Valitse päivämäärät
Phuket

Päiväretket

  • Opastetut kierrokset
  • Vesiaktiviteetit
  • Päiväretket
  • Seikkailut
  • Yksityiskierrokset
86 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
1 - 16 / 86

Phuket: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Phuket? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Phuket : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.3 / 5

perustuen 1 586 arvosteluun

Das war meine beste Tour die ich bis jetzt Thaimaassa gemacht habe. Die schönsten Inseln! Von Phuket war es eine lange Anfahrt aber hat sich gelohnt. Das einzige oli ich bemängeln könnte wäre die zu kurze Zeit zum Schnorcheln oder baden. Aber nur weil ich dort gerne noch länger geblieben wäre. Bei meinem nächsten Aufenthalt Thaimaassa werde ich diese Inseln auf jeden Fall wieder besuchen! Vielleicht hab ich dann ein wenig Glück und sehe auch mal eine Schildkröte!

Veneessä oli hääjuhlia englantilaisten kanssa. Ilmapiiri oli upea, se oli hauskaa! Ensimmäinen pysäkki oli tarpeeton, koska se ei ollut sopiva snorklaukseen eikä rantaan erittäin houkutteleva. Toinen pysäkki oli sitten parempi! Vene on ankkuroitu suoraan lahteen, mikä tekee siitä hauskemman vedessä!

Upea päivä ja upeat maisemat mahdollisuudella kokea Maya Beach ilman turisteja. Mutta snorklauspaikat eivät olleet lainkaan vaikuttavia.

Erittäin mukava matka parhaalla thaimaalaisella ruoalla, jonka olen syönyt täällä toistaiseksi :). Ehdottomasti suositella

Se oli todella hieno reissu. Suosittelen kaikkia varaamaan valokuvaajan.