Valitse päivämäärät

Phuketin kansainvälinen lentoasema

  • Kuljetukset
  • Muut elämykset
  • Yksityiskierrokset
10 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:

Phuketin kansainvälinen lentoasema: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Phuketin kansainvälinen lentoasema? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Phuketin kansainvälinen lentoasema : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 1 156 arvosteluun

Aluksi ketään ei ollut tavannut meitä, mutta sitten saapui hyvin kohtelias ja avulias nuori mies, joka käveli meidät erittäin kaoottisen prosessin läpi, jossa ihmiset vain hyppivät linjoja ja ovat sallittuja. Suosittelen neuvoa ihmisiä kirjautumaan sisään ensin verkossa, mikäli mahdollista, mikä auttaisi sujuvaksi. Kun olimme läpi siellä, maahanmuutto teki siitä niin arvokkaan, viettämällä meidät vain muutaman minuutin sitten ihastuttavaan Coral-loungeen kahvia varten ennen nousua. Kiitos

Olimme varanneet kuljetuksen klo 12.00. Klo 12:15 ei ollut paikalla ketään väärinkäsityksen vuoksi (kuljettaja odotti kansainvälisten lentojen uloskäynnissä, mutta meillä oli kotimaan lento). Lyhyen puhelinsoiton jälkeen kuljettaja saapui muutaman minuutin kuluttua. Matka oli todella mukava ja nopea. Olimme erittäin tyytyväisiä.

Käytin tätä palvelua HKT: stä Khao Lakiin. Nouta ajoissa molemmat kertaa. Vahvistettu nouto Khao Lakista, sijainti ja aika päivää aiemmin. Huomaavainen kuljettaja, jolla on hyvä englanti. Suosittelemme tämän palvelun käyttöä. Hinta kilpailukykyisempi kuin taksi ja muut löysin palvelut.

Bussit saapuivat ajoissa, ja ovat löytäneet kuljettajan olevan kohtelias ja ystävällinen. Olemme tyytyväisiä myös ajoneuvon puhtauteen. Suosittelemme tätä palveluntarjoajaa kaikille.

Tavattiin lentokentän uloskäynnillä. Kuljettaja erittäin kohtelias, siisti pakettiauto. Hieno kokemus.