Tekemistä kohteessa

Perissa

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Peruuta aktiviteetti ilmaiseksi jopa 24 tuntia ennen kierroksesi alkua saadaksesi täyden hyvityksen.


Perissa: huippunähtävyydet

Aktiviteetin aikana noudatetaan paikallisia terveysohjeita, jotta voisit keskittyä nauttimaan kokemuksestasi.

Perissa: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Perissa? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Perissa : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 551 arvosteluun

Se oli jännittävä päivä, jolla oli paljon nähtävää :) Valitettavasti lautalla näytti olevan ongelma, ja ajoimme 3,5 tuntia 2,5 tunnin sijasta ja saimme sitten tunnin vähemmän saarella :( Lautta on valitettavasti vanha ja likainen, ei se Suuri. Organisaatio oli kunnossa, mutta meiltä puuttui joitain luetteloita, vaikka olimme varanneet 2 viikkoa etukäteen. Kuponkien vaihto lippuun lauttasatamassa oli hieman hankalaa. Matkaopas oli mukava ja antoi vinkkejä, linja-autonkuljettaja kapeilla kaduilla ja monilla turistibusseilla! Tarjous on päivitettävä, veneretkeä ei enää tarjota. Sinun on myös päätettävä saavuttaessa, haluatko mennä rannalle.

Matka oli todella mukava! Se on ehdottomasti sen arvoista. Oian kaupunki oli todella unelma. Valitettavasti sinulla ei ollut niin paljon aikaa tarkastella kaikkea siellä, joten matka, jos haluat myös nähdä mustan rannan, oli hieman stressaava. siihen on vain sopeuduttava. Päästäkseen saarelle ja katsomaan kolmea eri kohtaa ... reitillä on yksinkertaisesti paljon aikaa jäljellä. Muuten todella hyvin järjestetty ja todella matkan arvoinen. Talot ja kaupunki yksinkertaisesti repivät kaiken irti. muuten tosi hienoa!

Upea paikka ja näkymät

Santorini on ihana saari, jolla on upeat talot, kirkot, näkymät, historia, luonto. Monet ihmiset käyvät siellä, joten siitä voi tulla varsin surkea. Lokakuu on hyvä aika käydä ja meillä onni, että siellä oli vain yksi risteilyalus. Suosittelen, että tarkistat paikalliselta kumppanilta saamasi tositteesi, koska opaskuvauksesi on eri aikoina etkä halua missata sitä!

Getyourguiten kanssa kaikki oli erinomaista Matka Santoriniin oli unelma !! Ehdottomasti sen arvoinen Viestintä platanos -kiertueilla oli kuitenkin vähiten sanottuna huono. He lähettivät minulle sähköpostin väärin CITY -lähdössä, jättäen huomiotta sähköpostini, whatsapp -viestini .... todella huono

Super opastettu kierros, ystävällinen gide. Suuri seikkailu ja jännittävä tarina. Kiehtova kaupunki ja upea arkkitehtuuri ovat päättäneet tulivuorimatkasta. Oli hieno puisen aluksen kanssa, mutta valitettavasti meille ei sanottu, että voit uida siellä aluksesta. Muuten se oli hieno kokemus