Valitse päivämäärät
Phuket

Luolakierrokset

  • Vesiaktiviteetit
  • Monen päivän matkat
  • Päiväretket
20 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 20

Phuket: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Phuket? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Phuket : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.4 / 5

perustuen 238 arvosteluun

yksi parhaista retkistä, joita olemme koskaan tehneet erittäin mukava ilmapiiri veneessä, paljon auringonottovaihtoehtoja, hyvää ruokaa, upeaa lounge-musiikkia ja illallisen jälkeen oli diskomusiikkia tanssia, loistava ilmapiiri kaikki tiimistä pitivät hyvin huolta vieraista Kaiken luonnollisen lisäksi ajo vaikuttavan luonnon läpi on kaunista, erityisesti pidimme kajakkimatkasta

Se on melko kaukana Phuketista. Minibussi vei meidät ensin temppeliin. Sitten veneretkelle James Bond Islandille. Se on koko päivän matka. Ruoka oli mukana ja se oli ihanaa. Meillä onni, koska oli laskuvesi ja voimme mennä meloa veneessä. Kaiken kaikkiaan erittäin arvokas matka. Sinun on mentävä tälle matkalle, kun olet Phuketissa

Oli suuri päivä ja parempi kuin odotin. 71-vuotiaana minulla oli joskus vaikea päästä sisään ja ulos pitkästä hännän veneestä. Kaikki olivat erittäin avuliaita. Saatat saada hieman märkä!

Hauska koko päivän kiertue, James bond -saari on mahtava, vaikkakin väistämättä tungosta. henkilökunta oli ystävällistä ja ammattitaitoista.

A fost o excursie minunată, o experiență de neuitat! Peisajele sunt extraordinare,unice. Organisarea...jos pălăria!!! Suosittele!!!