Lisää päivät

Pergamon-museo

Pergamon-museo: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Berliini: Pergamon-museon pääsylippu

1. Berliini: Pergamon-museon pääsylippu

Vieraile Pergamon-museossa, jonka uudistaminen tekee siitä maailmanlaajuisen vetovoiman Berliinin museoiden joukossa. Kunnostustyöt ovat vielä kesken, mutta pääset nauttimaan suurimmasta osasta museota. Antiikin kokoelma Pergamonin antiikkikokoelma on yksi maailman merkittävimmistä kreikkalaisen ja roomalaisen taiteen kokoelmista. Katso muinaisen Kreikan ja Rooman arkkitehtoniset installaatiot, mukaan lukien roomalaisen arkkitehtuurin helmi: Miletoksen markkinaportti noin vuodelta 100 jKr. Osana remonttia sali Pergamon-alttarilla pysyy suljettuna ainakin vuoteen 2024 asti. Lähi-idän museo Lähi-idän museo kerää esineitä Mesopotamian, Assyrian ja Anatolian kaltaisten sivilisaatioiden 6000 vuoden kulttuurihistoriasta. 270 000 esineen joukossa tärkeimmät nähtävyydet ovat Nebukadnessar II:n ajoilta peräisin olevan upean värikkään Ishtarin portin jälleenrakennus ja Babylonin kulkue. Katso ihmeissään varhaisimpia esimerkkejä nuolenkirjoituksella kirjoittamisesta Urukista peräisin oleville savitauluille. Islamilaisen taiteen museo Islamilaisen taiteen museo esittelee sekä soveltavan taiteen mestariteoksia ja arkeologisia esineitä muslimien että kristittyjen ja juutalaisten ryhmien 8-1800-luvuilta. Anna itsesi hämmästyä arkkitehtonisista teoksista, joita et löydä mistään muusta museosta. Katso Mshattan palatsin rikkaasti koristeltu kivijulkisivu ja kuuluisa Aleppo-huone värikkäästi maalatuineen seinäpaneloineen.

Berliini: Berliinin päärautatieasemalta.

2. Berliini: Berliinin päärautatieasemalta.

Tutustu Berliiniin veden varrelta upealla kiertoajelulla. Aloita risteily Moltken sillalta/Päärautatieaseman laiturilta ja lähde katsomaan Berliinin tärkeimpiä nähtävyyksiä vedestä käsin. Ihaile, miten suuri osa kaupungin vanhasta ja uudesta arkkitehtuurista on rakennettu vettä vasten, kun risteilet pitkin Spree-joen rantaa. Tunne itsesi todelliseksi sisäpiiriläiseksi, kun tutustut Berliiniin panoraamalaivojen yläkannelta käsin. Kierroksen aikana ohitat lukuisia nähtävyyksiä, kuten Nikolainkorttelin, televisiotornin, Berliinin tuomiokirkon, Vanhan kansallisgallerian, Uuden ja Vanhan museon, Pergamon-museon, Bode-museon, Kyynelten palatsin, Friedrichstraßen aseman, liittohallituksen lehdistö- ja tiedotusviraston, ARD Capital Televisionin studion, Reichstagin rakennuksen, Paul-Löbe-talon, Marie-Elisabeth-Lüdersin talon, Moltken sillan, Sveitsin suurlähetystön, Saksan kanslerinviraston ja Maailmankulttuurien talon.

Berliinin laiva: Spree Sightseeing Tour sähkömoottorijahdilla: Spree Sightseeing Tour on Electric Motor Yacht

3. Berliinin laiva: Spree Sightseeing Tour sähkömoottorijahdilla: Spree Sightseeing Tour on Electric Motor Yacht

Retkeile Berliinin Spree-joen varrella sijaitseviin maamerkkeihin Fitzgerald-nimisellä täyssähköisellä moottorijahdilla. Sinulla on mahdollisuus ostaa matkan varrella virvokkeita, kuten jäähdytettyjä juomia, kahviherkkuja ja välipaloja miehistöltä, joka huolehtii mielellään hyvinvoinnistasi. Pukeutunut miehistö toivottaa sinut tervetulleeksi veneeseen laiturilla, joka sijaitsee kätevästi Berliinin tuomiokirkon vieressä. Valitse, haluatko istua mukavissa oleskelukalusteissa aurinkokannella, viileässä varjoisassa paikassa peräkannella tai ensimmäisessä rivissä keulakannella. On tilava salonki, johon voit vetäytyä sateen sattuessa. Risteile läpi hallituksen alueen kuunnellen kiehtovaa selostusta. Ohita Berliinin uusi palatsi, Nikolaiviertel, Tränenpalast, Reichstag ja Saksan kansliatoimisto.Hyvästi. Hahmotellaan vesinäkymiä Maailman kulttuurien talosta ja Bellevuen palatsista ennen kuin saavut Moabitin sillalle. Käänny ympäri ja palaa lähtöpisteeseen chilliä loungemusiikkia kuunnellen.

Berliini: Pergamon & Uusi museo -kierros ja Museosaari-passi.

4. Berliini: Pergamon & Uusi museo -kierros ja Museosaari-passi.

Asiantuntevan oppaan johdolla voit paitsi ihailla vaikuttavia esineitä ja arkkitehtonisia rakenteita, myös tehdä matkan historiaan ja saada kriittisen käsityksen kokoelman suhteesta Berliinin menneisyyteen ja nykypäivään. Kuulet tarinoita siitä, miten pahoin museot olivat tuhoutuneet toisen maailmansodan päätyttyä, jolloin museosaari oli lähes täydellinen raunio. Vasta vuonna 1999 Museosaarelle myönnettiin Unescon status. Tällä kierroksella tutustut mesopotamialaiseen, assyrialaiseen, babylonialaiseen, kreikkalaiseen, egyptiläiseen ja antiikin taiteeseen ja kulttuuriin. Opas selittää hyvin yksityiskohtaisesti, miten nämä kulttuurit saivat alkunsa, miksi ne olivat tärkeitä kautta historian ja mikä on niiden perintö nykyään. Vieraile kuuluisalla Ishtarin portilla, opi milloin se rakennettiin ja miksi, sekä kauniilla Nefertitin rintakuvalla ja Miletoksen toriportilla. Kierroksen jälkeen voit vierailla museosaaren muissa museoissa omaan tahtiisi. Bode-museossa on keskiajalta varhaisrenessanssiin asti ajoittuvia veistoksia ja kokoelma bysanttilaisen taiteen esineitä. Jos haluat nähdä antiikin kreikkalaista ja roomalaista koristetaidetta, kannattaa käydä Altes Museumissa, jossa on pysyvä kokoelma antiikin kreikkalaisia ja roomalaisia maljakoita ja patsaita. Alte Nationalgalerie -museossa voit nauttia uusklassisen, romanttisen, impressionistisen ja modernistisen taiteen näyttelyistä.

Berliini: Aperitiivilla ja valinnaisella illallisella varustettu iltajahtiristeily

5. Berliini: Aperitiivilla ja valinnaisella illallisella varustettu iltajahtiristeily

Lähde lumoavalle iltaristeilylle Spree-jokea pitkin mukavan musiikin säestämänä ja ihaile Berliinin maamerkkejä pimeän laskeutuessa. Kierros alkaa "FLAGSHIP.BERLIN" -laituriltamme suoraan Berliinin tuomiokirkon luota. Siellä virkapukuinen miehistömme toivottaa sinut tervetulleeksi alukselle. Sen jälkeen voitte vapaasti valita istumapaikkanne: mukavat oleskeluhuonekalut odottavat teitä aurinkokannella, peräkannella on viileitä varjoisia alueita, kun taas te tutustutte Berliiniin etukannen ensimmäiseltä riviltä. Jos sataa, salongissa on riittävästi tilaa. Tutustu nähtävyyksiin aperitiivina kuohuviini, longdrink tai alkoholiton juoma ruokalistaltamme kädessäsi, ja tiettyinä päivinä on mahdollisuus sisällyttää mukaan 4 ruokalajin illallinen. Uppoudu Spree-joen rauhallisuuteen, kun vesi hellästi hivelee venettä vasten, ja näe, kuinka joen rannoilla herää elävä ja värikäs tunnelma. Jos valitset illallisen, nautit aperitiivin yhdensuuntaisella matkalla FITZGERALD-aluksella lopulliseen määränpäähän - Patio-ravintolalaivaan, jossa sinua hemmotellaan herkullisella 4 ruokalajin menulla. Huomaa, että tämä ei ole opastettu kiertoajelu, vaan rentouttava kierros illan aloittamiseksi Berliinissä.

Berlin WelcomeCard -kortti: Museosaari ja julkinen liikenne

6. Berlin WelcomeCard -kortti: Museosaari ja julkinen liikenne

Berlin WelcomeCard Museum Card -kortin avulla näet enemmän Berliinissä tavallista edullisempaan hintaan. Tällä lipulla pääset Saksan pääkaupungin tärkeimmille nähtävyyksille ja turistikohokohdalle, kuten kiertoajeluille, teattereille, ravintoloihin ja muihin kohteisiin, nauttien jopa 50 % alennuksista. Saat myös ilmaisen opaskirjan, jonka suositusten avulla saat kaiken irti elämyksestäsi. Käytät julkista liikennettä ilmaiseksi 72 tunnin ajan AB-vyöhykkeillä (Berliini) tai ABC-vyöhykkeillä (Berliini ja Potsdam) riippuen valitsemastasi vaihtoehdosta. Kaupungin keskustassa, Spree-joella sijaitsee Museosaari, jossa sijaitsee viisi maailmankuulua museota, kuten Pergamon-museo, Vanha museo, Uusi museo, vanha kansallisgalleria sekä Bode-museo. Yhdessä museot muodostavat maailmankuulun arkkitehtuurikokonaisuuden, joka pääsi UNESCOn maailmanperintökohdelistalle vuona 1999. Tämän lipun avulla voit vierailla kaikissa museoissa (yksi vierailu per päivä, per museo). Näe Berliinin valtion museon muinaiset kokoelmat vanhassa museossa ja matkusta uudessa museossa muinaiseen Egyptiin. Boden museossa on bysanttilaista taidetta sekä itämaisia veistoksia, kun taas Pergamon-museossa voit ihailla upeita islamilaisen taiteen mestariteoksia.

Berliini: Pergamon Museum Ticket & In-App Audio Tour (ENG, DE)

7. Berliini: Pergamon Museum Ticket & In-App Audio Tour (ENG, DE)

Lähde kiehtovalle matkalle Berliinin museosaaren tunnetuimpiin kuuluvan museon saleihin tämän sovelluksen sisäisen ääniopastuksen avulla. Suuntaa museoon, skannaa etukäteen ostamasi liput ja aloita tutkimusmatkailu. Tutustu kohokohtiin, kuten Ishtarin porttiin ja Pergamon-altariin. Aloita skannaamalla lippusi, avaa sitten sovellus ja lähde kiertelemään museota. Paljasta muinaisen Mesopotamian arvoituksellinen maailma tutkiessasi muinaisia esineitä. Keskity mukaansatempaaviin myytteihin ja tutustu Assyrian valtakunnan jumaluuksiin. Ihaile Ishtarin portin mahtavuutta. Astu muinaisiin kreikkalaisiin kaupunkeihin ja hämmästele Miletoksen 17 metriä korkeaa toriporttia. Tutustu islamilaisen Lähi-idän taidokkaaseen käsityötaitoon ja näe harvinaisia mestariteoksia keskiajan Syyriasta, Turkista, Irakista ja Espanjasta. Löydä sen jälkeen sovelluksesta lisää Berliinin vinkkejä jatkotutkimuksia varten.

Hop-on hop-off -bussikiertoajelu Berliinin nähtävyyksille

8. Hop-on hop-off -bussikiertoajelu Berliinin nähtävyyksille

Berliini on parhaimmillaan, kun koet sen joustavalla bussikierroksella. Hyppää pois niillä nähtävyyksillä, jotka kiinnostavat juuri sinua. Audio-opas kertoo sinulle Berliinin kohteista samalla, kun ihaile näkymiä kaksikerrosbussin avokannelta. Näe lukuisia museoita, monumentteja ja nähtävyyksiä. Reitti kertoo sinulle sekä Berliinin historian tarinan, että modernit tuulahdukset. Lukuisien nähtävyyksien lähellä voit jäädä pois, kun vain hyppäät bussipysäkillä ja suuntaat Berliinin katedraalin, Checkpoint Charlien, Reichstagin, Museosaaren ja Brandenburgin portin kaltaisille kohteille. Katsele lisäksi yhä pystyssä olevaa Berliinin muurin pätkää East Side Galleryssa. Kierroksen kokonaiskesto on kaksi tuntia Suunnittele itse matkasuunnitelma. Yksi vaihtoehto on, että ajat ensin kokonaisen kierroksen, ja seuraavalla kierroksella jäät pois sinua kiinnostavilla kohteilla. Bussien kulkuväli on 20-30 minuuttia. Jää kätevästi pois esimerkiksi Museosaarella, vieraile jossain sen upeissa museoista ja jatka kierrosta muutaman tunnin jälkeen. Tutustu Itä-Saksan historiallisiin taustoihin ja arkielämään DDR-museon interaktiivisessa näyttelyssä. Hyödynnä lisäksi 90 minuutin kävelykierroksella asiantuntevan oppaan johdatusta toisesta maailmansodasta, kylmästä sodasta ja muurin murtumisesta. Herkuttele sitten currywurstilla, joka on kaupungin ikonisin katuruokalaji. Vuosittain lähes miljardeja annoksia myyvä ruokalaji koostuu currylla maustetuista makkaranpalasista, joita ehdottomasti jokaisen Berliinissä vierailevan on kokeiltava. Valinnainen 75 minuutin iltakierros taas vie sinut saksan ja englannin kielillä vedetylle iltaelämykselle muun muassa Prenzlauer Bergiin, East Side Galleryyn, Mitteen, Kreuzbergiin ja muurimuistomerkille.

Berliini: "Pergamonmuseum. Panorama" -näyttelyn liput

9. Berliini: "Pergamonmuseum. Panorama" -näyttelyn liput

Matkusta ajassa taaksepäin vuoteen 129 jKr. tässä Pergamonissa sijaitsevassa väliaikaisessa näyttelyrakennuksessa. Tutustu Vähä-Aasian länsirannikolla sijaitsevaan Pergamoniin. Tutustu täysin uusiin ja uusittuihin rekonstruktioihin kaupungista sellaisena kuin se oli korkeimman Rooman valtakunnan aikana keisari Hadrianuksen (117-138 jKr.) aikana. Tämä kuuluisan iranilaisen arkkitehdin Yadegar Asisin tekemä 360 asteen panoraamakuva sisältää 40 uutta kohtausta, jotka hän on kutonut kuvaan. Siirry eteenpäin ja tutustu läheltä 80:een Antikensammlungin tärkeimpään Pergamonista peräisin olevaan teokseen, mukaan lukien Pergamon-altariin kuuluvan Telephos-friisin suurin pala. Vain tietyn ajan voit kokea Pergamon-altarin alkuperäisessä arkkitehtonisessa kontekstissaan Akropolilla. Nähtävillä ovat kaikki kaupungin merkittävät veistokset, kuten Kaunis pää, Herakleen jättiläispää, kuninkaan muotokuvaveistokset, palatsista peräisin oleva arkaistinen tanssija, Prometheus-ryhmä ja Athene, jolla on ristiin sidottu kilpi. Näyttely sopii koko perheelle arkeologisen tutkimuksen ja modernin taiteellisen näkemyksen yhdistelmän ansiosta.

Asiantuntijan arkeologinen kierros Pergamon-museossa

10. Asiantuntijan arkeologinen kierros Pergamon-museossa

Koe maailmankuulu Pergamon-museo. Liity minun, Gali Jaffen, kahdenkymmenen vuoden kokemuksen omaavan arkeologin, seuraan rennolle kierrokselle, jonka aikana johdatan sinut kaikkien Pergamon-museossa esillä olevien upeiden löytöjen läpi ja kuulet samalla tarinoita eri löydöistä. Näihin kuuluvat muun muassa maailmankuulu Ishtarin portti, Miletoksen markkinaportti ja assyrialaiset ja babylonialaiset esineet ympäröivissä huoneissa. * Liput sisältyvät hintaan. ** Tärkeää: Museo suljetaan remontin vuoksi lokakuussa 2023 14 vuodeksi. ** Nimeni on Gali, olen arkeologi, jolla on arkeologian BA- ja MA-tutkinto Tel Avivin yliopistosta. Olen työskennellyt 15 vuotta kenttäarkeologina ja kaivausten johtajana, joka on erikoistunut Lähi-idän kulttuureihin ja raamatulliseen arkeologiaan. Olen myös erikoistunut tekemään arkeologiaa suuren yleisön ulottuville. Olen kokenut matkaopas, työskentelen Berliinissä ja kaupungin arkeologisissa museoissa sekä muissa Euroopan kaupungeissa.

Saatavilla olevat aktiviteetit

22 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 2

Pergamon-museo: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Pergamon-museo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.