinna tiistaista sunnuntaihin klo 10.00-20.00.

 • Paljonko aikaa tarvitsen?

  Hyvä ja virallinen kierros katakombeissa kestää n. 2-3 tuntia.

 • Kuinka pukeutua katakombikierrosta varten

  Pukeudu vaatteisiin, joiden likaantuminen ei haittaa. Muista mukavat jalkineet. Älä huolehdi tyyliseikoista, sillä katakombeissa on vähintään kuusi miljoonaa ihmistä, jotka näyttävät huonommalta kuin sinä.

Hyödyllistä tietoa

 • Milloin vierailla?
  Tiistaista sunnuntaihin klo 10.00- 20.00. Viimeinen sisäänpääsy klo 19.00.
 • Hinta
  Katakombien sisäänpääsy ja näyttely 10 €. Katakombit, näyttely ja krypta yhteensä 15 €.
 • Tarvitsenko oppaan?
  Oppaasta on apua. Suosittelemme katsastamaan suosituimmat kierroksemme.
 • Lisävinkkejä

  • Pistä jalkaasi hyvät kengät, mutta älä pukeudu hienoihin vaatteisiin!

  • Viimeinen sisäänpääsy klo 19.00.

Pariisin katakombit: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisin katakombit? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisin katakombit : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 8 493 arvosteluun

Varasin liput netistä ja näytin lipun puhelimessani ovelta. Täysin saumaton vuorovaikutus. Näimme useiden ihmisten kääntyneen pois, koska he eivät tilanneet ennakkotilauksia ja rajoituksin he olivat loppuunmyytyjä. He tarkistivat myös Covid -rokotekorttimme, mikä ei myöskään ollut ongelma. Menin mieheni ja 1 -vuotiaan tyttären kanssa. Käytimme hänelle reppua helpottamaan meitä. Menimme ilman opasta, mutta pystyimme käyttämään toimitettua ääntä. Tämä oli ehdottomasti jotain, joka oli "Pariisin listallani", ja olen todella iloinen, että se ei tuottanut pettymystä. Mikä ainutlaatuinen kokemus.

Katakombit olivat mahtavia. Audioguide oli erittäin informatiivinen ja ehdottomasti sen arvoinen. ryhmät ilman sitä kävivät varmasti nopeammin läpi eivätkä nauttineet siitä niin paljon. opas ja katakombit tarjoavat erittäin mielenkiintoisen tilannekuvan Ranskan historiasta. erittäin suositeltavaa!

Hämmästyttävä kokemus! Ei vain niinkään jonon ohittaminen kuin seisominen siinä, kun tarpeeksi ihmisiä tekee samoin, mutta odotus meitä varten oli todella lyhyt.

Mahtava huumorilla varustettu kierros! Englannintaidon täytyy olla hyvä jotta ymmärtää kaiken ja saa punaisesta langasta kiinni. Katelyn oli mahtava opas!

Mielenkiintoinen.

Ei kestänyt kuin tunnin. Mainostettiin 2 tunnin retken.