Tekemistä kohteessa
Phi Phi -saaret

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat aktiviteetit

Phi Phi -saaret: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Phi Phi -saaret parhaat nähtävyydet?

Kohteen Phi Phi -saaret parhaat nähtävyydet ovat:

Phi Phi -saaret: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Phi Phi -saaret? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Phi Phi -saaret : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 3 092 arvosteluun

Pikavenekierros jossa nähtiin neljä saarta (PhiPhi saaret). Tähän kuului mm. Maya Bay, Monkey Island, Bamboo Island, Viking Cave ja yksi saari jossa tarjoiltiin myös ruoka. Päästiin myös hyppimään veneestä uimaan, sekä snorklailemaan. Miinuksen joudun kuitenkin antamaan, ettei apinasaarelle päästy kävelemään, vaan näimme apinat pikaisesti veneestä käsin. Viikinkiluolat jouduttiin myös yllättäen skippaamaan ja nopea vilkaisu veneestä käsin oli ainoa kokemus näistä. Sisälle ei päästykään koska siellä olikin yllättäen jotain tekeillä joka esti vierailun. Matkapppaat eivät aluksi olleet tästä tietoisia.

Täysin valmis reissu. Heti hotellin noutopalvelusta varsinainen veneretki VIP-istuimilla sisällä ilmastointi ja kylmiä juomia, snorklaukseen kristallinkirkkaassa vedessä ja hyvään lounaaseen Phi phi -hotellissa. Ehdottomasti 100% rahansa arvoinen.

Upea päivä ja upeat maisemat mahdollisuudella kokea Maya Beach ilman turisteja. Mutta snorklauspaikat eivät olleet lainkaan vaikuttavia.

Erittäin mukava matka parhaalla thaimaalaisella ruoalla, jonka olen syönyt täällä toistaiseksi :). Ehdottomasti suositella

Se oli todella hieno reissu. Suosittelen kaikkia varaamaan valokuvaajan.