Tekemistä kohteessa
Perissa

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit


Perissa: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Perissa parhaat nähtävyydet?

Kohteen Perissa parhaat nähtävyydet ovat:

Perissa: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Perissa? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Perissa : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.2 / 5

perustuen 561 arvosteluun

Upea päivä Santorinilla. Hyvin järjestetty, kaikesta huolehditaan, jotta voit rentoutua ja nauttia näkymistä. Venematka on todella mukava ja oppaat selittävät kaiken. Paljon mahdollisuuksia upeiden kuvien ottamiseen. Ohita suositellut ravintolat ja kävele pidemmälle löytääksesi hiljaisempia ravintoloita, joista on yhtä upeat näkymät. Ota mukaan käteistä juomia ja välipaloja varten veneessä sekä latauspaketti, jotta voit ottaa paljon valokuvia ilman, että akun loppumisesta on huolehdittava. Tämä on kerran elämässä tapahtuva matka, jota et tule katumaan.

Retki oli erittäin hyvä, täydellisesti järjestetty, emme olleet hämmentyneitä hetkeäkään, kaikkialla oli henkilö, joka kertoi meille, että meidän pitäisi mennä ja mitä tehdä, tämä on erittäin tärkeää, kun sinulla on niin pitkä matka. Mielestäni se on paras ratkaisu vierailla tällä kauniilla ja ainutlaatuisella saarella, meillä oli tarpeeksi aikaa nähdä kaikki. Kiitos

Upea paikka ja näkymät

Santorini on ihana saari, jolla on upeat talot, kirkot, näkymät, historia, luonto. Monet ihmiset käyvät siellä, joten siitä voi tulla varsin surkea. Lokakuu on hyvä aika käydä ja meillä onni, että siellä oli vain yksi risteilyalus. Suosittelen, että tarkistat paikalliselta kumppanilta saamasi tositteesi, koska opaskuvauksesi on eri aikoina etkä halua missata sitä!

Tällä päiväretkellä on paljon energiaa kuluttavaa, mutta sen arvoista.Saat nähdä kaiken mitä haluat Santorinissa, vaikka päivä on hyvin pitkä, sillä on palkintonsa, upea sää heinäkuun puolivälissä, mutta erittäin täynnä heinäkuun alusta lähtien. matkan loppuun asti. Lautta kulkee sujuvasti ja opas oli hyödyllinen.

Getyourguiten kanssa kaikki oli erinomaista Matka Santoriniin oli unelma !! Ehdottomasti sen arvoinen Viestintä platanos -kiertueilla oli kuitenkin vähiten sanottuna huono. He lähettivät minulle sähköpostin väärin CITY -lähdössä, jättäen huomiotta sähköpostini, whatsapp -viestini .... todella huono