Tekemistä kohteessa
Peso da Régua

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Peso da Régua: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Peso da Régua? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Peso da Régua : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.7 / 5

perustuen 4 399 arvosteluun

Päivä oli sanoinkuvaamaton! Opas haki meidät hotellilta ajoissa erittäin siistissä ja siistissä minibussissa. Aamulla oli sitten portvin maistelu ja sen jälkeen lounas, sitten iltapäivällä pöytäviinin maistelu yhdessä venematkan kanssa. Se on noin kahden tunnin ajomatkan päässä Portosta, joten melko pitkä ajomatka, mutta opas Milena sai sen tuntumaan ei ollenkaan! Hienoja tarinoita alueesta, Portosta, portviinistä ja pöytäviinistä sekä kaikkien päivän ruuan järjestämisestä ja siitä, että kaikki tietävät päivän suunnitelman ja kaikilla oli mukavaa. Milena oli todella upea! Lounasimme paikassa nimeltä River ja ruoka oli upeaa! Erittäin suositeltavaa. Yksi huomioitava asia on, että kyseessä on koko päivän aktiviteetti ja että saavut takaisin Portoon vasta noin klo 19, syö aamiaista ennen aktiviteettia, koska et halua aloittaa portin juomista tyhjään vatsaan.

Saan usein oppaan käyttäjän, mutta tämä toiminta oli heistä paras! Viehättävä opas oli Sarah, joka teki parhaansa tehdäkseen kiertueen miellyttävän ja informatiivisen. Maku ja lounas olivat korkealaatuisia (leipä ja oliivi, keitto, salaatti, pääruoka, jälkiruoka, kahvi ja viini). Olen oppinut paljon paitsi satamasta myös Portugalista ja portugalilaisista. Ei voi suositella tarpeeksi.

Retki Duoro-laaksoon toteutettiin ammattimaisesti alusta loppuun. Opas Paulo oli ystävällinen ja osaava. Menneet viinitilat antoivat meille myös yksityiskohtaisen kiertueen heidän tuotantoprosessistaan. Meillä oli myös runsaasti mahdollisuuksia maistaa viiniä, puhumattakaan, näkymä oli upea. Kaiken kaikkiaan erinomainen kokemus.

Matka oli upea! Paitsi, että saimme informatiivisen selityksen viininvalmistusprosessista, saamme myös suuren vieraanvaraisuuden koko matkan ajan. Saamme käydä kolmessa viinitilassa, koska veneretki peruutettiin myrskyn vuoksi. Rakasta lounasta (Sus Duoro)! Kaiken kaikkiaan tämä opastettu kiertue on erittäin suositeltava.

Viinitilolla käynnit oli hyviä. Paljon sai tietoa.