Piazza della Repubblica

Piazza della Repubblica: Nähtävää ja koettavaa

Haluatko löytää kaikki aktiviteetit paikassa Piazza della Repubblica? Paina tästä nähdäksesi täyden listan.

Piazza della Repubblica : Mitä vierailijat sanovat

Yleisarvosana

4.1 / 5

perustuen 1 802 arvosteluun

Hop on hop off -bussi oli loistava nähdäksesi mahdollisimman paljon Milanoa päivässä. Suosittelisin sitä sillä varoituksella, että joillakin linjoilla kestää kauan bussien välillä ja ne pysähtyvät aikaisin (18.00), joten varmista jos aiot päästä viimeiseen bussiin, jos olet kaukana hotellistasi/asunnostasi. Huomaa myös, että Leonardo's Horse -patsas on tällä hetkellä suljettuna, syksyllä 22, joten ellet ole super-, AC- tai Inter Milan -fani, keltaisen viivan perimmäisessä päässä ei ole paljon nähtävää ja odota tunti seuraavaa bussia!

Toinen kokemus edelleen yhtä täydellinen. Paras tapa nähdä Milano, erittäin rönsyilevä kaupunki. Pystyimme käyttämään kaikkia 4 riviä. Mielenkiintoista on ottaa 48 tuntia voimassa oleva lippu (minulla oli ensimmäisellä kerralla 24 tuntia), koska siinä jää aikaa ottaa kaikki linjat rauhassa, koska kunkin linjan kierros kestää noin 1 tunnin. Jos ylös ja alas mennään säännöllisesti, 48 tunnin voimassaoloaika on paljon mukavampi. Annettu tieto on mielenkiintoista ja kuuntelun laatu hyvä (verrattuna muihin yrityksiin).

Автобусы приходили вовремя,комфортные ,любезный персонал. Единственная проблема ,что рассказ аудиогида не совпадал с происходящим за окном. В некоторых случаях было вообще не понятно о чем речь, например гид сообщал посмотрите налево ,там большое здание красного цвета,но ничего подобного не было. В остальном все хорошо

Lähtökohta selvittää, mitä Milanossa kannattaa nähdä ja millä etäisyyksillä se on kaukana toisistaan. Tällainen matka on eräänlainen "lintuperspektiivi". Sellaiset tärkeimmät paikat. Sitten voit tutustua kaupunkiin jalkaisin pitäen taukoja kahvin tai ruoan ääressä viehättävissä kahviloissa.

Venetsia on upea kohde, kauniit palatsit, kanavat, gondoliajelu, hyvä ruoka ja erinomainen opastus!