Valitse päivämäärät

Tekemistä kohteessa Pariisi

Kauneudestaan tunnettu kaupunki, jonka romantiikkaa kukaan ei voi vastustaa.

Aktiviteetit saatavilla

  • Ystävänpäiväelämykset
  • Seine-risteilyt
  • Pariisin museot ja muuta
  • Kabaree ja muut
  • Pariisi yöllä
  • Ranskalainen ruoka ja viini
765 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/48

Pariisi: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Pariisi parhaat nähtävyydet?

Mitkä ovat parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Pariisi?

Parhaat päiväretket ja -kierrokset kohteesta Pariisi ovat

Versailles'n palatsi

Mitkä ovat parhaat tarjoukset ja alennukset aktiviteetteihin ja nähtävyyksille kohteessa Pariisi?

Pariisi: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pariisi? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Pariisi : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 241 234 arvosteluun

Nautinnollinen kokemus useista eri toiminnoista, suosittelen ehdottomasti. Jaat pöydät muiden vieraiden kanssa, mutta se oli meille hyvä. Upea näkymä istuimelta, henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta, nopea istumaan ja palvelemaan. Meillä oli vain samppanjavaihtoehto (ei illallista). Ylempää naisten alastomuutta on, joten se ei ehkä sovi nuoremmille katsojille, mutta se oli erittäin tyylikkäästi tehty. Paikallisesti paljon baareja ja ravintoloita. Monet lähialueen kaupat olivat aikuisten katselua varten!

Ruoka oli ainutlaatuista, mutta kaikki maukasta. Sain aperol-spritzin, joka oli hieman ylimääräistä, mutta silti hyvä. Jälkiruoka oli minulle paras osa. Näkymät olivat upeita veneestä. Menin yksin ja tämä vaikutti romanttisesta veneristeilyltä, joka oli hieman hankala, mutta minut asetettiin ikkunan eteen, josta oli upea näköala. Tein myös toisen veneristeilyn myöhemmin matkallani ja tämä oli paljon parempi kuin tuo.

Helppo saada lippu. Ei pitkää jonoa, joten ei, emme tarvitse skip-the-line -lippua. Vinkkejä: lippuun merkitty päivämäärä on vain viitteellinen. Saavumme aikaisemmin ja pääsemme läpi ilman esteitä, kokeile pikkujunaa mennäksesi puutarhan päähän, koska se on erittäin iso

Jokiristeily oli hauskaa! Ruoka, juomat ja jälkiruoat olivat maukkaita! Meillä oli pihvi ja kala, eikä meillä ollut valituksia. Erityinen suklaajälkiruoka oli herkullinen. Oli mukava nähdä Vapaudenpatsas ja Eiffel-torni veneestä. Se oli hyvä kokemus!

Puisto on upea ja näyttely omaperäinen. Monen tason mikromatkat täydentävät infopaneeleja erittäin inhimillisesti ja miellyttävästi. Tervetulotoivotus on lämmin. Minulla oli erittäin miellyttävä aika.