Phuket

Anna päivät ja löydä saatavilla olevat aktiviteetit

Parhaat nähtävyydet: Phuket

Phuket: altri luoghi da visitare

Vuoi scoprire tutte le attività disponibili a Phuket? Clicca qui per la lista completa.

Phuket : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 6 836 arvosteluun

Retki Similan saarille on ehdottomasti näkemisen arvoinen, vaikka itse saaren rannat olivatkin sesonkiaikaan todella ruuhkaiset. Retki lupasi väkijoukkojen välttämistä mutta sitä se ei aivan ollut. Lisäksi kuskimme saapui noutamaan meitä hotellilta 45 minuuttia myöhässä. Ruoka oli kohtuullisen hyvää mutta välipalat koostuivat lähinnä sokerista. Snorklauksen ohjeistus oli puutteellinen ensikertalaiselle. Kaikesta huolimatta palvelu venematkalla oli hyvää ja snorklaaminen kirkkaissa vesissä mahtavaa.

Päivä oli tiivis, aikataulu piti hyvin. Apinaluola minua ei suuresti inspiroinut, mutta muu anti oli kiinnostavaa. Oli mukavaa päästä yhdeksi päiväksi merelle ja nähdä saaria. Hiukan oli massaturismin tuntua ilmassa. Muslimisaari, jossa meillä oli lounas, ei toilettitilojen puolesta kestä moista turistiryntäystä. Tälle asialle tulisi tehdä jotain! James Bondin paikka oli tosi hauska, samoin melonta luolissa. Ihan mainio retkipäivä, hinta kohdallaan.

Kirjallinen ohje oli, että ulkomaan lennolta tuleva asiakas tapaa kuljetuksen järjestäjän portilla 1. Näin toimittiin. Puoli tuntia etsittiin ja kyseltiin kuljetusta. Vihdoin etsittiin sitä myös portilta 3-4. Sitten onnistui. Olimme pettyneitä ohjeistukseen.

Toimi loistavasti! (Kuten aina) Meitä oltiin vastassa sovitusti. Kuljettaja mukava, siisti auto ja autossa tarjolla vettä ja kosteuspyyhkeitä! Vahva suositus!

Huono sää vähän yllätti matkalla, mutta muuten kaikki sujui hienosti. Apinoita emme nähneet lainkaan, nekin olivat sadetta paossa.