Phi Phi -saaret

Parhaat nähtävyydet: Phi Phi -saaret

Phi Phi -saaret: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Phi Phi -saaret? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Phi Phi -saaret : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 3 332 arvosteluun

Kaikki sujui hyvin. Opas piti huolen, että kaikki saivat kaikista paikoista kuvat. Pysähdyimme kolmessa paikassa uimaan ja snorklaamaan, mielestäni pysähdykset olivat sopivan mittaisia. Luonnonolosuhteiden takia ei aina pysty joka paikkaan menemään (vesi nousee ja laskee, liian matalaa isolle veneelle), mutta meillä oli hyvä tuuri. Monkey Beach oli ainoa, missä oli niin paljon muita veneitä tukkimassa jo poukamaa ettei sinne päästy. Lounas oli hyvä ja maistuva ja sen jälkeen jäi vapaata aikaakin. Ehdimme käymään Phi Phin toisella rannalla, mikä oli todella kaunis verrattuna siihen, mihin kaikki veneet jäivät. Vettä oli koko ajan saatavilla, saimme hedelmiä ja miehistö otti mukana olleet lapsetkin huomioon. Kaikin puolin hyvä reissu, suosittelen!

Bamboo Islandilla olisi viihtynyt pidempäänkin, siellä oli rikas vedenalainen maailma. PhiPhi oli täynnä veneitä ja turisteja, liian täyttä omaan makuun. Lounas oli maittava. Kaikki järjestelyt toimivat moitteettomasti. Päivä oli hintansa väärtti, mutta melkomoisena karjalaumana meitä kuljetettiin. Enemmän kaipasimme rauhallisia rantoja ja oikeasti hyviä snorklailupaikkoja. Siihen tarkoitukseen pitäisi varmaankin ottaa ihan oma opas ja vene. Tämä oli tällainen ryhmäretki.

Mukava päivä merellä! Aikataulu piti ja opas oli mukava ja informoi retkeilijöitä hyvin. Lounas oli kylmää eikä kovinkaan maukasta, omia eväitä kannattaa ottaa mukaan. Päivän aikana sai kokea monia hienoja kokemuksia, mm. snorklata koralliriutoilla, uida hienoissa maisemissa laguunilla ja tutustua apinoihin Monkey Beachilla. Siellä kannattaakin pitää eväistään ja juomapulloistaan kiinni, sillä apinat ovat kovin kiinnostuneita niistä! :D

Retki oli kattava, sisältäen monta eri kohdetta. Maisemat olivat sanoinkuvaamattoman kauniita. Opas oli iloinen ja huumorintajuinen. Tästä iso plussa. Matkan varaaminen oli vaivatonta. Kaikki toimi niin kuin luvattiin. Matkaan liittyviin kysymyksiin vastattiin nopeasti. Noudettiin sovittuna aikana hotellilta. Voin suositella!

Kaikenkaikkiaan hyvä päiväretki. Ainoa miinus oli, että Phi Phi saarella oltiin liian vähän aikaa. Ruokailun jälkeen ei meinannut ehtiä kunnolla katselemaan ympärille kun piti jo lähteä pois.