Piazza Colonna: Suosittelemamme kierrokset ja aktiviteetit

Rooma: Pantheon, Trevin suihkulähde ja roomalaiset aukiot Opastettu kierros.

1. Rooma: Pantheon, Trevin suihkulähde ja roomalaiset aukiot Opastettu kierros.

Kulje opastetulla kävelykierroksella Rooman sydämessä ja tutustu joihinkin Rooman ikonisimmista nähtävyyksistä. Näe Navona-aukio, roomalaisista aukioista tyylikkäin, kosmopoliittinen kohtauspaikka, jossa on monia ulkoilmakahviloita ja kausittaisia messuja ja jossa seisoo kuuluisa Berninin Neljän joen suihkulähde. Tutustu San Luigi dei Francesin kirkkoon, jossa on Caravaggion maailmankuulu maalaussarja. Vieraile Pantheonissa, maailman suurimmassa raudoittamattomassa betonikupolissa, joka on yksi parhaiten säilyneistä antiikin Rooman rakennuksista. Heitä kolikkosi Trevin suihkulähteeseen, joka on kaupungin suurin barokkiaiheinen suihkulähde ja yksi maailman kuuluisimmista suihkulähteistä, joka on varmasti yksi Rooman ikoneista. Tutustu Espanjalaiselle aukiolle, jossa on Berninin suihkulähde La Barcaccia, sekä upeisiin ja kuuluisiin Espanjalaisiin portaisiin, jotka johtavat Trinità dei Montin kirkkoon. Piazzan ulkopuolella on tunnetuimpien huippumuotimerkkien putiikkeja.

Rooma: Trevin suihkulähde, Espanjalaiset portaat ja Pantheon.

2. Rooma: Trevin suihkulähde, Espanjalaiset portaat ja Pantheon.

Rooman kuuluisat aukiot, monumentit, suihkulähteet ja taiteilijat tarjoavat sinulle parhaat nähtävyydet tällä 2,5 tunnin iltapäiväkävelykierroksella. Anna ikuisen kaupungin lumota sinut, kun kävelet sen viehättäviä mukulakivikujia pitkin ja tutustut joihinkin maailman tunnetuimpiin nähtävyyksiin, kuten Pantheoniin, Piazza Navonalle, Trevin suihkulähteeseen ja Espanjalaisiin portaisiin. Matkusta ajassa taaksepäin ja ihaile kaupungin taidetta ja arkkitehtuuria yhdessä iltapäivässä! Aloita Piazza del Popololta, joka on perinteinen pohjoinen "ovi Roomaan", ja Santa Maria del Popolon kirkko on ensimmäinen kirkko, jonka Rooman kävijät näkevät astuttuaan Rooman porteista sisään. Espanjalaiset portaat, joilla on vilkas tunnelma ja upeat näköalat, vievät sinut alas historiallisen keskustan sydämen kiemurteleville kujille, jossa kohtaat koristeellisen Trevin suihkulähteen. Heitä kolikko suihkulähteeseen ja lupaa palata! Jatka pysähtymällä Piazza Colonnalla ja tutustu Marcus Aureliuksen pystyttämään pylvääseen, jota roomalaiset pitävät nykyään kaupungin keskipisteenä. Pysähdymme myös Pantheonissa, joka tunnetaan betonikupolistaan ja avoimesta oculuksesta. Vieraile lähistöllä Piazza Navonalla ja näe lähietäisyydeltä Berninin kuuluisa "Neljän joen suihkulähde", joka merkitsee riemukkaasti sen koristeellista keskustaa. Lopuksi siirryt Piazza Navonalle, jossa pääset tutustumaan yhteen Rooman vilkkaimmista ja kuuluisimmista aukioista.

Rooman opastettu 3 tunnin golfkärrykierros

3. Rooman opastettu 3 tunnin golfkärrykierros

Tutustu Roomaan ainutlaatuisella kulkuvälineellä ja näe kaupunkia enemmän kuin kävellen. Kolmen tunnin kiertoajelun aikana laillisilla golfkärryillä teet helpon työskentelyn ikuisessa kaupungissa ja jopa vierailet piilotetuissa helmeissä, kuten Aventinuksen ja Celion kukkuloilla, jotka eivät yleensä sisälly kävelykierroksiin. Lähde Piazza del Popololta Santa Maria in Montesanton ja Santa Maria dei Miracolin "kaksoskirkkojen" edestä, lähde Rooman historialliseen keskustaan ja katso nähtävyyksiä, kuten barokkityylinen Trevin suihkulähde. Legendan mukaan, jos heität kolikon suihkulähteeseen, palaat varmasti jonain päivänä Roomaan. Ohitat myös Piazza Barberinin, Piazza Colonnan, joka on nimetty roomalaisen Marcus Aureliuksen marmoripylvään mukaan, ja Piazza Venezian, aivan Rooman keskustan, jota hallitsee Victor Emmanuel II -muistomerkki yhdistyneelle Italialle. Aja vähemmän tunnetuille helmille, kuten Celio Hill, kauniin huvilan ja Villa Celimontanan puutarhojen sekä Santo Stefano Rotondon ja Santi Giovanni e Paolon muinaisten basilikoiden luo. Ja tutustu Aventine Hilliin, joka on Maltan ritarien koti, kaupungin ruusutarha ja tuoksuva appelsiinilehto. Retket räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan ja kaikki reitit ovat ehdotuksia. Tarkoituksena on antaa sinulle käsitys siitä, mitä voit nähdä golfkärrykierroksen aikana ja mitä kierros voi kattaa alkaen ja päättyen Piazza del Popololta.

Golfkärryn ajokierros: 2,5 tunnissa

4. Golfkärryn ajokierros: 2,5 tunnissa

Etsitkö hauskaa ja ainutlaatuista tapaa tutustua Rooman kaupunkiin? Englanninkielinen, sähköinen golfkärryajelukierroksemme on vastaus! Roomaan tutustuminen golfkärryllä ei ole vain paljon tehokkaampaa kuin kävely, vaan se on myös hauskaa ja mukavaa. Kärryn avoimuus tarjoaa välittömän, elämyksellisen kokemuksen! Vain 2,5 tunnissa näet parhaat, pakolliset nähtävyydet: Colosseum, Trevin suihkulähde, Espanjalaiset portaat, Piazza Navona ja Berninin upeat suihkulähteet ja paljon muuta! Kierros alkaa toimistoltamme Pantheonin läheltä, pysähdytään gelato-pysähdyksellä kuljettajaoppaan suosikkijäätelöbaarissa ja päätetään tarinoihin peleistä ja gladiaattoreista Colosseumin ulkopuolella. Sen jälkeen voit tutustua Colosseumin alueeseen vapaasti (sisäänpääsyliput eivät sisälly hintaan). Tule siis mukaan tälle unohtumattomalle kiertoajelulle ja koe Rooma ennennäkemättömällä tavalla! Varaa jo tänään ja tutustu kaupungin pakollisiin nähtävyyksiin ja joihinkin piilotettuihin helmiin sähköisen golfkärryn mukavuudesta käsin. Huom: Tämä kierros ei sisällä hotellin noutoa tai jättämistä. Tämä kierros ei sisällä sisäänpääsyä mihinkään nähtävyyksiin. Tämä kierros alkaa toimistoltamme Pantheonin luota ja päättyy Colosseumille, mutta se ei sisällä pääsylippuja monumenttiin. Kierroksen tiedot annetaan englanniksi.

Mostra Leonardo Da Vinci: Rooma Aarteenetsintäpeli

5. Mostra Leonardo Da Vinci: Rooma Aarteenetsintäpeli

Nauti opastetusta kierroksesta Rooman keskustassa, joka varmasti kiehtoo jopa lapsiasi. Älä mieti, minne mennä, sillä peli johdattaa sinut kaikkien parhaiden nähtävyyksien luo. Seuraa vaistojasi ja valitse reitti, joka tuntuu sinusta kaikkein innostavimmalta ja kiinnostavimmalta. Haluatko mieluummin käydä Colosseumilla, Espanjalaisilla portailla, Piazza Navonalla, Campo dei Fiorilla, Pantheonissa, Forumilla, Romanumissa vai kenties kaikissa niissä? Kun olet saanut museossa tabletin, voit aloittaa pelin. Tabletti on yksityinen matkaoppaasi ympäri kaupunkia. Tutustu Rooman historian piilotettuihin yksityiskohtiin, joita et olisi koskaan huomannut ilman peliä, joka alkaa ja päättyy Leonardo da Vinci -näyttelyyn. Ansaitse pisteitä eri vaiheissa; mitä enemmän pisteitä ansaitset, sitä enemmän vihjeitä saat. Kiinnitä erityistä huomiota vihjeisiin, sillä tarvitset niitä ratkaistaksesi viimeisen arvoituksen käydessäsi Leonardo da Vinci -näyttelyssä. Jos ratkaiset sen, voitat erikoispalkinnon.

Rooma: Segwayn opastettu barokkikaupunkikierros

6. Rooma: Segwayn opastettu barokkikaupunkikierros

Tule kanssamme tutustumaan antiikin Rooman kauneuteen 2 tunnin retkemme jälkeen ekologisilla ajoneuvoillamme, joiden avulla voit välttää pitkät ja stressaavat kävelymatkat ja samalla ympäristöystävällisillä ajoneuvoillamme kunnioitat aina ympäristöä.P>Käy kanssamme tutustumassa antiikin Rooman kauneuteen. Tutustu Piazza dei Santi Apostoliin, Piazza Veneziaan, Largo di Torre Argentiinaan, Campo dè' Fioriin, Piazza Navonaan, Pantheoniin, Piazza di Pietraan, Piazza Colonnaan, Trevin suihkulähteeseen ja muuhun. Seuraa oppaitamme täysin vihreillä sähköajoneuvoilla ja tutustu heidän kanssaan Ikuisen kaupungin kauneimpiin aukioihin ja tärkeimpiin monumentteihin nauttien kaupungista ja välttäen väsymystä. Kierroksemme lähtevät liikkeelle myös sateen sattuessa, huolehdimme kuitenkin siitä, että kierros sujuu turvallisesti. Kierroksiemme kesto voi olla suunniteltua pidempi meistä riippumattomista syistä.

Rooma: Kävelyretki 2000 vuoden ajan.

7. Rooma: Kävelyretki 2000 vuoden ajan.

Vietä ikimuistoinen puoli päivää tutustumalla Rooman keskustan inspiroivimpiin nähtävyyksiin ja lumoavimpiin näkymiin taiteen ja kulttuurin asiantuntijan, lisensoidun paikallisen oppaan karisman ja tietämyksen johdolla. Aloitamme tutustumalla kauniiden Espanjalaisportaiden vilkkaaseen tunnelmaan, kävelemme pitkin eleganttia muotialuetta, jota reunustavat upeimmat liikkeet, ja saavumme Trevin suihkulähteelle, joka on maailman näyttävin suihkulähde - älä unohda heittää kolikkoa altaaseen, jos haluat palata jonain päivänä! -. Kävele alas Piazza Colonnalle ja Italian parlamenttirakennukseen - opi menetelmiä ja anekdootteja siitä, miten Rooma loi historian ensimmäisen "tasavallan" "res publica" (kansan valta) ja kehittyi nykypäivän demokratiaksi; sitten kulman takana vierailevat hämmästyttävällä Pantheonilla, vaikuttavimmalla ja parhaiten säilyneellä antiikin roomalaisella rakennuksella, joka asetti modernin arkkitehtuurin säännöt. Kuljeskele viehättävillä pikkukaduilla, joita reunustavat vilkkaat ihmiset, ja ylläty hämmästyttävässä "San Luigi de' Francesi" -kirkossa, jossa - jos meillä on onnea (pyhä sotku sallii) - saamme hämmästyttävän yllätyksen: kolme (3!) upeaa Caravaggion mestariteosta, jotka jättävät sinut hengästyneenä. Tämän järkytyksen jälkeen olemme valmiita siirtymään Piazza Navonalle, roomalaiselle torille, jota koristavat upeat suihkulähteet, joista Berninin kuuluisa "Neljän joen suihkulähde" on yksi. Saavumme "il Campidogliolle" (yksi Rooman seitsemästä kukkulasta), jossa sijaitsee Michelangelon suunnittelema kaupungintalo, ennen kuin näemme vaikuttavan Altare della Patrian, joka aloittaa yhden kiertoajelumme kohokohdista: kävelemme Rooman Forum-kävelykadulla, Rooman perustamispaikalla, jossa voit tutustua kaupungin eri kerroksiin ja kunkin keisarin sille antamaan tyyliin ihaillessasi majesteetillistä Colosseumia, joka seisoo aivan edessänne, kun lähestymme maailman kuuluisinta areenaa.

Rooma: Roomassa: Aukiot ja suihkulähteet Smartphone Audio Guide

8. Rooma: Roomassa: Aukiot ja suihkulähteet Smartphone Audio Guide

Anna silmäsi vaeltaa rauhassa Rooman ikonisten katujen, vanhan arkkitehtuurin, upeiden suihkulähteiden ja barokkiaukioiden läpi. Aloita kierroksesi Piazza Navonalta, jota ympäröivät hämmästyttävät rakennukset ja suihkulähteet, kuten neljän joen suihkulähteet, täältä suuntaat Caravaggion mestariteoksista tunnetun Ranskan Pyhän Ludvigin kautta Pantheonin ohi. Siirry edelleen Fontana di Treviin ja heitä kolikkosi suihkulähteeseen, mutta kierros ei lopu tähän, vaan suuntaa Piazza Barberinin poikki ja nauti kierroksen päättämisestä Rooman suosituimmalla aukiolla, Piazza Navonalla. Kiipeä Santissima Trinità dei Montin kirkkoon ja nauti upeista näkymistä Rooman sydämeen.

Rooma: Colosseum: Colosseum Priority Access & Best of Rome -kävelykierros

9. Rooma: Colosseum: Colosseum Priority Access & Best of Rome -kävelykierros

Aloita kiertueesi uskomattomassa Colosseumissa. Täällä pääset ohittamaan jonot, ja ammattitaitoinen asiantuntija opastaa sinut Colosseumin ja Rooman muinaisen kaupungin läpi. Opit kaiken gladiaattorien hullusta urasta ja likaisesta liiketoiminnasta ja politiikasta, jotka päättivät heidän kohtalonsa. Retken muinaisessa kaupunkiosassa käydään: Keisarin palatsi Palatinuksen kukkulalla Tituksen kaari Konstantinuksen kaari Rooman foorumi Julius Caeserin hauta Kun olet valmis, opas antaa sinulle ehdotuksia kaupungin parhaista ruokapaikoista. Opas voi auttaa sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan. Sinulle annetaan runsaasti aikaa syödä ja rentoutua ennen kuin tapaat oppaan uudelleen iltapäivällä Best of Rome -kävelykierrokselle. Tämä on todella unohtumaton kokemus. Kävely Rooman keskustassa on kuin aikakone ja näet kontrastin tämän kaupungin historian eri aikakausien välillä. Best of Rome -kävelykierros alkaa klo 17.30. Voit odottaa näkeväsi: Piazza Venezia (hääkakkurakennus) Trevin suihkulähde Hadrianuksen temppeli Pyhän Ignazio Loyolan kirkko Pantheon Piazza Navona

Rooma: Scavenger Hunt Self-Guided Tour

10. Rooma: Scavenger Hunt Self-Guided Tour

Osallistu kahden valtion läpi kulkevaan aarteenmetsästykseen, jonka avulla voit tutustua sekä Italiaan että Vatikaaniin yhden päivän aikana. Kulje läpi mahtavan Rooman ja sen ainutlaatuisen historiallisen keskustan ja inspiroidu italialaisesta elämäntavasta. Kuuluisan Colosseumin lisäksi, josta kierroksesi alkaa, tutustut myös Forum Romanumiin. Ohitat tietysti myös Pantheonin ja Hadrianeumin. Unohtamatta Espanjan portaiden hälinää. Sinut opastetaan tällä haaskametsästysretkellä kuuluisille paikoille, kuten Piazza Venezialle, Piazza Colonnalle ja Piazza Novalle. Tämä paikka toimi merkittävänä elokuvan kulissina Tom Hanksin tähdittämässä elokuvassa "Iluminati". Toinen kuuluisa paikka on Trevin suihkulähde kiehtovine koristeluineen, jonne voit heittää kolikon paikallista perinnettä noudattaen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Vatikaani ja Pietarinaukio ovat nähtävyyksiä, joita ei kannata jättää väliin. Suunnittele tälle kaupunkireitille noin 5-6 tuntia kestävä peli. Mukavat jalkineet ovat suositeltavat, ja matkan varrella on lukuisia kahviloita nopeaa espressoa varten sekä monia bistroja ja ravintoloita taukoa varten. Kaiken kaikkiaan kävelet noin 10 kilometriä, ja voit tietysti aina keskeyttää aarteenmetsästyksen ja jatkaa sitä toisena ajankohtana.

Lisää päivät

Tekemistä kohteessa
Piazza Colonna

Kaikki aktiviteetit

20 aktiviteettia löydetty
Järjestys:

Immersiivisiä elämyksiä

Piazza Colonna: Koe enemmän

Näytä kaikki

Piazza Colonna: Muut elämykset

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Piazza Colonna? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.