Tekemistä kohteessa Phuket

Eläinten ystäville tehty trooppinen paratiisi on täynnä apinaluolia, koiriensuojelukeskuksia ja villidelfiinejä.

Phuket: usein kysytyt kysymykset

Mitkä ovat kohteen Phuket parhaat nähtävyydet?

Phuket: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Phuket? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Phuket : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.5 / 5

perustuen 8 190 arvosteluun

Nautimme todella kiertueestamme. Vaikka olimme ainoat kaksi varattua, kiertue meni silti eteenpäin ja se teki siitä entistä joustavamman! Vierailimme todella mielenkiintoisessa paikassa Phuketin vanhassakaupungissa, mukaan lukien kiinalainen temppeli ja vanhoja rakennuksia, kuten ensimmäinen pankki ja ensimmäinen poliisiasema. Phuketin vanhakaupunki on kaunis. Opas jopa osti meille kullekin pullon vettä. Hän todella meni yli ja oli niin asiantunteva ja vieraanvarainen!

Retki oli juuri sitä mitä etsin. Ei kauan, ja pystyit näkemään kauniita kohteita alueella. Ryhmä oli sopivan kokoinen hyvään keskusteluun. Olisi ollut mukavaa, jos opas olisi pysynyt lähellä selittääkseen tiettyjen paikkojen (esim. Big Buddhan) merkitystä - mutta olen varma, että hän olisi tehnyt sen, jos olisimme kysyneet, koska opas oli erittäin mukava! Aika oli melko tarkka kuvauksen mukaan.

Erittäin hyvä vastine rahalle. Koska olimme kahdestaan oppaan kanssa, pystyimme jokaisella pysähdyksellä varaamaan riittävästi aikaa kunkin nähtävyyden katsomiseen. Valitettavasti hänen englantinsa oli erittäin nopeaa ja joskus epäselvää huolimatta erittäin hyvästä englannin taitomme. Kaiken kaikkiaan onnistunut reissu. (PS erittäin nopea ajotyyli, jos tulee matkapahoinvointi, ei mitään :D )

Noudosta palautukseen, kaikki oli täydellisesti järjestetty. Upea kokemus. huippu miehistö Ja loistava lounasbuffet. Vain miinuspisteet olivat illallinen, varmasti verrattuna lounasbuffetiin. Illallinen oli lautanen, jossa oli astioita, jotka heitettiin yhteen ja eivät valitettavasti sopineet yhteen. Muuten vain kiitosta.

Matka oli erittäin hyvin järjestetty. Koko tiimi piti vieraista hyvää huolta. Meillä oli upea matka. Kiitos paljon!