Lisää päivät

PhuketLuolakierrokset

Suosituksemme kategoriassa Phuket Luolakierrokset

Phuket, Phi Phi, Maya ja Bamboo Island, buffetlounas

1. Phuket, Phi Phi, Maya ja Bamboo Island, buffetlounas

Tämä Phuketista alkava elämys tutustuttaa sinut Phi Phi -saariin pikavenematkan avulla. Ihaile upeaa Loh Saman lahtea ja käveleskele Maya Bay -lahdelle rentouttavasti hiekkaa pitkin. Näe Apinarannan asukit ja herkuttele buffetin parissa rannan tuntumassa. Suuntaa sitten Bamboo Island -saarelle snorklailemaan. Elämyksesi alkaa Phuketista, josta sinut kuljetetaan lähtöpaikalle. Tapaa päivän ryhmäsi ja aluksen miehistö. Sinulle kerrotaan alukselle astuttuasi tietoa päivän ohjelmasta samalla, kun siemailet virvoitusjuomaa ja nautit tuoreita hedelmiä. Ensimmäinen etappi on Koh Phi Pih Lehin itäisellä puolella sijaitseva Loh Saman lahti. Lahti tunnetaan sen keskellä sijaitsevasta pienestä luodosta sekä pohjoisessa olevasta pienestä rannasta. Loh Samalla vierailtuasi voit suunnata The Beach -elokuvasta tunnetulle Maya Bay -lahdelle. Ihastu kimaltavan hiekkarannan tunnelmasta ja ihaile maisemia. Voit tutustua entisöintityöstä, joka on saanut rannan uuteen loistoon sääntöjen avulla, jotka suojelevat alueen luontoa. Ainutlaatuisen luonnonmaisemat voit kokea seuraavaksi Pilehin laguunilla, joka on asuttamaton kansallispuisto. Pileh on yksi Thaimaan vaikuttavimmista kohteista. Sen vaikuttavat kalkkikivikalliot ja smaragdinvihreät vedet tekevät siitä ainutlaatuisen nähtävyyden. Löydä syrjäinen ranta kalliokivien takaa. Rentoudu rannalla ja nauti ainutlaatuisesta tunnelmasta. Seuraava kohde on Viikinkiluola, jossa voit oppia lintupesien keräämisestä, joka oli aikanaan yksi alueen tuottoisimmista ammateista. Ruokana käytettyjen pesien sanotaan parantavan ihon laatua ja terveyttä, ja se on arvostettu raaka-aine varsinkin kiinalaisessa kulttuurissa. Koe sitten yksi Phi Phi -saarten ikonisimmista kohteista, Apinaranta. Luo unohtumattomia muistoja luonnon helmassa ja idyllisestä alueesta nauttiessasi. Bongaile apinoita, jotka uivat meressä ja rentoutuvat kallioilla ja hiekalla. Nauti alueen tunnelmasta ja nähtävyyksistä, mutta älä mene liian lähelle apinoita. Suuntaa sitten Phi Phi Donin rannalle herkuttelemaan kansainvälisiä herkkuja tarjoavan buffetlounaan parissa. Seuraavaksi suuntaat Koh Phi Phi donin luoteisella puolella sijaitsevalle Nuin lahden snorklauspaikalle. Sukella matalassa vedessä ja lahden sisällä. Rentoudu noin 90 minuutin ajan Bamboo-saarella ottaen aurinkoa ja uiden upeissa vesissä. Melkein sydämen muotoisen saaren pituus on 700 metriä ja leveys karkeasti arvioituna 600 metriä. Näe sitten Phi Phi -saarten kohokohta, upea valkohiekkaranta. Elämys päättyy, kun palaat pikaveneelle ja matkaat takaisin mukavalla tavalla hotellillesi.

Phuket: James Bond ja Hong -saarten luksusristeily

2. Phuket: James Bond ja Hong -saarten luksusristeily

Lähde matkaan upealla luksusaluksella Yacht Haven Marinasta klo 11.30. Sinut noudetaan hotelliltasi satamaan klo 9.00-10.45. Aloita Phang Nga Bayn luksusristeily tyylikkäästi nauttimalla herkullinen buffet-lounaalla aluksen kannella. Ihaile kalkkikivimaisemia rannikolla samalla, kun maistelet paikallisia ja kansainvälisiä ruokia sekä sushia.  Tutustu seuraavaksi meriluoliin kajakoimalla Hong-saarelle, jonka luolien menneisiin maailmoihin voit tutustua. Ihaile kalkkikiviseiniä sekä avoimia luolakattoja. Kajakoinnin jälkeen voit uida tai rentoutua vesiriippumatolla Yai-saarella. Saavut seuraavaksi Phing Kanin saarelle, Phang Ngan kansallispuiston keskelle, jossa voit ihailla nojaavia kiviä. Saari tunnetaan myös Mies ja Kultainen Ase Bond -elokuvasta.  Klo 16.30-18.30 risteilet takaisin venesatamaan samalla, kun nautit buffetillallisen auringonlaskussa. Katsele vaikuttavia maisemia ja koe unohtumaton auringonlaskuelämys. Klo 19.00 saavut takaisin Yacht Haven Marinaan ja sinut kuljetetaan takaisin hotellillesi.

Kokopäivän Phi Phi saarikierros ja snorklaus Ilmainen kuljetus

3. Kokopäivän Phi Phi saarikierros ja snorklaus Ilmainen kuljetus

Liity meihin Phi Phi onnellinen päiväretki, suuri päivä ulos tutkimalla parhaat saaret Phi Phi Phi on tarjota, Phi Phi Phi saaret ovat pakko nähdä saaret Phuketissa. Kierroksella pääsemme näkemään kuuluisimman saarista Maya Bayn, joka on tullut tunnetuksi elokuvasta The Beach. Uintia ja snorklausta Rangin saarella ja Pileh Cove -lahdella, lounas Phi Phi Donin pääsaarella. Nouto hotellista klo 7-8 riippuen siitä, missä hotellisi sijaitsee. Laiturilla tarjoillaan välipalaa, kahvia ja teetä, ja isäntäväki kertoo päivän aktiviteeteista ja turvallisuusohjeista. 09:00 Lähtö laiturilta veneellä. Saavumme Khai Islandille. On aika ihailla kaunista saarta uimalla kirkkaassa vedessä ja snorklaamalla korallien seassa Sightseeing Monkey Beach valokuvien ottamista varten. Buffetlounas Phi Phi Donin kasvisruokavaihtoehdot Nähtävyyksien katselu ja valokuvien ottaminen Viking Cave -luolassa. Uiminen ja snorklaaminen smaragdinvärisessä vedessä Pileh Cove -lahdella. Nähtävyyksien katselu ja valokuvien ottaminen Loh Samahin lahdella. Nähtävyyksien katselu.

Phuket: Maya Bay ja Phi Phi saaret, päiväkierros ja lounas

4. Phuket: Maya Bay ja Phi Phi saaret, päiväkierros ja lounas

Tämän Phuketista alkavan elämyksen aikana voit kokea Phi Phi Donin ja Phi Phi Lehin saaret opastetulla pikavenekierroksella. Sukella veteen snorklausvälineiden kanssa kolmessa eri paikassa. Nauti sitten rannalla buffetlounas. Elämyksesi alkaa noudolla hotellisi luota. Nauti kahvia, teetä ja keksejä. Astu pikaveneen kannelle ja matkaa Green Island -saarelle. Koe pinnanalainen elämä snorklaten. Koe muun muassa The Beach -elokuvassa nähty legendaarinen Phi Phi Lehin saari. Katsele Loh Samahin lahden ja Maya Bay -lahden kaltaisia kohteita. Hyppää sitten uimaan karstikivikallioista ja upeasta vedestään tunnettuun Pilehin laguuniin. Suuntaa Viikinkiluolaan katselemaan linnunpesiä ja ottamaan upeita kuvia. Astu Phi Phi Donille noin keskipäivän aikaan. Suuntaa rannalla olevaan ravintolaan latautumaan lounaan parissa. Vietä sitten hetki aikaa vapaasti ja tutustu alueen kahviloihin ja myymälöihin. Pistäydy Monkey Beachilla katselemassa apinoita, jotka asuvat alueella. Paistattele päivää, ui ja snorklaile Nui Bay -lahdella. Päivän viimeinen etappi on Khain saari. Nauti saaren upeista rannoista ja ui vielä hetki ennen paluukuljetusta hotellillesi.

Phuket: James Bondin saari Longtail-veneellä Pienryhmäretki

5. Phuket: James Bondin saari Longtail-veneellä Pienryhmäretki

Meloa kanootilla ja ratsasta longtail-veneellä tällä Phuketista lähtevällä usean pysähdyksen seikkailumatkalla, jolla on sekä yksityisiä että jaettuja vaihtoehtoja. Maista paikallista ruokaa, tutustu Talun luolaan ja käy James Bond Islandilla katsomassa majesteettisia kalkkikivikarstikallioita, jotka tulivat tunnetuiksi James Bond -elokuvasta "Mies, jolla on kultainen ase" vuodelta 1974. Kun olet noussut hotelliltasi Phuketissa, suuntaa suoraan päivän ensimmäiselle pysähdyspaikalle, Wat Suwan Khuhaan, joka tunnetaan myös nimellä Apinaluola, koska temppelikompleksissa asuu röyhkeitä kädellisiä. Laskeudu luolatemppeliin ja katsele patsaita ja kaiverruksia ennen kuin suuntaat laiturille. Nouse seuraavaksi pitkähäntäveneeseen ja purjehdi toiselle pysähdyspaikalle, Panyee-saarelle, joka tunnetaan myös kelluvana kylänä. Paikalliset kalastajat ovat rakentaneet saaren paalujen varaan, ja se on ollut asuttu 1700-luvulta lähtien. Tutustu kylään ja paikalliseen elämään ennen lounasta kylän ravintolassa. Kun olet täyttänyt vatsasi herkullisilla paikallisilla ruokalajeilla, nouset jälleen veneeseen ja lähdet kohti Talun luolaa. Nauti vapaa-ajasta ja melo kauniissa sinisessä vedessä. Tutustu luola-alueeseen, jossa on uskomattomia tippukiviä ja tippukiviä sekä epätavallisen muotoisia kivimuodostelmia. Jatka sitten päivän päänähtävyydelle, James Bond Islandille. Pysähdy täydelliselle näköalapaikalle katsomaan henkeäsalpaavaa 20-metristä kalliomuodostelmaa, yksinäistä kalliota, jota ympäröivät turkoosit vedet ja kalliot. Ihaile unohtumattomia maalauksellisia maisemia ennen kuin aloitat paluumatkan Phuketiin. Haluatko matkustaa mukavasti ja tyylillä? Voit halutessasi päivittää kuljetuksesi premium-vaihtoehtoihimme. Näihin kuuluu tavallisen pakettiauton sijaan ylivoimainen ja mukava maasturi sekä ylellinen pitkähäntävene, joka on tilavampi ja mukavampi. Saat myös ilmaisia välipaloja, viileitä pyyhkeitä ja käytössäsi kaiuttimen.

Phuketista: James Bond -saaren retki pitkähäntäveneellä

6. Phuketista: James Bond -saaren retki pitkähäntäveneellä

Kierros alkaa noudolla hotelliltasi. Vieraile koko päivän retken aluksi Wat Suwan Kuhan kuuluisassa Monkey Cavessa, eli apinaluolassa. Löydä toisiinsa yhdistyneitä luolia vuorien sisällä ja näe temppelissä oleva kultainen Buddhan kuva. Koe Ao Phang Ngan kansallispuiston mangrovemetsät pitkähäntäveneellä. Vieraile Pan Yee Islandin kalastajakylässä nauttimassa lounas ennen James Bond -saarella vierailua, joka tunnetaan Mies ja kultainen ase -elokuvasta. Jatka Khao Phing Kaniin nähdäksesi upeat kalkkikivimuodostelmat. Koe alueen kauneus merikanootin kyydissä ja melo Talu Islandin ympärillä ennen paluuta laiturille. Turvallisuuden tapaamiseksi ammattilaisopas meloo kanootilla puolestasi, sillä alueen vesitöissä melominen voi olla haastavaa. 

Phi Phi & Bambusaaret: Phi Phi Phi Phi Phi: Premium päiväretki w/ Merinäköalalounas

7. Phi Phi & Bambusaaret: Phi Phi Phi Phi Phi: Premium päiväretki w/ Merinäköalalounas

Tutustu Phi Phi -saarten luonnon ihmeisiin tällä Phuketin veneretkellä. Snorkkeli värikkään merielämän läpi Bamboo Islandilla ja Maya Bayllä. Nauti Viking-luolan upeista kalkkikivimuodostelmista ja Pileh-laguunin turkoosista vedestä. Noudon jälkeen tila-autossa, suuntaa venesatamaan. Kuuntele siellä oppaasi, kun he antavat sinulle lyhyen johdannon päivääsi. Ihaile maisemia tyylikkäästi, kun kuljet Bamboo Islandille pikaveneellä. Pysähdy uimaan kirkkaissa sinisissä vesissä, snorklaa ja tutustu upeaan vedenalaiseen maailmaan tai kävele valkoisella rannalla. Vieraile Yong Kasemissa, joka tunnetaan myös nimellä Monkey Beach. Siellä voit jatkaa snorklauskokemustasi tutkimalla upeita koralliriuttoja. Nauti herkullinen lounas Phi Phi Donin rannalla sijaitsevassa ravintolassa. Lounaan jälkeen matkusta Phi Phi -saarelle tutustuaksesi ainutlaatuiseen viikinkiluolaan. Ihaile Pileh-laguunin henkeäsalpaavia turkoosia vettä ja ui upeassa luonnonaltaassa, jota ympäröivät kalliomuodostelmat. Pysähdy Maya Bayssä, joka on kuuluisa elokuvasta The Beach, ja nauti paikallisesta valkoisesta hiekkarannasta. Klo 17.30 palaa laivaan kuljetusta varten takaisin hotellillesi Phuketissa.

Pa Tong: Tong Paong: Sademetsä päiväretki luolalla, koskenlasku, mönkijä ja lounas.

8. Pa Tong: Tong Paong: Sademetsä päiväretki luolalla, koskenlasku, mönkijä ja lounas.

07.00-08:00 aamulla nouto hotellista -Käynti Suwanakhua temppelissä (Apinaluola) -Valkoveden koskenlasku 7KM -Bambu koskenlasku -Lounas - ATV-ajelu sademetsässä 30 min. -vierailu kilpikonnafarmilla -Uiminen ja rentoutuminen vesiputouksella. 16.00-18.00 Kuljetus takaisin hotellille.

Auringonnousu Phangngassa ja James Bond -saaren vierailu huippuajan ulkopuolella

9. Auringonnousu Phangngassa ja James Bond -saaren vierailu huippuajan ulkopuolella

Tämä kokopäiväretki alkaa lyhyellä vaelluksella Samed Nangshen näköalapaikalle, josta avautuvat upeat näkymät Phangngan lahdelle auringonnousun aikaan. Nauti kevyt välipala kuuman kahvin tai teen kera. Nouse yksityiseen pitkähäntäveneeseen matkaa varten Koh Tapulle eli James Bondin saarelle. Vieraile paikoissa, joissa kuvattiin The Man with the Golden Gun -elokuvan kohtauksia. Tutustu useisiin eri saariin ja luoliin ja melo merikanootilla piilotettuihin laguuneihin. Ihmettele kallio- ja mangrovemetsän lähellä sijaitsevaa piilotettua 5 000 vuotta vanhaa simpukkahautausmaata. Ennen kuin palaat Phuketiin, suuntaa paikalliseen ravintolaan syömään tuoretta lounasta oluen tai virvoitusjuoman kera.

Phuket: koskenlaskua ja viidasseikkailua lounaalla

10. Phuket: koskenlaskua ja viidasseikkailua lounaalla

Koe koskenlaskujen jännitys yhden maailman viehättävimmän maan sydämessä. Tämä 5 km:n koskenlaskukierros on loistava tapa tutustua Thaimaan reheviin viidakoihin. Vie seikkailusi uudelle tasolle ATV-matkalla viidakon halki. Jokaista lauttaa johtaa koulutettu matkanjohtaja, ja turvallisuudesta keskustellaan kattavalla tiedotuksella ennen kierrosta. Harjoittelet turvaharjoituksia ennen intensiivisimpiä kohtia, mikä takaa hauskan ja turvallisen kokemuksen kaikille. Sen jälkeen nauti lounasta leirillä ennen kuin lähdet seuraavaan toimintaan. Vieraile ainutlaatuisessa Monkey Cavessa ja suuntaa vesiputoukselle virkistävälle uinnille päivän päätteeksi.

Saatavilla olevat aktiviteetit

60 aktiviteettia löydetty
Lajitteluperuste:
Sivu 1 / 4

Phuket: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Phuket? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Phuket : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 238 arvosteluun

Hintaan nähden viiden tähden arvoinen! Lounaan lisäksi kevyt välipala aamulla ja veneessä hedelmiä, juomia ja paikallisia herkkuja. Retken päätteeksi jäätelöä. Lounas oli hyvä, riisiä, kasviksia, kanaa, hedelmiä ja keittoa. Bambusaari oli retken kohokohta. Ensimmäisessä kohteessa Maya Beachilla oli ruuhkaa, ja kansallispuiston uintikieltoa rikkovia turisteja, mikä latisti tunnelmaa. Muut kohteet olivat kauniita ja rauhallisempia. Ryhmämme oppaana oli Paula ja hän tiimeineen oli loistava! Istuimme veneen keulassa, josta oli parhaat maisemat veneretken ajan

Noudosta palautukseen, kaikki oli täydellisesti järjestetty. Upea kokemus. huippu miehistö Ja loistava lounasbuffet. Vain miinuspisteet olivat illallinen, varmasti verrattuna lounasbuffetiin. Illallinen oli lautanen, jossa oli astioita, jotka heitettiin yhteen ja eivät valitettavasti sopineet yhteen. Muuten vain kiitosta.

Upea kokemus kaikinpuolin. Saarihyppely oli hienoa ja snorlaus eriryisesti kiehtovaa. Snorklausvälineitä sai käyttää myös Bamboo saarella. Henkilökunta matklala oli erittäin mukavaa ja osaavaa.

Upea matka tiimin andamaanien intohimolla. Erittäin suositeltavaa jokaiselle. Kaikki matkalla oli hyvin suunniteltua ja erinomaista.

Matka oli erittäin hyvin järjestetty. Koko tiimi piti vieraista hyvää huolta. Meillä oli upea matka. Kiitos paljon!