Valitse päivämäärät

Piazza del Duomo

Aktiviteetit saatavilla

35 aktiviteettia löydetty
Lajittelu:
Sivu 1/3

Piazza del Duomo: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Piazza del Duomo? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Piazza del Duomo : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.6 / 5

perustuen 20 648 arvosteluun

Menimme ensimmäiseksi klo 9. Suosittelen ensimmäisenä tai viimeisenä vetoa väkijoukkoon. Se oli pitkä matka alas portaikon kautta. Jos sinulla on ongelmia portaiden kanssa, suosittelen, että älä tee kattokierrosta. Vaikka matkustat ylös hissillä, alas tulee aina portaita pitkin. Erinomainen näkymä katolta ja varmista, että nappaat äänen - tekee kaiken eron. Vietimme 90 minuuttia katon ja katedraalin välillä. Yksinkertaisesti hämmästyttävää ja suosittelen ehdottomasti tätä nähtävyyttä. Täynnä historiaa ja 700 vuotta vanha. Annamme tälle arvosanan 10/10

Upea kokemus! Katedraali ja ääniopas ovat erittäin suositeltavia! Nousu ei ole liian vaikea, voit myös pitää taukoja välissä, jos tarvitset niitä ja päästää ihmisiä ohi. Ei myöskään liian kapeita ja leveitä askelmia. Ylhäällä näkymä on yksinkertaisesti upea ja valokuvavaihtoehtoja on monia. Se ei ole liian täynnä. Tähän mennessä ylivoimaisesti paras katedraalikierros, joka minulla on ollut, ja paras vastine rahalle.

Loistava! Vierailu katoilla ja sisätiloissa oli upea. Sinulla on myös pääsy alla olevaan arkeologiseen kryptaan. Hissillä käyminen säästi energiaa vierailua varten, koska Duomo on jättimäinen. Pääsytiedot ovat erittäin selkeät. Suosittelen tätä toimintaa 200%.

Opas oli todella hyvä ja perehtynyt historiaan. Erinomainen englannin kielen taito ja kierros oli hyvin suunniteltu. Suosittelen.

Helppoa kun liput valmiina ostettuna puhelimessa. Hissillä vaivaton mennä ylös, ei tarvitse hikoilla portaissa.