Lisää päivät

PhuketPerheystävälliset aktiviteetit

Suosituksemme kategoriassa Phuket Perheystävälliset aktiviteetit

Phuket: Andamanda Water Park -lippu ja valinnainen kuljetus

1. Phuket: Andamanda Water Park -lippu ja valinnainen kuljetus

Tutustu Andamandan vesipuistoon, jossa on 29 jännittävää vesiliukumäkeä. Ui 5 värikkäällä teemaalueella, testaa rajojasi 12 äärimäisellä liukumäellä tai pidä meloa ja hauskaa koko perheelle tällä vesipuistolipulla. Mene surffaamaan keinotekoiseen aaltoaltaaseen, joka voi tuottaa jopa 3 metrin korkeita aaltoja, mikä on ihanteellinen surffausmahdollisuutta etsiville. Voit nauttia drinkin yhdessä kahdesta aikuisille tarkoitetusta uimabaarista, jotka ovat täydellinen tapa rentoutua. Nauti ruokailuelämyksestä ainutlaatuisessa kelluvassa kyläravintolassa, joka muistuttaa thaimaalaisia kelluvia markkinoita. Nauti paikallisista ruoista ja nauti eloisasta tunnelmasta. Poista jonossa odottamisesta vaivatonta varaamalla ennakkoon pääsylippu ja valinnainen kuljetus nähtävyyteen.

Phuket: Hanuman World Zip Line Adventure

2. Phuket: Hanuman World Zip Line Adventure

Lennä korkealla maanpinnan yläpuolella radalla, jossa on köysiratoja ja taivasiltoja, kierreportaita ja rulla. Lähde jännittävälle ajelulle, joka liukuu läpi koko tämän ikonisen seikkailupuiston. Pukeudu saapuessasi laadukkaisiin ja hyvin huollettuihin turvavarusteisiin, kuten valjaisiin, käsineisiin ja kypärään. Zip-line-oppaat perehdyttävät sinut tiukasti noudatettaviin turvallisuussääntöihin ennen zip-line-seikkailuasi korkeiden puiden latvojen halki. Kiinnitä vesipullo valjaisiin ja lähde sitten liikkeelle Thaimaan vehreän viidakon halki. Radalla on 16 köysirataa, joiden pituus on jopa 1312 jalkaa. Korkealla metsässä on 30 tasannetta, jotka on sijoitettu siten, että jokainen puu on suojattu vakavilta vaurioilta. Aktiviteetistasi on saatavilla matkamuistokuvia ja DVD-levyjä.

Phuket: Phuket Elephant Care -norsujen ruokkiminen.

3. Phuket: Phuket Elephant Care -norsujen ruokkiminen.

Tutustu Phuketin elefanttien hoitopaikkaan, joka sijaitsee vehreällä metsäalueella, jossa on suuri luonnollinen järvi Phuketin saarella. Tätä ohjelmaa varten sinun on tultava itse Kathun tai Naithonin leirintäalueen tapaamispaikalle. Phuket Elephant Caren ystävällinen henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi kahvin ja teen kera, mukaan lukien leipää ja pientä purtavaa, ja saat perehdytyksen edistyneeseen ECO-matkailuun valmistautuaksesi kohtaamiseen. Sitten on aika valmistaa kauden hedelmiä norsuille ja ruokkia ne. Tiesitkö, että ne syövät päivittäin 150-170 kiloa kasvillisuutta?! Voit myös ottaa valokuvan näiden ihanien otusten kanssa. Viimeisenä aktiviteettina voit maalata oman pienen magneettisen norsun, jonka voit viedä kotiin yhdessä avaimenperän kanssa matkamuistoksi. Lähde inspiroituneena ja tietoisena, kun olet tukenut norsuja, joilla on mahdollisimman suuri vapaus liikkua luonnollisesti, ruokailla, kylpeä ja seurustella Phuketin elefanttien hoitokodissa (Phuket Elephant Care Sanctuary).

Surinsaaret: Snorklausretki Phuketista tai Khaloakista

4. Surinsaaret: Snorklausretki Phuketista tai Khaloakista

Tutustu Surin Islands Marine Parkiin, josta löytyy kasveja ja eläimiä sekä maalla että meressä. Aloita seikkailusi snorklaamalla Ao May Yaissa, ja tutustu sen vedenalaiseen maailmaan.  Voit tavata merellä Mokenit. Mokeneiksi kutsuttu merikansa on saarten ainoat asukkaat, ja he elävät yleensä Burman Merguisaarilla. Nauti thailounas kansallispuiston ravintolassa ja rentoudu rannalla. Käy uimassa ja ihaile ympäröivää luontoa. Tammikuusta huhtikuuhun saatat nähdä hainpoikasten uivan lähistöllä 

Phuket: koskenlaskua ja viidasseikkailua lounaalla

5. Phuket: koskenlaskua ja viidasseikkailua lounaalla

Koe koskenlaskujen jännitys yhden maailman viehättävimmän maan sydämessä. Tämä 5 km:n koskenlaskukierros on loistava tapa tutustua Thaimaan reheviin viidakoihin. Vie seikkailusi uudelle tasolle ATV-matkalla viidakon halki. Jokaista lauttaa johtaa koulutettu matkanjohtaja, ja turvallisuudesta keskustellaan kattavalla tiedotuksella ennen kierrosta. Harjoittelet turvaharjoituksia ennen intensiivisimpiä kohtia, mikä takaa hauskan ja turvallisen kokemuksen kaikille. Sen jälkeen nauti lounasta leirillä ennen kuin lähdet seuraavaan toimintaan. Vieraile ainutlaatuisessa Monkey Cavessa ja suuntaa vesiputoukselle virkistävälle uinnille päivän päätteeksi.

Phuket: Carnival Magic Experience -pääsylippu

6. Phuket: Carnival Magic Experience -pääsylippu

Istu alas ja rentoudu hotellin kuljetuksen avulla. Saavu sitten karnevaalialueelle, jossa voit astua värien, musiikin ja taikuuden maailmaan. Pelaa suosikkikarnevaalipelejäsi, myös VR-pelejä. Lapset voivat vierailla lastenalueella ja mennä siellä oleviin laitteisiin tai tutustua eläinten huvipuistoon. Voit myös nähdä käsityönäytöksen, jossa taitavat taiteilijat esittelevät käsitöitään. Katsele värikkäitä katusoittajia kadulla kirkkaiden valojen taustaa vasten. Käy sitten River Palace -alueella katsomassa River Carnival -karnevaalien paraatinäytös 16 000 neliömetrin kokoisessa sisätiloissa sijaitsevassa teatterissa. Nauti myös maailmanpyörästä, puskuriautoista ja kummitustalosta. Syö kansainvälinen buffet-illallinen, jos olet valinnut sen vaihtoehdon. Käy ostamassa matkamuistoja täällä ollessasi. Palaa lopuksi takaisin hotelliisi, kun olet saanut karnevaaleilla viettämäsi hauskanpidon päätökseen. Astu värien, musiikin ja taikuuden maailmaan Phuket Carnival Magic Experience -tapahtumassa. Tämä pääsylippu sisältää kuljetukset hotellillesi ja takaisin, joten voit rentoutua ja nauttia show'sta. Kun astut karnevaalialueelle, pääset ihmeiden maailmaan, jossa on näyttäviä esityksiä, karnevaalipelejä ja herkullista ruokaa. Elämyksen kohokohta on karnevaaliparaati, jossa on tanssijoita, muusikoita ja värikkäitä vaunuja. Hämmästyt eloisista puvuista ja energisistä esityksistä, jotka herättävät karnevaalit henkiin. Lisäksi voit nauttia erilaisista karnevaalipeleistä ja nähtävyyksistä, kuten maailmanpyörästä, puskuriautoista ja kummitustalosta. Illan päätteeksi sinut noudetaan karnevaaleilta ja kuljetetaan takaisin hotelliisi, ja saat ikuisesti vaalimasi muistot taianomaisesta illasta.

Phuket & Pha Nga: Koko päivän eettinen norsunhoitokierros

7. Phuket & Pha Nga: Koko päivän eettinen norsunhoitokierros

Tämän ainutlaatuisen päivän aikana Anda Adventuren Elephan Carella opit kaiken norsuista.  Päiväsi alkaa klo 11 Phuketin tai Phang Ngan hotelliltasi, jossa tapaat englantia puhuvan opaasi, joka valmistelee sinut matkaan norsujen suojelualueelle. Elephan Care Parkiin saapuessasi saat perinteisen Mahoutin ja käyt läpi harjoitussession koskien puiston periaatteita ja norsujen hoitoa. Harjoittelun jälkeen voit tavata norsut. Opi kaikki näistä kiehtovista eläimistä sekä niiden historiasta ja käyttäytymisestä. Auta henkilökuntaa valmistelemaan ruokaa norsuilla ja ruoki sitten niitä. Vietä hieman aikaa lempeiden jättiläisten kanssa, ennen kuin istahdat nauttimaan omaa lounastasi. Nauti perinteinen thailounas tuoreiden hedelmien, teen ja kahvin kera. Kun olet levännyt, vie elefantit mutakylpyyn, joka viilentää niitä ja suojelee niitä loisilta. Upea elämys huipentuu, kun norsut uivat joessa ja puhdistavat mudan päältään. Vietä vielä toinen tee- tai kahvitauko ennen paluuta hotellillesi päivän päätteeksi  klo 15.30.

Phuket Instagram Tour (Yksityinen & All Inclusive)

8. Phuket Instagram Tour (Yksityinen & All Inclusive)

Jos etsit Phuketista yksityisautoilua, joka vie sinut kaikkiin tärkeimpiin nähtävyyksiin, antaa sinulle mahdollisuuden maistaa herkullista ruokaa ja ottaa upeita valokuvia, niin tämä on juuri sinulle sopiva kierros. Lähde hotellistasi yksityisautollasi ja suuntaa Big Buddhalle, Wat Chalongin temppelille, Phuketin vanhaan kaupunkiin, Rock Swing Beachille, Karonin näköalapaikalle ja salaiselle Instagrammable-lounaspaikalle - myös thaimaalaiselle lounaalle - nappaamaan ikimuistoisia kuvia. Oppaasi toimii päivän ajan henkilökohtaisena valokuvaajanasi ja auttaa sinua saamaan upeita instakelpoisia otoksia, ennen kuin huolehtii siitä, että pääset turvallisesti takaisin hotelliisi.

Phuket: Elefantin ruokintaohjelma

9. Phuket: Elefantin ruokintaohjelma

Saavu pyhäkköön ja sinua tervehtii ystävällinen henkilökunta, joka tarjoaa sinulle vettä, teetä tai kahvia. Vietä 10 minuuttia esittelytilaisuudessa, jossa yksi kokeneista hoitajista tarjoaa katsauksen norsuihin ja heidän tarinoihinsa. Norsut ovat erittäin älykkäitä olentoja, ja jokaisella on oma ainutlaatuinen persoonallisuutensa. Tiedotustilaisuuden jälkeen käytä 15 minuuttia ja opi valmistamaan ruokaa norsuille. Sitten sinulla on mahdollisuus valmistaa heidän ruokansa itse. Käytä loput 30 minuuttia vuorovaikutukseen ja ystävällisten norsujen ruokkimiseen. Katso, kuinka heidän kasvonsa syttyvät, kun syötät heitä, ja ota upeita kuvia muistoksi.

Phuket ATV Seaview kiertueella Big buddha temppeli

10. Phuket ATV Seaview kiertueella Big buddha temppeli

Kokemukset tuovat sinut piipahtamaan ja vierailemaan Phuketin Big Buddhalla, Phuketin suurella Buddhalla, joka on istuva Maravija Buddha-patsas Phuketissa. Aloitamme yksityiskohtaisilla ohjeilla ja koulutusvakiosäännöillä, jotta saat mukavasti ajoneuvoja. Se on sekoitus maantie- ja maasto-viidakkomaastoa päättyy korkealle kukkulalle käymään palvomaan Phuket Big Buddhaa.

26 aktiviteettia löydetty
Järjestys:
Sivu 1 / 2

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Phuket, Perheystävälliset aktiviteetit

Perheystävälliset aktiviteetit: Mitä muuta kokemista on kohteessa Phuket?

Phuket: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Phuket? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.